🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 782
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 035
Абе Краси що не се хване с Хепи Ванче.

Е той не е ли с Палома? Хахахахахаха

ЖДНБ, Дайчето сваля ,,световния'' плейбой с анимационни филмчета и обичайното и отвратително мрънкане под носа.

От това мънкане нищо не се разбира. Тя така си мънкаше и в "Скъпи наследници". Пролича, че не е учила нито в НАТФИЗ нито в друг ВУЗ актьорско майсторство. По принцип  студентите-актьори изучават дикция, интонация, да говорят членоразделно, така че да се разбира какво казват... и  в театъра, и по телевизията. Ама нá

# 1 036
Мара, Надя и Дайчето са еднакви дребни душици. Нищо добродушно не виждам у никоя от тях. Пълни егоистки. Мара си дива селянка( и не заради ямболската и жилка и аз съм с такава), скандалджийка е и въздух по налягане. Емоционалността на човек не се изразява с река от сълзи сополи, но основно заради себе си. Тя е от хората дето няма да се замисли да ти скочи, ако я настъпиш по мазола. Липсва и всякакъв финес.
Надя пък толкова коравосърдечно същество, лекотата с, която метна писмото говори толкова много. Никак не ме убеди в носталгията по децата си. За мен това са превземки като цяло от страна на всички. Всеки е влязъл доброволно и знае, че е за определено време. Не отиват на война, че да не знаят кога ще си видят близките. Идва ми в повече тези слъзливи изблици.  И не само Надя визирам. Даже си мисля, че си почиват далеч от грижите по домашните си хора, баш си е като комсомолски лагер престоят им.
Иначе, определено е по-добра актриса от Даяна, но не достатъчно...
Дайче определено никой никъде не я чака навън, освен родителите и. Каквото ида е поведението и, родителите не се отказват от децата си, пък и не е престъпно поведението, само комично. Върви по стъпките на Ванчето. Уж е красива, уж със самочувствие, пък като загоряла застаряваща леличка се държи, която гони последния самолет. Толкоз ли пък няма самоуважение това момиче. На пък ако е хлътнала..., разбирам, че трудно да се удържи. И, пак нейното не е най-гадното. И тоз заешки кожух го носи цяло лято, ми отива си с пижамата на Даю, повече от каскета на Пею.

# 1 037
Като стана въпрос за автобус с гаджета, се сетих за този момент:
Скрит текст:

# 1 038
Даваха ги едновременно по конкурентните телевизии, но някои са ги гледали и двамата.
Поздрав от Александър (Игри на волята) и Ангел (Фермата)

# 1 039
Дали Надя няма някакво психично отклонение. Обсебена е от мъжете. Избра грешното писмо с много тъпа логика. Боби ми хареса,  а сякаш може би и Надя се усети, че повече дивиденти щеше да има, ако беше прочела колко я обичат децата, и белким този път пусне една сълза. Но не би. Доказа че правилно са и кръцнали въжето по-рано.

# 1 040
Роман как се е окръглил 😁

Поналял е бузки и бедра Grinning

# 1 041
  • при късмета
За Даяна напълно се убедих, че тази неувереност в нея, която я кара търси подкрепа от мъжете е изцяло по вина на баща ѝ. Каза го и в началото, че не е хвалена и, че е пренебрегвана за сметка на другите 2 деца. Напълно логично поведение и последица от 27 годишно отровно родителство. Разсъжденията и дейстивята и за всичко останало са логични и разумни. Изводите които си вади за ситуации, несвързани с любовни отношения са много точни. Но това ще ѝ е много трудно да пребори, все пак е нещо, травмиращо голяма част от хората на които се е случило и практически се случва през целия ѝ живот

# 1 042
Наистина, реве за децата, а когато има възможност да прочете писмото им, го захвърли безпардонно в огъня! Трудно е за разбиране.
Преигра и този път.

# 1 043
С отворена уста ме остави Надежда като видях как метна писмото от децата в огъня... Тази жена сърце няма, нито душа.

# 1 044
Като стана въпрос за автобус с гаджета, се сетих за този момент:
Скрит текст:

Събудих и съседите от смях 😀 Досущ същите са!

# 1 045
Роман как се е окръглил 😁

Поналял е бузки и бедра Grinning

И шкембак, и още повече е оплешивял, абсолютен чичак е станал.

# 1 046
Тя Нада още след като Мара спечели и взе да се тръшка, че не са я избрали нея, пчелата-майка, и се заобяснява, че от 10 години заедно с мъжа й не са се разделяли за повече от 10 дена ли беше. Уж за децата й беше мъчно, де.

# 1 047
Тя Нада още след като Мара спечели и взе да се тръшка, че не са я избрали нея, пчелата-майка, и се заобяснява, че от 10 години заедно с мъжа й не са се разделяли за повече от 10 дена ли беше. Уж за децата й беше мъчно, де.
И на мен това ми направи впечатление,  първо помислих, че едно от децата се казва така....
Страшен манипулатор е, страшен.  Пак излезна с "Ако Мария е ок със себе си...". Преди на Стоян му вменяваше такава вина за избора на чичо Митко, но на него в очите му го каза. На Мария не смее, но отново прехвърля вината на другите. Такава жена да не ти влезе в къщата! Не искам никога да срещам нея или подобни на нея в реалния живот.

# 1 048
За Даяна напълно се убедих, че тази неувереност в нея, която я кара търси подкрепа от мъжете е изцяло по вина на баща ѝ. Каза го и в началото, че не е хвалена и, че е пренебрегвана за сметка на другите 2 деца. Напълно логично поведение и последица от 27 годишно отровно родителство. Разсъжденията и дейстивята и за всичко останало са логични и разумни. Изводите които си вади за ситуации, несвързани с любовни отношения са много точни. Но това ще ѝ е много трудно да пребори, все пак е нещо, травмиращо голяма част от хората на които се е случило и практически се случва през целия ѝ живот
Аз това го казах скоро. Тя е най- малкото дете и се е стремяла да им привлече вниманието, да я оценят. Цял живот търси нечие мъжко внимание и одобрение, защото го няма у дома.
И не ти трябва да си психолог, за да го знаеш това, то просто ѝ личи.

# 1 049
Каква травма, какво чудо при Даяна...не била хвалена, моля ви се. Съвсем нормално семейство, с майка и баща, осигурили й всичко, още си  я отглеждат, травмирана била.

Общи условия

Активация на акаунт