🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 676
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 195
  • Sunshine state
Оф, тия трите са отврат!

# 196
Ванче искала Даяна да иска прошка и от нея. Че теб кой те бръсне за каквото и да е, Ванче?

# 197
По-интересно ми е дали Данчо няма да реши да е отмъстителен и да прати Даяна за ратай

А дано ама надали

# 198
  • София
Е, да сА надявамИ на мъжки дуЙел, нали?

Ако не спечели имунитет, за мен дуелист ще е Боби, който ще тупне Пепчони.

А нема ли да го закъсат със строителните дейности без Боби?

Е да, 10/10 😁 Но вече са на финалната права, време е да пробват да чистят силните конкуренти. (ако са умни ест 😁)

# 199
  • София
Данчо е тесногръд и отмъстителен. Липсва му мъжко благородство.
А Мара, Ваня и Надка са долни злобрки.
Омерзително е!

# 200
  • Варна
Ох, вкъщи сама го гледам и полудявам , че не може да избухна с коментари, няма с кого.
Досега не съм го казвала, ама Надя е отвратителна ма.тия... Чак ми е гадно да го кажа.
Това ми е примера за антисвекърва. Много противна и злобна, думи нямам. То това трябва да си някакъв изрод да го направиш сутринта. Колко трябва да мразиш хората, че да блъска и тръшкаш. Ужассс.
Ама това си е тяхна работа, защо не станеш и не измиеш тихо и кротко нещата, ами оркестър 🤪😶😡
И Калоян "дъртия" с неговите шансони.
И Ванчето: Петър е пич накрая. Майкоооу, много зле. Абе и на мен всички ни станаха анти. Стоян и той едввааам да си вдигне ръката да подкрепи Ванчето. Абе, мъж, като си сигурен вдигни глава, ръка, кажи силно какво искаш, като някоя... Няма да кажа.
Извинявайте за бълвоча ми, ама епизода и хората са 🤢
Айде да гледаме 😆

# 201
Куку Ванче яко е лапнала по Петър. Пич бил, не могла да му се сърди... Даяна трябвало и на нея да се извини.
Голяма бяла п(а)тица е тази.

# 202
  • Sunshine state
За мен е най-умно Данчо да прати някой от силните мъже там за ратай и дуелист, а не Стоян.

# 203
  • София
Абе тая Ваня наистина ли е толкова наивна и глупава? Демонстрира, че не й пука за Петърчо, обаче всяка втора дума й е Петър. Отделно се държи така все едно е била женена за Петър и Даяна за Данчо и някой е разбил две семейства...
Даяна пък е изключително нагла. Много си личи колко ниско самочувствие има. Търси се в очите на някой мъж.. Даже двама.

# 204
Тая пък Даяна иска все някой да се грижи за нея. Използвачка.

# 205
Даню ѝ намеква на Дая, че ще я предпази според мен, няма да я прати ратай и дуелист, ще направи мъжки дуел. Сигурна съм. Тя не го разбира.

А Ванчето е толкова тъпо, ужасно.... Оф, противно ми е да я слушам вече.

# 206
Лелеее ама Даяна е много нагла ... то това не се понася!

# 207
  • София
Дая е на умстена възраст около 12 години.

# 208
  • София
ДАЯ е рядко тъпо парче.
Използвачка си е, освен въртиопашка.

# 209
А Даяна защо се чувства предадена от Йордан? Тя наистина ли очакваше, че ще е вице Grinning Grinning тя наистина няма акъл или се прави на луда?

Общи условия

Активация на акаунт