🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 763
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 170
Точно нея, да.
Стоян си направи харакири. Толкова да му се ще да е драг за другите, че чак излишни саможертви. Ами направо да излиза и да им увеличи шанса за наградата, като ще е така.

# 1 171
Hristina, всъщност Калоян зададе тон, че ще играе за Мария, защото е най-емоционална. Андрей правилно отбеляза, че и реда на рязане е от значение. Wink Да, тя има снимки на децата си залепени на стената. Надя тръгна да вини Боби, че е видял децата си на дуела(това беше преди ехеее 2 месецa), а той ѝ отвърна, че тя скоро спечели снимка на децата си. После Надя се сети, че всъщност Мария е гаднярката резнала ѝ въжето.

# 1 172
  • при късмета
Много добре наредиха Надка на играта вчера. Калоян обяви той за кого ще играе, не е задължавал другите да го правят. Всеки сам си прецени за себе си. Повечето мъже решиха, че ще изглеждат "мъже, не се поддават на емоции", а Боби реши, че ще играе за победа и никой не го упрекна. Надка де, ама тя и тогава си знаеше, че друг я е настъпил. Даяна също според мен по свое усмотрение сряза въжето на ѝНадка, не заради това, което каза Калоян

# 1 173
А пък Мария колко се обиди, че Надка не й е честитила победата. Малко нагло.

# 1 174
Еми сетила се Мара,взела снимки!Надя не искала!Ми що пък Боби да не спечели видеоразговор?Що Надя?Боби ,както го е показал много пъти,страхотно много обича децата,заради едното е влязъл.Супр татко,дали няма нужда да ги види?
   Ами Стоян?И той има дете.
   Марето си изигра правилно картите,спечелила е на своя страна Калоян, и той игра за нея.Аз мисля,че никой няма прав ода се сърди на другите в случая.АНадето дано малко помисли и осмисли поведението и реакцията на колегите си.
  Ама и тия пък,тръгнали пред Веселка да споделят!!!Това е по сценарии,сигурна съм.---------------

# 1 175
Хахах, т'ва пък беше много тъпо. Каква победа-к'ви пет леа?
Просто си видя децата за малко. Тя още малко ще иска и банята да й честитят.

# 1 176
Е, аз точно за това прекалено самонавиване на Мара срещу Надя говоря, чак и победата що не ѝ честитила, айде бе... Joy И двете малко прекалено Самѝ се настройват една срещу друга, както и вчера писах - предполагам, за да излязат, ако може, по-спокойни и с чиста съвест една срещу друга на арената. Wink

# 1 177
Хахах, т'ва пък беше много тъпо. Каква победа-к'ви пет леа?
Просто си видя децата за малко. Тя още малко ще иска и банята да й честитят.

Охххх, извинете, че пак повдигам Дайчето, но се беше окъпала и косата мокра Smile Шегувам се, но веднъж не може масаж некъпана, после неразположена... откакто Жани се окъпа вече никой не парадира с "Чесита баня" Smiley

# 1 178
Смиляна, и аз така ги виждам тия двете. Май накрая ще се надцакват коя е била най-истинска във Фермата.

# 1 179
  • при късмета
Заравяте нещо много важно. Че Надка бута Мара към финал, не друг Joy

# 1 180
Двете направо се търкалят Smiley Накрая Супер Татко като вземе наградата, двете ще са били поне най-истински.

# 1 181
Бута тя. Масло.
Започна да става много тягостно в тая ферма точно преди финала.
И тая игра много ме напрегна. Озверени ми изглеждаха повечето. Вече трудно си скриват злобата един към друг.
Изцепката на Пешо за помияра беше върха. Ама Дая сама си го направи. Биваше ли да нарече сладкото кученце от анимацията "помияр"? И наш Петър веднага в отбранителна позиция. За мен Дая е с поставена мисия и туй-то. Петър и също. Имам чувството, че едвам се търпят, ама защото трябва, се гушкат, колкото да не е без хич и се свалят вяло. Виж, Калата е пример за истинско харесване и чувства към Петър, и то съвсем взаимни.

# 1 182
Бе, може и да играят по сценарий, ама не ми се струва да им е неприятно да се гушкат Дая и Пепчо, не. Simple Smile

А Данчо, ако прати Дая на дуел - правейки ѝ "услуга и добро" , вече няма да му викам Данчо, а НАДчо - по Надиния начин, който тя не приложи, де, щото Мара отказа да я бута до финал някой. Joy

Надя първо на Боби се сърдеше, после се сети, че на Мара требва да се сърди. Joy

# 1 183
Тя Надя се извини на Боби и разбра че Мария го е направила.

# 1 184
Е какво е направила Мария? Играла е играта. Защо да играе както на Надка й харесва? Тя не й вярва вече на театрото - приятелки сме. Няма такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт