🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 066
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 500
Не съм Ви чела тези дни... сега отварям и да, това е девойката от Пловдив, с която е видян Петър да се качват в Пежото й преди седмици.  На първо четене мило и много симпатично момиче.
Данчо... защо така се изложи това момче??? Толкоооова е объркан... прави грешка след грешка!
Интересно ми е Дая днес кой ще избере. Като цяло Мара напоследък също не показва добра физическа подготовка, но много ми се иска да натрият носа на Надя.
Пепи да свали този каскет- въобще не се връзва със спортния елек.

На мен пък толкова ми дотегна от Дая и Данчо, че искам и силно се надявам Дая да отпадне на дуела в събота, а след нея още в понеделник и Данчо да изчезва. Нека поне последната седмица да успеем да изгледаме няколко епизода, без да са обсебени от мелодрамите на актрисата и фокусника.
А Надка? Тя кога?

# 1 501
Ето я Елеонора на Петър. 😂 Съжалявам, че не са в скрит текст, от телефона съм.

За мен е много по-красива от Даяна, най-малкото защото има приятно, свежо излъчване. Има приют за кучета, както и фирма за био чайове и хранителни добавки. Да не повярваш, че с Дайчето имат само 2-3 години разлика. 🤣

Много много красива и както изглежда от това с което се занимава с добро сърце. Дано Петър се осъзнае и намери път обратно към това момиче.

Magdalenatar браво за информацията ама как успявате да намерите толкова бързо толкова интересна информация 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😊

Smile  На горната  снимка   прилича на избраницата на Красимир  от  Ф. 5

# 1 502

На Палома ли? Тази е много по-готина. Онази лъха на лека латиноамериканка

# 1 503
  • Другата България
Аз все още мисля, че Даяна ще избере Надя довечера.
Обаче малко се разколебах от това, което каза, че ѝ се остава и ще играе с мисъл....тя смята, а и с основание, че Мара не е толкова силна. То тя Мара и не показа обратното.
Та може и Мара да избере.
Не знам за кого съм в такъв случай, наистина.
За никой, то е ясно, ама като че ли повече за Даяна.

# 1 504
Не знам...възможно ли е Даяна да е толкова тъпа, че да избере Надя, само и само, за да я подкрепи Петър на дуела.
При другата опция разбрахме, че няма.
Или пък точно така да е станало - избрала е Мария. Петър категорично е казал, че ще подкрепи Мария. Даяна е въртяла-сукала да го разубеди и като е видяла, че няма да стане, кръвно му се е обидила, автоматично се разобижда на Данчо и той отново става нейният човек, както и неговото легло - нейно. Дъ ЕндЪ.

# 1 505
  • София
Възможно е.

# 1 506

Е и тази е латинос..............SmileSmile

# 1 507
  • Другата България
Не знам...възможно ли е Даяна да е толкова тъпа, че да избере Надя, само и само, за да я подкрепи Петър на дуела.
При другата опция разбрахме, че няма.
Или пък точно така да е станало - избрала е Мария. Петър категорично е казал, че ще подкрепи Мария. Даяна е въртяла-сукала да го разубеди и като е видяла, че няма да стане, кръвно му се е обидила, автоматично се разобижда на Данчо и той отново става нейният човек, както и неговото легло - нейно. Дъ ЕндЪ.
Не мисля, че ако избере Надя това ще е причината, писах снощи.
Даяна органически не понася Надя, а към Мария има симпатия.
Но предвид това, че Надя е по-силна от Мара, а на Даяна ѝ се остава, то е ясно, че следва да дръпне по-слабия.
Според нея.
Нямам намерение да разсъждавам защо се връща в леглото на Данчо, то вече е пародия това нейното.

# 1 508
  • SF

Което е във фантазиите на мъжете, а не някакъв минус. Видя и Красимир как прескочи огради заради нея.
Вие какъв разказ по картинка сте съчинили! "Тая е много по-готина, много по-интересна, много по-подходяща, защо не са я взели..."
Ами защото не са я взели. Ей я нА и тя на кастинга се завързала любов за 1 месец. Не се е много дърпала от пилота. Ако това не ви харесва в Даяна, то тогава, открийте разликите.
Кой ли няма снимки в инстаграм, на които не прилича на себе си. Не казвам, че хората там са грозни по принцип, ама чак да си въобразявам какви страхотни развития би имало, ако вкарат момиче А, вместо момиче Б...
Ако с Петър са станали гаджета, това си е една сериозна причина да не я вкарат във Фермата и да предпочетат друг пред нея - плеймейт, Антония, Милена, Габи. Може Габи да е била предпочетена от групата на "този тип жени".

И нещо в скоби.
Миналата година гледах Фермата за първи път и бях голям фен на Красимир. Доста народ в темата ми обясни, че съм тъпо парче. Сега, гледам, чета, радвате му се. Ами симпатичен човек е. Просто към онзи момент повече ви се е заяждало или плюло по форумите, а не толкова да стреляте определено по Краси, който се бил изложил с прескачането на оградата, предател, присламчил се към богатите, иска да им изяде парите, да си оправи живота, първо туй-онуй със Силвия, после с Поли.... Куп глупости бяха изписани.

# 1 509
Имам чувството, че по кастингите на тези реалити формати се въртят едни и същи хора. Данчо се бил снимал с Камела преди за музикален формат, Надя в Съдебен спор, Елеонора на Петър във Фермер търси жена. Явно е пристрастяващо.

# 1 510
  • София
Ми едни и същи са, много ясно. Не се намират много нормални хора, които да искат да си изкарат живота на сергия пред целия свят. Като казвам "нормални" имам предвид поне да изглеждат като такива.

Между другото сега си обяснявам защо Елеонора се е навила да пише писмо. Използва всеки повод за някаква медийна слава явно - ето че се заговори за нея. Така че не знам, дали предположенията за извисената й личност не са безпочвени. Май и тя е една млада хубавелка, дато мечтае за популярност на всяка цена.

# 1 511
Искат популярност явно. Реалити маниаци Simple Smile

# 1 512

Стига с това Палома. Паулина се казва

Сега разгледах ФБ на въпросната Елеонора. Убийствено тяло, страхотна красавица е.
Нито Дайчето, камо ли пък Ваня имат шанс срещу нея

# 1 513
  • Тра-ла-ла
Красотата е субективно понятие. На едни ще им хареса Дая, на други Елеонора, на трети Ваня. Не разбирам защо трябва да се сравняват, че едва ли не и през очите на Петър започваме да гледаме...

# 1 514
Аз бях сигурна, че която и да избере Дайчето, ще си ходи, но сега като ви чета, започвам да се разколебавам малко. Надявах се да избере Марчето. И Марчето да я издуха. Все пак тя реди битките, Петър ще е зад нея и ще ѝ помогне за реденето. Както мисля, че Мери ан беше казвала, на който Петър е редил битки все е завърнал..

Общи условия

Активация на акаунт