🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 903
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Аз също съм израснала в семейство на военен, но такива неща, които генерално казвате въобще не съм виждала при нас. Но е факт, че има. Живеем във военен блок, от входа от 24 семейства в 3 от тях поне положението е точно като в семейството на Калоян. Полковникът срещу нашия апартамент дълги години пък не пускаше властта на домоуправител и въпреки недоволството на хората от него...всички пак за него гласуваха. Аз това не можех да ги разбера...имах чувството, че още малко като го видят и без униформа ще му козируват, защото видиш ли е полковник не знам си къде...

# 1 111
Много безкритично приемате информацията от Даяна за родителите й.

# 1 112
Предлагам да спрем да чепкаме военните.Усещам,че нещата ще станат грозни.
   Според мен Даню четеше писмото от Камелия,препрочиташе го.И реве за себе си.
   Нали другите писма ще им ги дадат " тази сутрин".
  Мдааа,визитката , с която влезе Даню бе разбита на пух и прах.Аз бях останала с впчатление,че едва ли не е посветил живота си на детето,да може да расте и да се развива като всички останали.А то,како се оказва,че реве  за едни женки, а детето е наясно ,че баща му е избрал личното си щастие.И пак да кажа,че в това няма нищо лошо,нещастен родител не е от полза за децата си.Но едва ли едното трябва да е за сметка на другото.
  "Тате се пише преди мама" - да бе да!!!Надоо,кви са тия патриархално-военни разсъждения?!

# 1 113
  • Варна/Амстердам
Ако Даяна беше най-пренебрегваното дете вкъщи, то много отдавна щеше да живее независимо от родителите си. Не мисля, че е удачно да ги демонизираме тези хора. Може би самата тя преувеличава малко, за да може все пак да е равностойна на всички останали, преживели тежък житейски момент-Надя с бившия си съпруг и детенцето, Петър и починалата му сестра, Ангел и първородния му син, Дана и баща й, Жана и отсъствието на бащинска фигура, Стоян и тормозът, нанесен от баща му, Антония и починалото й братче. Вероятно изпускам някои от участниците.

# 1 114
Ако Даяна беше най-пренебрегваното дете вкъщи, то много отдавна щеше да живее независимо от родителите си. Не мисля, че е удачно да ги демонизираме тези хора. Може би самата тя преувеличава малко, за да може все пак да е равностойна на всички останали, преживели тежък житейски момент-Надя с бившия си съпруг и детенцето, Петър и починалата му сестра, Ангел и първородния му син, Дана и баща й, Жана и отсъствието на бащинска фигура, Антония и починалото й братче. Вероятно изпускам някои от участниците.

Абсолютно съм съгласна с твоето мнение. За Антония не знаех, че има такава загуба.

# 1 115
Може и да си права.Боби и беднотията,  Даню и детето,Стоян и детството му.Знам,че за всеки неговата си драма е най-значима,но на фона на останалите, на Даяна е тотална глупост.
    Аз продължавам да недоумявам кк на 27 г се чувстваш добре да живееш с родителите си,или баба си,да не работиш и да чакаш голямата роля.Ето и Калоян живее с техните,май,но работи.Ванчето и тя с техните,но и тя работи.
   Даянооо,в Еконт непрекъснато търсят хора.Заплатата ще стигне за споделена квартира и джобни./дъщеря ми работи там, докато учеше ,издържаше се сама,живееше с гаджето на квартира,събраха пари за сватба,а е на 23г/.
   Оф,само се ядосвам с тая глезана!Не харесвам такива мрънкащи същества.Търси се в другите,в мъжете,те са огледало.За два месеца се намери  в двама.Интензивно търсене.

# 1 116
  • Sofia
Така е, във всяко огледало себе си вижда и не спира да се оглежда. Smile

# 1 117
Мъжа на Мария и каза, че е силна физически, дали не и е ял тупаниците?
Стоян много мило беше гушнал Надя, най - големия враг на неговия единствен приятел - Милена! Никакво уважение към жената, която го добута до тук, защото без Милена, беше се предал,  сътвори куп глупости!
И на мен това ми направи впечатление- как е прегърнал Надя. Стоян много ниско падна с действията си, наистина глупост след глуост. Не знам мекушав ли е, какъв е, но цялото му поведение е лицемерно.

# 1 118
  • Бургас
Даяна и работа в Еконт... ще се пръсна от смях... момата чака богат младеж да я издържа и глези, а ти какво й предлагаш....

# 1 119
Единствения, който ми обърна мнението към добро от участниците е Боби. Работлив и както вчера се разбра- грижовен баща. Не съм го чула един път да мрънка за нещо или да направи интрига. Единствения път, когато ми дойде в повече, беше вечерта, когато "Айде да говорим за Боби", но с нищо друго не ме е подразнило поведението му  в "Фермата", дори ме изненада като човек какъв е.Той ще е достоен победител, стискам палци за него.

# 1 120
По ред на номерата.
За Дяна и комплексът и от родителите писах още много теми назад. Ма ко много точно допълни, че във всички други сфери разсъждава изключително правилно без в любовната. Всеки човек има право да си носи комплекс, и за мен това не го прави нито жалък, нито нестойностен , щом "избиването му " (на комплекса) не е свързано с агресия към другите хора. Прочетох някакво мнение, как след насилвани и зле живели хора имало стойностни. Не виждам защо Даяна да не е също в това число. И мен ми са смешни неловките и свалки, но това не я прави лош човек . И не е егоист .За мен се дръпна от Йордан заради Камелия , въпреки че повода беше Петър . Нo още преди Петър заяви, че навън няма да има връзка...и то знаейки , че остава така без подкрепата на Данчо.
Калоян. ...много гррозно отношение към брат си . Веднъж като се побратими с Петър , веднъж като захвърли писмото му без угризение. Някой (сега прочетох че са му подшушнали) им е подсказал , че правилния ход е да си мил с "любимката на народа Милена". И бат Анго така изчисти имиджа.
Надя е опиянена от ролята си на решителна , твърда жена с печален образ. Силна , неемоционална-но грижовна ,само къде селската интригантка в нея непрекъснато изскача и и пречи на ролята. За мен е фалшива тук, вероятно е фалшива и в живота с тая роля къде не и отива .
Аз не мога да си позволя 3-4 месеца да отида някъде на курорт. Финансовото ми положение ще е катастрофално. Щом тези там могат , значи има кой да ги дондюрка, и не е само Даяна отглежданата. Така , че за парите е неуместно да се пише кой имал и нямал нужда. Всички имат възможности от другаде там

# 1 121
Ми май само Калоян ще да е взел някакъв отпуск.Надка е  производител,съпругът й я замества.Боби най-вероятно е оставил фирмата на доверен човек.Марето и тя със собствен бизнес,като в тази пандемия бизнес нЕма.Даню,и той самонает.Най-вероятно не е пропуснал много от редовните общински сесии.Пешката безработен.Инж. Стоян аз така и не разбрах какво работи.Ванчето най-вероятно има право на избор да приеме или не точно сега да се качи на яхта.А най-вероятно и при нея работата е намаляла.Даяна не разбрах какво работи, дали работи изобщо.Даже е облекчила по някакъв начин мама и тате,или баба.
   Тя разсъждава добре,но видяхме, че около любовта й с върти всичко.Виждаме,че й пречи-развали приятелстовото с Данчо,развали отношенията с жените,колкото и крехки да са били.Ако работи в колектив и се случват така нещата, и там ще е аутсайдер.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 11:00 от марулета

# 1 122
Според интервюта на Даяна, тя е решила, че иска да става актриса, след като се е снимала в Скъпи наследници (това за коментарите за НАТФИЗ), след сериала е чакала предложения, но те не дошли (то така ако ставаше), почнала работа някъде, май беше нещо с маркетинг, но не било нейното нещо (да работи в офис) и напуснала...това по повод работата в Еконт (защо ли усещам, че пак няма да е "нейното нещо")

# 1 123
На мен Даяна ми изглежда от хората, които мислят, че не получават достатъчно от живота.
Ама не искат да се потрудят, а го чакат да им падне от горе, щото са много специални. И като не става така си търсят някой виновен, в случая родителите, след време ще е съпруг, шеф и тн.

# 1 124
Добрютру! Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт