🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 33 158
  • 842
  •   1
Отговори
# 735
Слави не го гледам от години, но по мой спомен винаги си е бил такъв. По същия начин говореше и за собствените си хора. Съгласна съм със Смайли и не мисля, че влага някакви лоши чувства, просто има навика да прави хапливи коментари за всички.

# 736

На мен празничното издание миналата година ми хареса, защото участниците бяха някои от предположенията през сезона.
Сега разбирам от тук , че е имало такова предаване,има ли къде да се гледа, дайте линк ако има. За следващия сезон искам да видя определено Влади Михайлов, но не скрит под маска.Искам да му гледам лицето в панела редом със Сантра, Вики от мастило и бат Венци. Иначе под маските може да са Искра Радева,Шлеви от Ъпсурт, Александра Раева, Елица Тодорова,Христина Джурова. Иска ми се да видя някой спортист и някой политик и повече актьори. Светльо Витков, Валери Славчев, Светлана Близнакова от група sevi ,Гъмзата, Кирил Ефремов, Нелина, Деян Неделчев икебаната, Александър Сано, Алекс П, Митко Павлов и...

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 16:31 от La Gitana

# 737

Да добавя, че и аз бих искала да го видим Влади Михайлов в това или което и да е друго предаване.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 16:45 от Yo_Ana19

# 738
  • София
И тази година ще има новогодишен концерт от Маскирания певец.

# 739
Това беше споменато още на финала, но разликата този път е, че участниците ще пеят без маски и няма да се налага да ги познаваме отново.
За участниците догодина имам следните желания:
1. Поне един от споменатите от нас този сезон.
2. Такъв, който не е участвал в продукция на Магърджич Халваджиян.
3. Задължително да си преправят гласа всеки път, за да може да не ги познаем толкова бързо.
4. Задължително уликите им да са завъртяни, а не да им изтипосват биографиите като с Пейо Филипов.
5. Да правят повече шоу и да са по-малко дървета на сцената.

Едва ли ще се съобразят с всичко, но поне една част...

# 740
Едва ли ще се съобразят с всичко, но поне една част...
Горещо се надявам да го видят и да те послушат. Това бих искала и аз. Да не гледаме пак същите физиономии от другите му продукции(изключение може само за Александра) . 😉😚

# 741
  • Испания

Днес Христиана ще е в "Здравей, България".

Много странно - не качиха интервюто с Невена /нито във ФБ, нито в сайта на Нова ТВ/. Това се случва за втори път тази година /след липсата на интервюто с Есмигюл/.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 09:09 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 742
Сигурно продуцентът и не дава Wink пази си продукта Stuck Out Tongue или Нова имат болен в екипа и докато смогне заместникът да свърши всичко ще го качат със забавяне Grinning

# 743
Слави си е злобар и не може да преглътне, че неговото протеже не спечели. Това не е певчески конкурс. Харесвам Невена и как пее, но Боби заслужаваше да спечели заради страхотното представяне.

# 744
  • Mediterraneo
Християна много свежа и сладка в блока тази сутрин. Аз я харесвам.

# 745
Няма какво да се ежат нито Славчо, нито някакви пишман “журналистки”, достатъчно ясно се вижда кой е фаворит на зрителите и това няма как да се манипулира.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 13:28 от Вαнилия ♡

# 746
Няма какво да се ежат нито Славчо, нито някакви пишман “журналистки”, достатъчно ясно се вижда кой е фаворит на  зрителите и това няма как да се манипулира.
Точно така. Нагласен щеше да е победителят, ако беше Невена.

# 747
то и второто ѝ място беше манипулирано според мен....

# 748
На мен представянето на Невена и Християна не ми хареса грам. Половината време пяха като Луна, и се кълчиха като нея. Нищо интересно. Даже досадиха

# 749
Не съм много съгласна за Невена. Християна да, може би е пяла като Луна ,но Невена има съвсем друг диапазон, пя си много добре, като себе си.🙃

Общи условия

Активация на акаунт