БАЗЕДОВА БОЛЕСТ - ТЕМА 11

• 21 586
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Инозитола може и без фолат, разбира се, но с нея влияе много добре на яйчникова функция и инсулинова резистентност. Инозитол и Холин пък е за психично здраве и черен дроб... Абе, различни са нещата. Мен ме удиви факта как Инозитол играе на няколко фронта и как почти винаги имаме оплаквания по точно тези направления... Нещата, са свързани явно...

# 226
В четири аптеки проверих и го няма прословутия инозитол. Ще поръчвам по интернет. Вярно е нова мода.😀

# 227
Започнах и аз лечението - в крайна сметка 2х2 тирозол за 20 дена, засега. Ще трябва да ходя за сцинтиграфия, оказа се, че имам и възли.

# 228
  • София
Чакай да ви шерна това видео, уникална презентация, има бг субтитри. Въодушевих се и поръчах крема, от Австралия ще го чакам😲

https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2Fgcf_VXyGux7lY70_4k3ebiY … ;feature=youtu.be

# 229
Нямам време сега да го гледам, че е 50 мин., попрехвърлих напред, но не видях да показват крем, само Йони яйца. Ти какъв крем поръча?
Какво стана с биоидентичния прогистерон, не му ли се чудеше 🤔

# 230
  • София
Точно такъв крем взех. Но тя обявснява точно колко и къде се маже. Преди да говори за йонитата.
Ето този:
https://www.australianvitamins.com/product/annas-wild-yam-annas-wild-yam-cream

# 231
Това май е като Муун райз.
Дано ти помогне.
Оттатък в другата тема бяха споделяли жените, че са пробвали такива кремове от Айхърб.
То може би и аз трябва да взема да пробвам, но нещо не стигам дотам.

# 232
Демонче,  тоя Инозитол то намирам онлайн в Субра. 25,60 лв май бива за 100 таблетки? И в Ремедиум е толкова, но друга опаковка ми излиза. Май е само инозитол.
В ай херб ми излиза 15$.

# 233
Благодаря за клипа. Обясних си вече моите не разположения и кофти симптоматика точно от 10 до 15 ден на цикъла и преди цикъл. Как поръча крема, колко струва? Да споделиш обезателно. Див ямс на таблетки дали ще помага?

Инозитола (този точно) тук го има във всяка аптека (Казанлък). Аз го взех за 30 лв. Прималя ми от цената ама кога човек е на зор, няма избор. Не съжалявам. Спря ми моментално паник атаките, не знам какво стана-просто една вечер като заспива и усетих че пак ме надига тревожност и ще се почва... Тогава нещо сякаш "изщрака" в мозъка ми. Казах си:"О, я стига" и после заспах. Направо беше като чудо. А преди това бая време се мъчи с билки, чайове и тн... И другото много, много важно нещо-започнах да слушам водените медитации на Милена Голева. Вече година и няколко месеца.. Те са просто-думи нямам.... Обърнаха ми приоритетите и някак намерих себе си. Горещо препоръчвам

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 20:08 от the_demon

# 234
А, някой я сподели. Забравих кой.
Не мога да гледам на село. Изчерпва ми бързо мобилния нет.
По едно време се бях запалила по звуколечение, но както всяко нещо, което съм правила и е дало някакъв ефект и облекчения, после напълно изключвам и забравям.
Чак програма си бях свалила на компютъра, да мога да свалям честоти на компа, че да не прекъсвам като идвам на село.
Всяко чудо при мен няколко дни, месец, два. Видя ли полза, минат ли някои болежки и после забравям.
Така и с книги, с цел уж самолечение. Така и с добавки. С всичко.
Сетих се и за ТЕС, преди много години. Модерното позитивно мислене с всичките му там хахо работи.
Животът може да е чудо- методите на Алексей- там чат пат чета.
Лечебен код.
Излекувай душата си.
Има и още. Това просто се сетих.

# 235
  • София
Кремът много скъп, за две кофички с доставката 146 лева😬 нали е от Австралия чак, само доставката беше 40 долара...
На Аквасорс съм дистрибутор, пробвах крема им, ама и други съставки има в него и нещо съм скептична...

Благодаря за всичко, което споделяте. Започнах днес Инофолик Комби, за 30 лева го купих. Разорих се с тея добавки, но съм на зор много с тея кисти и под заплаха от 3-та операция🤭

# 236
Аурора, добре е, че си взела Инофолик комби, той е  мио-инозитол, какъвто трябва да бъде според Денис от темата за изследванията и добавките, сигурно я знаеш. Пък и ендото това ми изписа.

the_demon, платените медитации на Милена Голева ли слушаш?
Аз март яко бях психясала с Ковида и започнах да слушам безплатните клипчета. После ги зарязах, сега се терапевтирам с вино 😸
Мереленда, сигурно аз съм ти я споменавала.

# 237
Имаш ОП заради кисти? Забравила съм, ако си споменавала.
Мио инозинол е още по-добре. Може да идва по-скъпо, но е по-добро.

Доста скъп крем. Дано имаш полза от добавките.

# 238
Ама тоя инозитол на Natures Way също е чист мио инозитол-питала съм Денис, каза че е супер. Просто аз исках да пия метилирана фолиева и затова не взех Инофолик.
Леми, слушам платените медитации на Милена. Имам 7. Особено "Излекувай своето тяло" направи с мен чудеса. Не знам,на мен една позната ми каза за нея и ми прехвърли една медитация, която тя имаше... Така добре се почувствах, че започнах да си взимам и други... Важното е че се чувствам добре и ми върна равновесието... Бях се докара от стрес и напрежение до там, че ако някой ми каже нещо накриво и пулса ми ставаше 200. Не можех да спя, будех се в 02.00 през нощта и цяла нощ се въртях, мислех и става да си меря кръвното... Направо ме беше страх, че идва нощта... Не вярвах, че ще мога да се оправя

# 239
Оф, Демонче, и аз съм така.
Аз съм си взела метилирана фолиева, да я пия с мио инозинола на Нау. Още не съм ги почнала де.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 18:35 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт