🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 750
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 140
Даяна не прочете писмото на Кристиян, защото очакваше, че в него не са някакви хубавини за нея. А пък тя не може да си позволи да чете лоши работи за себе си пред всички и пред камерата.
Как после ще убеди останалите, че той не е разбрал, че тя се е пренебрегнала, че не е ОК това, че тя не се чувства ОК, ако не се редят само суперлативи за великата ѝ особа, че..., че....
Надка си е енергиен вампир, но и Даянчето супвр много изморява с това все да е в ролята на жертва, все неразбрана, все се пренебрегнала...
Ама кога се пренебрегна бе, Даянче?!
Една лъжа, повторена 100 пъти, не става истина

# 1 141
Хора,Данчо с плюшка ли спи?Моля ви,кажете ми че греша

Плюшката му е подарък от Силвия от предишния сезон. Имало е предизвикателство от нея към фермерите, неизлъчено, което Данчо изпълнил. С предизвикателствата на Дана и Вили никой не е успял да се справи, но от продукцията не са им дали изобщо обратна връзка какво е станало.

# 1 142
Лайка, ами повечето хора не биха желали да четат в ефир писмо, в чието съдържание никак не са сигурни. Хайде да си признаем,че и ние не бихме го чели пред публика ( или повечето от нас).  И упреците точно за това към Даяна, за мен са малко безпочвени.

# 1 143
Yoana6, Даяна не е без образование.

какво образование има?

# 1 144
Аз не мисля, че Калоян попадайки на точната жена ще се промени. Личния ми опит с военни и израсли в семейства на военни, сочи точно обратното. Срам и резил е, ако жената има думата в семейството. И заради патриархалното възпитание и заради професията. Военните, както в професията се ръководят само и единствено от правила, наложени от друг. Т.е. от устава. В семейството, устава е примера от предишното поколение. И абсолютно никаква възможност той да се преосмисли, да се допусне, че е остарял, че вече не е актуален, изобщо се отрича всичко дискредитиращо го. Ако не им вървят по гайдата и насилници стават, в името на това, на всяка цена да налагат техните си правила. Не напразно има приказка, че под фуражка акъл не вирее.
 Ето и Калоян, има проблясъци от време на време, нотова, за което се държи изключително здраво и първосигналните му реакции, са остарелите стандарти в които е възпитан и които професията му е наложила. И въпреки проблясъците, вътрешните му убеждения, кореспондират повече с модела и се връща към тях след някой случаен проблясък
Изобщо не съм съгласна с това мнение за семействата на военни ! Моето семейство беше такова , баща ми беше офицер от запаса, и никога не сме разбрали със сестра ми да е имало сериозни разправии , свързани с правила , устави .Напротив , даже в много случаи , в зависимост от естеството на проблемите майка ни е имала решаваща дума.
Мисля, че всичко си зависи от човека!

# 1 145
Лайка, ами повечето хора не биха желали да четат в ефир писмо, в чието съдържание никак не са сигурни. Хайде да си признаем,че и ние не бихме го чели пред публика ( или повечето от нас).  И упреците точно за това към Даяна, за мен са малко безпочвени.
Да, само че повечето от нас биха си признали защо избират да не прочетат подобно писмо, а Даяна се направи на дръж ми шапката.

# 1 146
А може да и е било по-важно писмото от родителите?

# 1 147
Понеже за първи път гледам Фермата, предишните сезони не съм. От вашите коментари започвам да мисля, че накрая решава публиката чрез вот? Тоест, не който победи на дуелите, така ли е?

# 1 148
Аз пък се замислям за родителите на Даяна. Как ли се чувстват тези хора, слушайки как дъщеря им обяснява по телевизията че е била пренебрегвана, неоценена, ощетена от тяхното внимание.

# 1 149
Понеже за първи път гледам Фермата, предишните сезони не съм. От вашите коментари започвам да мисля, че накрая решава публиката чрез вот? Тоест, не който победи на дуелите, така ли е?
Не. Има и вот,но и игри, и вот на останалите фермери.

# 1 150
Stuck Out Tongue Winking EyeKissing HeartSparkling Heart
Баща ми беше майор. Строг с тежест, създаващ респект.2 метра мъж
И... майка ми - миньонче. А, познайте в къщи кой командване-майка ми.
Никога тя не е била оставяна да върши нещо сама. Винаги за всичко бяха двамата. За каквото и да се сетиш. Винаги двамата.
Revolving HeartsТова беше точно така , защото любовта  между тях беше голяма и докрай! Тъй , че зависи от хората

# 1 151
Даяна не прочете писмото на Кристиян, защото очакваше, че в него не са някакви хубавини за нея. А пък тя не може да си позволи да чете лоши работи за себе си пред всички и пред камерата.
Как после ще убеди останалите, че той не е разбрал, че тя се е пренебрегнала, че не е ОК това, че тя не се чувства ОК, ако не се редят само суперлативи за великата ѝ особа, че..., че....
Надка си е енергиен вампир, но и Даянчето супвр много изморява с това все да е в ролята на жертва, все неразбрана, все се пренебрегнала...
Ама кога се пренебрегна бе, Даянче?!
Една лъжа, повторена 100 пъти, не става истина
Лайка , абсолютно безпочвено обвинение. Даяна е единствения човек във фермата, който сам пред камера изказа много критики за себе си . Самата тя се определи като неуспяла за възрастта си и в нета всички го подеха като хор.Сама си призна, че има страх от хорско мнение и действа за да му хареса, сама се обвини в болна ревност. Тук мног е права Милена , че хората слушат каква реклама си правиш и колко сам се хвалиш. Ако беше казала, на аз и без да съм завършила актьорско майсторство , пък успях да играя главна роля , и кънтеше колко тежък труд е хвърлила по бригади , всички щяха да пеят друга песен. Ма то глупавичко, признава си . За мен дори не е толкова лоша , колкото сама се описва.

# 1 152
  • out of space
Няма как да си променя прекрасното мнение за Даяна каквото и да направи, но мнението ми за Данчо вече не е същото- адски жалък ми стана, язък!

# 1 153
  • при късмета
А аз си мисля, че въпросния Кристиян не е писал критики в писмото. Първо, дават им писма, които ги радват, досега на един писмото не е било с критики. Второ, доколкото схванах от малкото, което Даяна каза за него на Кустев (ако не се лъжа) тя го е отрязала и преди да влезе е имало разговори дали да се събират, но инцирани от него, не от Даяна. Тя дори каза, че не е приела, а го е оставила за размисъл, затова и определи тази връзка като  "неопределени отношения". Даже смятам, че писмото е обяснение в любов и искане да се съберат. Довечера ще видим, ако дадат на всички неотворените писма. Нейното мисля, няма да пропуснат

А дуела смятам, че ще е мъжки. Въпреки всичките действия на Данчо на ядосан тинейджър, някак не ми се вярва да я прати на дуел. Ще остави продукцията да ѝ определи съперника другата седмица, не ми се вижда готов да поеме и този риск

# 1 154
Както се писа,Данчо няма полезен ход.Но мисля,че трябва да направи мъжки дуел и да разчиства пътя си напред.Докъдето стигне.
   Едва ли всички втори писма са с критики.Но ще е интересно да прочетем това от Кристиян.
  Който смята колко назад се движат с епизодите,дали родителите на Дая все още не са видели прелитането и откриването й в Петър?В такъв случай и Елеонора може да не е видяла какво се случва.
  Оф,бе,Петре,за какво ти е да се забъркваш с Даяна?!
   На дърт мъж Даню много му отива да спи с плюшката от Сиса, а в същото време да не отвори писмото от детето
 си.

Общи условия

Активация на акаунт