🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 95 014
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Sofia
Като спомена лилаво, много ми харесва светлолилавия суичер на Петър. Май не само на мен, после го виждах облечен от Мара и Ванчето.

Явно някои хора много държат да се излагат публично и обикалят наред  риалити кастингите докато ги вземат.

# 1 486
Тая в крайна сметка дали ще реши до края на фермата с кой иска да е. Даню в чудо се видя. Остаря с 5 години за две седмици.  Годеницата и тя точно се зарадва, че вече е свободен, и Даянка пак му се мята в постелята. Аман, бе! И Въъъй!

# 1 487
  • Другата България
Момичето на Петър е страхотно.
Класи над Даяна.
Навремето и аз гледах "Фермер търси жена", веднага я познах.
Само че сега е и по-слаба, и макиажа е сменила, и изглежда много секси.
А и е зодия Близнаци.
Речникът ѝ е доста по-богат от този на Даяна, която освен ОК и псувни /редовно заглушавани/ има някакъв набор от думи, но не умее да ги използва всеки път по правилния начин и с правилния словоред.
Да не говорим, че и повече е постигнала за годините си от Даяна, която не е постигнала....нищо.
Тъй че разбираем е задния ход на Петър, защо изобщо направи преден се чудя, ама хормони, обяснимо е.

# 1 488
  • София
Хормони, скука, три месеца затворени там... Петър вече ми изглежда много отегчен, буквално доиграва просто.

# 1 489
Аз харесвам Даяна като цяло, но това, че не знае какво иска и в главата й е пълен хаос, ме дразни изключително.
Няма общо с правата на жените. Момичето просто е дезориентирано.
Наш Данчо същият като нея те за тва си се намериха.Уж беше много извисен пази Боже жените от такива като него.

# 1 490
Ето я Елеонора на Петър. 😂 Съжалявам, че не са в скрит текст, от телефона съм.

За мен е много по-красива от Даяна, най-малкото защото има приятно, свежо излъчване. Има приют за кучета, както и фирма за био чайове и хранителни добавки. Да не повярваш, че с Дайчето имат само 2-3 години разлика. 🤣

Много много красива и както изглежда от това с което се занимава с добро сърце. Дано Петър се осъзнае и намери път обратно към това момиче.

Magdalenatar браво за информацията ама как успявате да намерите толкова бързо толкова интересна информация 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😊

# 1 491
То какво да се осъзнава Петър,човека се позабавлява ,уби малко време и сега вече просто му личи ,че е отегчен от Даяна

# 1 492
  • Варна
Елеонора е пипната тук там то си личи. И когато е с грим и без грим има огромна разлика. Изглежда интересна личност може да си паднат с Петър. Даяна ми харесва повече на външен вид.

# 1 493
Изобщо не ми харесва Елеонора. Помня как във "Фермер търси жена" тя беше избранницата на Дамян, ако не бъркам името, и накрая му каза, че не е за нея и му пожела да намери подходяща за него. Не че е длъжна да е с него, но поне да се беше отказала, като не го харесва.

# 1 494
Във “Фермер търси жена” или трябва да си наистина отчаяна жена, за да вярваш , че ще срещнеш любов , или търсиш популярност.

# 1 495
Зимен поздрав от Шефче с Кифли

# 1 496
Не съм Ви чела тези дни... сега отварям и да, това е девойката от Пловдив, с която е видян Петър да се качват в Пежото й преди седмици.  На първо четене мило и много симпатично момиче.
Данчо... защо така се изложи това момче??? Толкоооова е объркан... прави грешка след грешка!
Интересно ми е Дая днес кой ще избере. Като цяло Мара напоследък също не показва добра физическа подготовка, но много ми се иска да натрият носа на Надя.
Пепи да свали този каскет- въобще не се връзва със спортния елек.

# 1 497
Скрит текст:

И Асен и Ваня зад тях Grinning

# 1 498

Ха, Антония тук изглежда по-добре. А Жанета, за нея ще кажа само, че остави у мен усещане за добро същество, без злоба.

# 1 499
  • София
Не съм Ви чела тези дни... сега отварям и да, това е девойката от Пловдив, с която е видян Петър да се качват в Пежото й преди седмици.  На първо четене мило и много симпатично момиче.
Данчо... защо така се изложи това момче??? Толкоооова е объркан... прави грешка след грешка!
Интересно ми е Дая днес кой ще избере. Като цяло Мара напоследък също не показва добра физическа подготовка, но много ми се иска да натрият носа на Надя.
Пепи да свали този каскет- въобще не се връзва със спортния елек.

На мен пък толкова ми дотегна от Дая и Данчо, че искам и силно се надявам Дая да отпадне на дуела в събота, а след нея още в понеделник и Данчо да изчезва. Нека поне последната седмица да успеем да изгледаме няколко епизода, без да са обсебени от мелодрамите на актрисата и фокусника.

Общи условия

Активация на акаунт