🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 737
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Варна/Амстердам
Хахахаха!!!😂😂😂
Данч е като един Гринч!

# 1 126
Хора,Данчо с плюшка ли спи?Моля ви,кажете ми че греша!

Това за Еконт го казах,защото така ми дойде.Изобщо не е задължително да работи там.Дадох и пример с дъщеря ми, защото сме го преживели.В смисъл,видях как едно момиче на 18 и половина успя да хване юздите и да се справи.Макар че имаше нашата абсоютнаподкрепа.Но не пожела.Но това са лични неща.
   Няма лошо Дая да търси себе си,но пътят преминава през сметките за ток,вода,през хранителните магазини.И да ,не всеки е за работа в офис,но по дяволите,трябва да се работи.За да осъществяваме мечтите си.
    Аз си мислех за Ванчето,като каза,че ако вземе нагладата ще си купи гарсИОниерка, за да се отдели от мама и тати, как пък с толкова пътване и работа навън,не успя да внася вноски по един кредит за гарсониерката.Поразглдах и ИГ,ми тя е обиколила толкова много места,катерила,спускала планини,кара кану или каквото и да е там във вода.С две думи напълнила е очите и душата,видяла е свят.И някак си простено й е според мен.
   Аз доколкото разбрах ,Петър е теглил кредита за обучение за пилот.Най-вероятно е обезпебен с нещо,може би родителите а го подкрепили по някакъв начин.Но рискува човекът,имал е мечтаната работа.Не седи и не чака някой да го намери.И си мисля,че ако продължава да няма работа като пилот,той все пак ще си намери работа,дори и не така платена.Защото иска да работи.
   Всъщност ние знаем ли Даяна работи ли?Щото аз така й се нахвърлям,но тя май не каза нищо конкретно.

# 1 127
Не знам кое е повече  -  смешен или жалък, (Данчо, на снимките)

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 11:27 от cardu

# 1 128
Даяна не ми изглежда мързелива, ако опират нещата до труд.
Във фермата свърши доста повече работа, отколкото Жана+Тонка+Дана+Милена взети заедно. Нали в едно от интервютата разказва, че и на бригада в щатите е била...та явно не е проблемът леност. По-скоро още си търси призванието.
Колкото до мечтите на хората  - уважавам личното желание на всеки. На чужди пари лесно се прави сметка.

# 1 129
Даяна не е най-малката има по-малка сестра и да и на мен ми е чудно с работатат на тези лодки Ванчето не е ли заделила някой лев, при положение,че всичко име е осигурено там по време на престоя и нямат разходи. Имам познат, който смени сума апартаменти с такава работа. Преди пчелите Надя с какво се е занимавала ?

# 1 130
За мен не е нормално на 27 години да чакаш на мама и тати и да живееш с тях. Без образование и на една хубост да има толкова големи очаквания не ми е окей. Другото нещо, което ми прави лошо впечатление е, че тя, описвайки идеалния партньор изказа само външни белези: висок, красив, мускулест, да умее да танцува.  А къде отива останалото? Характер? Разбирания за живота? Цели? Доброта? Сърдечност?
А относно Ваня, не че я защитавам, но и аз като единствено дете плаках на повечето писма.
А относно Мара, според мен си беше стратегически да ѝ резне въжето, тя сигурно е предполагал, че ще останат с Надя накрая, и защо да няма предимството предварително да я кръцне. Като всяка майка, бореща се за децата си.
Само на мен ли ми се струва, че Боби нарочно на въпроса отговори грешно, за даде път на дама. Или така ми се струва?

# 1 131
Даяна обича да се самосъжалява . Винаги недооценена, недоразбрана, пък виж колко талантлива и красива и трябва всичко да и се случва с лекота... Да, ама не! В живота не винаги става така. Не са заваляли предложения за роли, защото не показа талант и присъствие. Не е само до школовка.  Не работи друго, защото е под достойнството на една актриса да работи какво да е... Чувала е за историите на американските си "колеги", които често отхвърлени изведнъж им изгрява звездата. Хубаво е човек да е упорит в преследването на мечтите си, но и да преценя силите и възможностите си. Аз, колкото и да се пъна певица, математик или програмист няма да стана.

# 1 132
  • Бургас
Точно пък Жанета е била изоставена от баща си още като малка и е отраснала без него. Ако може да сравните двете травми и какво означава за едно момиче да отрасне без бащина фигура зад гърба си. Ама вие съжалявайте Дая, защото много жално реве, как баща й не я е хвалил достатъчно.
Не знам кой е по-лошото....да нямаш баща и цял живот да усещаш липса и какво би било, ако си го имал, да ти липсва мъжкия авторитет. Или да имаш баща, ама не съвсем, защото хем го имаш, хем той ти играе враг в определен смисъл. Т.е. вместо да помага - пречи.
Доказано е научно и то доста отдавна, че второто е за предпочитане. Хубав, лош, какъвто и да е, има го. Ако липсва изобщо бащата, винаги някой влиза в неговата роля, изпълнява И неговите функции, което още е по-объркващо за подрастващия. Нали знаете, че "природата не търпи празно пространство". Ролите не бива да се смесват.

# 1 133
И тя разбира се е толкова егоистична, че нито веднъж не спомена, че има и други деца в семейството.
Е как да не е споменавала? Първото, което каза за семейството си в изповедалнята, беше че е най-пренебрегваното дете в семейството. Това все пак предполага наличието им

като гледам колко е егоцентрична в преценката си Даяна изобщо не вярвам, че е била пренебрегвана. Напротив - била е ухажвана и това си личи от самочувствието и, но е забелязала, че и някое братче и сестриче са били похвалени и целунати и това е срутило света и - както се вижда тя не дава друг да получва дори и капка внимание - цялото трябва да е в нея - и ако това не се случи вече е пренебрегната, нещастна и обляна в сълзи.

# 1 134
А, не така. Сега ако имаш  пари може и неврохирург да станеш.
Апропо в НБУ гледам ги приемат и си завъшват...
Че и се котират после.
Един Ивайло Захариев ще ви дам за пример.
Имам и едно съседче там учи, данни никакви. Но е упорито!
Та Дайчето има шанс.

# 1 135
Yoana6, Даяна не е без образование.

# 1 136
Cardu извинявам се, ако е така. Явно с такова впечатление съм останала.

# 1 137
Цитат
За мен не е нормално на 27 години да чакаш на мама и тати и да живееш с тях. Без образование и на една хубост да има толкова големи очаквания не ми е окей. Другото нещо, което ми прави лошо впечатление е, че тя, описвайки идеалния партньор изказа само външни белези: висок, красив, мускулест, да умее да танцува.  А къде отива останалото? Характер? Разбирания за живота? Цели? Доброта? Сърдечност?
И родителите му да не са дебели.

На мен също ми направиха впечатление думите й. Дъщеря ми е малка още, но не ми се иска на 27 това да са й основните критерии при избор на партньор.

# 1 138
Cardu извинявам се, ако е така. Явно с такова впечатление съм останала.
Е, нищо де.Не можеш на всички да им знаеш кой какво къде.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 139
По повод Даяна...
От личен опит бих казала, че не изглежда действително да е пренебрегвана. По-скоро е нейното възприятие за нейното семейство и за мястото й в него, плюс усещането й за личността й като цяло.
На 30 вече съм независима и помагам на родителите си, но допреди 3 4 години аз зависих  от тях и въпреки че ми даваха всичко (пари, любов, внимание) винаги смятах, че животът ми не е добър, че не съм заслужила, че не получавам това, което ми се полага, че нямам, че не ме обичат, че ми дават по-малко внимание от братята и сестрите. Съответно всеки човек трябва да стигне до точката на ясна представа кой е и какво е в живота си. Надявам се за нейно добро да разбере, че не живее в някаква приказка и принцът или мечтаната работа ще я намери. Когато приеме реалността ще започне да се бори сама. Като я гледам сега ми е смешно, но в действително за нея това е една голяма криза на личността -  да не знаеш кой си, как си и какво можеш.

Общи условия

Активация на акаунт