🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 784
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 155
Аз не бих винила нито един от участниците за избора, който бяха принудени да направят вчера с писмата, нито един. Просто се поставям на тяхно място и... не е лесно.

# 1 156
  • при късмета
И аз не виня нито един за избора. Има си причини, да го направи. Но на Надка начина по който избра ме потресе, а не това, че не избра писмото от децата си. И Данчо не избра писмото от детето си, но се аргументира, макар да не беше длъжен. И видно, не му беше лесно и имаше колебание. По съвсем различен начин избра писмото на Камелия, от начина на Надка

# 1 157
Защо трябваше да се хвърлят писмата в огъня?!
Някой си е дал труда да го напише лично за теб и да го изпрати.

Знам, че беше част от регламента, но те можеха да се възпротивят на частта с изгарянето.
А лекотата, с която Надя и Йордан хвърлиха в огъня писмата от децата си, не намира никакво нормално обяснение и дори само заради това те не трябва да са на финал.

# 1 158
Малко да ви развеселя! Онази нощ сънувах Дана и Кустев , а снощи Милена, че
чак и нвкакви нейни роднини!
Шантава работа!😁

# 1 159
На фона на цялото циврене и насаждане на чувство за вина у другите, че нямало да може да види децата си, мятането на писмото им в огъня за мен беше показателно колко всъщност голяма е драмата наистина и свидетели на каква актьорска игра сме от страна на осата-Майка. Подчертаването как тя била Майка и другите не разбирали как я боли душицата, само дето дрехите си не разкъса и не започна да си скубЕ косите vs. пренебрежителния жест, със който хвърли писмото и категоричността, че няма да сгреши в избора си...ето това противпоставяне на две коренно различни емоции беше твърде рЕзко.
И аз подозирам, че Надежда е водолей. Доста жени познавам от тази зодия. Една голяма част от тях са същите като Нада: винаги прави за всичко,  не се извиняват, чуждите недостатъци се гледат под лупа, и набележат ли си някой, не му се дава шанс Ни-ко-га!

# 1 160
А не допускате ли, че реакцията на Надя също е провокирана от болка заради принудата да избира? На мен ми изглеждаше сякаш стана толкова рязко и го хвърли, за да минава по-бързо болезненото и да се свършва, вместо да агонизира от колебания.

# 1 161
Е, много готини Сами и Краси, дори тоя Роман се оказа майтапчия. Ратаите този сезон го изкарали на масажи.Smiley
Като се замисля, голямо мачкане пада, свещи си пали Ваня, само едни вулканични камъни им липсват за пълна Спа програма Smiley 
На Веселка първо Мара се оплака, после Надя, пък тя как не ревна...стоик излезе Весето! Надя с фаса като Веселка с цигарата от миналата година Rolling Eyes

Брадвите, въже, камък, строшен череп - мнооого ми хареса! Хубаво семейство има Марето, мили думи си казаха и някак естествени, обичливи.
Представих си Надя във видео връзка..."здравей, невесто". Добре, че не се осъществи и не злорадствам, приемам, че Надето е по-студен човек и щеше да е неловко видяното.

Аз обаче останах с впечатлението, че Камелия прощава, желае най-доброто на Данчо, но благодарение на преживяното се е открила и продължила. Данчо май разбра, че го чака?

# 1 162
Роман много кротичък сега.
Спомням си, че в сезона, в който участва, се беше сдушил с още някой и подлагаха на як тормоз един участник или участничка, но вече не помня кой беше тормозения, нито кои му бяха съмишлениците.

# 1 163
  • София
Май Роси тормозеше.

# 1 164
И Лили.

Аз мисля, че Камелия наистина чака Данчо, няма сама да си яде зимнината, я. Joy

# 1 165
  • при късмета
Той Роман и в сезона си беше майтапчия. Само, че майтапите му минаваха някои граници. Получаваха му се само тези с мъжете. Тези с жените нещо удряха на камък и никак не бяха приемани като майтапи

# 1 166
Аз, пък имах усещането, че Даяна искаше да прочете точно писмото на Кристиян, но и стискаше да е пред всички. Първо, защото наистина не знаеш какво ще чуеш..., второ за пред хората да покажеш, че повече държи на семейството и трето, заради Петър към, който има симпатии и не би искала да го загуби, ако прояви интерес към поредния. Но това са си мои разсъждения, така го усетих.

# 1 167
С писмото на Криско утре/тази вечер ще се вкара Даянчето в нов холивудски тийн сериал, споко. Все едно гледам гимназистка-мажоретка- най-популярното момиче в училище, което все се вкарва в драми с родители, приятелки и момчета. Малко ми е Gossip Girl или Ориндж Каунти и подобни. Дори жестовете, ОК-речта са в стил америкън гърлс тййн драма.

# 1 168
Не знам дали сте забелязали но от 2 епизода насам се вижда че когато дават кадър от стаите за спане примерно от епизода от вторник се вижда на стената до леглото на Мария има снимки на семейството й , така че вчерашната игра за видео разговора беше меко казано грозна от къде на къде Мария заслужава най-много? Да не би Боби , Данчо или Стоян да не заслужават. И това с въжето което Мария отряза на Надя съм обедена че другата седмица Надя ще дръпте Мария на арената, ако Мария знаеше каква е играта на Надя защо до сега не й го казваше в лицето, а не да го говори само за пред камерите. Надежда като беше фермер Мария трябваше да я послуша и да отиде на арената , за да може в бъдещ момент да не се засекат директно в двубой, но Мария се подаде на емоциите.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 14:50 от Hristina M. Koleva

# 1 169
Стоян прегърнал Надя ..... horror

Общи условия

Активация на акаунт