🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 94 068
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Надежда газ пикае в момента, че другите я разконспирират и че не я имат за най.

Данчо няма полезен ход оттук нататък. Сам се закопава.

Даянчето слабо представяне, както обикновено.

Боби ми хареса в този епизод.

# 1 021
Само като видите как бяха седнали романтично Даяна прегърнала Петър, може да ви стане ясно колко са взаимни чувствата. Това беше нелепо!!! Много е смотана тази дама.То гризане на устни, то мятане на коса, кремвирш под формата на сърце, спагети, че да си изпроси целувка.. 3ти клас явно ѝ липсва.

# 1 022
Автобуса за Петър
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 09:21 от Jo di

# 1 023
А бе, мъжът на Мара не ви ли прилича на сиг@нин? На мене - много.
Сигурно са си сихани, и тя има нещо сиханско в сурата, нищо че е руса и синеока, то има и такива манговци.
А говорът им е страхотен!, много ме забавлява: "Знам, чя сьъ много сьълна физичяски и психичяски." Heart Eyes Joy
Децата са сладки, разбира се, като всички деца.
И целата тази драма на Надя, ЖДНБ..., оф... След десетина дни Всичките ще си видят семействата, ама - драма да има, та да могат спокойно да излязат една срещу друга на арената, затова е цялата работа, не че ѝ беше толкова важно да си види децата. И Мара от доста време сякаш сама си се настройва срещу Надя, предполагам - по същите причини - някак така може би ще приемат и двете по-лесно евентуален дуел помежду си, ако са се поотдалечили. Може и да греша, ама така го усещам язе.

Много се зарадвах на Баба Дешка - нема грешка, страхотен цвят на косата си е избарáла. Heart Eyes
Обикновено не следя внимателно готвенето с гост-готвачите, но с Баба Дешка - винаги!

# 1 024
Автобуса за Петър

ПС: от телефона не знам как се прави скрит текст

Малиии  кви са  картечници..........LaughingLaughingLaughingLaughing

# 1 025
Не се настройва Мара, проглежда. Простовата, двата ножа,  но е добра  душа. Хубаво семейство има.

# 1 026
Е, разбира се, но се и самонавива малко повечко, де. И доста обсъжда с другите Надка (още с Кустев даже), да потвърдят и те нейните "открития" .

# 1 027
Факт. Обсъжда. Не може да го приеме. За това. Как искам да опука  Надка на арената.

# 1 028

Пак не се чува много ясно.
- Не съм от мъжете за разходки
- А за какво сте?
- За ......... (и тук не се чува)
Някой успя ли да разгадае? "дълъг път" ли, какво казва?

# 1 029
  • при късмета
Краси трябваше да остане и поне в този сезон да е победител. Големи сладури са със Сами, ама Краси особено.
Петър чак сега се усеща за Надка. Добре, че Даяна от началото я вижда. Много са прости тези мъже и най-вече Калоян, защото той най-много ѝ се връзва. Мара без грам мозък отдавна се усети, за него няма шанс да се сети сам.
Надка още във 2-3 седмица, кога беше надписването на книжките не помня точно, казах, че е ужасен родител и ми е жал за децата ѝ, бях упрекната, че не може да се съди по това, което написа. Може и още как. Цирка днес изобщо не кореспондира и с "възвишените" планове да купува кувьоз. Продължава много да ми е жал за нейните деца и съм сигурна, че в лошотията си, Надка изобщо дори не допуска какво им причинява. Добре, че спряха децата от  у-ще, защото нейните щяха да ги съсипят. Най-грозното от Надка беше, че грам колебание нямаше кое писмо да избере. Даже под нулата, минус беше колебанието.
И както плюеше Стоян, че изхвърлил стожера на фермата, сега прегърната от него
Данчо и той направи тази грешка, но специално при него има причина и е ясна за всички. И пак се поколеба. Иначе, добре се наигра сам
Пешо и него не го бива особено в приказките, не можа много ясно да обясни това което искаше, поне за бойкота беше ясен.
Боби ми хареса днес, може с жена му да са уреден брак, но това не пречи да си обича децата и да му липсват.

# 1 030
  • София
"За дълъг път"

- А за какво сте?

# 1 031

Май Данчо иска да е депутат на пролет.

Ако има кой да гласува за тиквената партия напролет....

# 1 032

- А за какво сте?

Каза за Дълъг път. Малко не ясно и тъпо ми се видя промото 😕

# 1 033
Мара и аз я искам на финал, заедно с Надя, де. Joy Мара ще има повече вот от Надя.
Мара си ми е слабост, няма да си кривя душата, ножове, гьостерици, кипяща кЪрв, ама си я обичам таа лудата, тАва си е.
А Ванчето си се отрева тая вечер, на всяко писмо - сълза. И на масата се разрева за нещо преди това, голям рев, язовир ще напълни.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 23:58 от Смиляна

# 1 034
Мъжа на Мария и каза, че е силна физически, дали не и е ял тупаниците?
Стоян много мило беше гушнал Надя, най - големия враг на неговия единствен приятел - Милена! Никакво уважение към жената, която го добута до тук, защото без Милена, беше се предал,  сътвори куп глупости!

Общи условия

Активация на акаунт