🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 545
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 190
Аууу Дайчето си тръгна. Сега вече наш Даню съвсем ще окапе. Да пращаме линейка нещо. Да н съ затрие чивека

# 2 191
  • Mediterraneo
Алманахът този сезон също е силова битка, не знам кой малоумник от екипа реши това, но е за уволнение!

# 2 192
  • София
Ако Надя посочи Мара за дуелист, не значи ли, че автоматично дуелът е Мара - Ваня? Точно затова предположих, че това ще е изборът ѝ, но ми се губят правилата от минали сезони може би.

# 2 193
  • Варна
И и А могат да нагласят нещата, така че Надя на финала да гепне парите. Щом Веселка спечели миналата година.

# 2 194
Ако се бяха играли игрите по ред на номерата, Надка беше пътник.. искаше ми се да видя как кове след половин час висене и резултат на нула. Двамата гноми повече пречат отколкото помагат на играта..
Напълно съгласна.
Това беше толкова тъпо и толкова недообмислено.....защо е тогава този регламент?
Даяна печелеше битки от 1 до 31 това са 6 точки, на нула.
Четвърта игра беше на косъм, нищо не се знаеше, ако Даяна я беше взела, пета нямаше да има.
Това си беше цел на тези двамата да има съспенс до края, и Надка малко дължи оставането си и на тях.
Не се променят особено нещата. Само психологическия натиск върху Надя щеше да е друг.
Ако Дая беше взела първата игра за 4точки пак печелеше дуела.
Спечели с 9:6 Надя, но можеше да загуби с 10:0 - за един пирон Simple Smile

# 2 195
Нейният човек я закопа здраво. Даяна беше по-добра и в 4те първи битки
Евала Меджик, нещо полезно и ти да свършиш този сезон
В началото харесвах Даяна и то много - уравновесена, тиха, умна и безконфликтна.... Беше ми фаворит. Не харесвам Надя изобщо, но с кеф изпратих Даяна тази вечер. Много се омаза накрая и ми досади ужасно с кравешкия си поглед, с лигавенето си, със скачането от легло в легло и с неизменното - Ама ние сме само приятели, те хората са виновни, че виждат нещо друго. Хай сега навън ще има по- богат избор на легла и глупаци.
Всъщност, тази година не ми пука кой ще спечели. Толкова са ми противни всички по една или друга причина. Единствено леко клоня към Ванчето, че е наивна и чиста душица. Ще видим Simple Smile

# 2 196
И защо Надка да е служебен фермер, дори и за ден, в предни сезони така ли е било?

# 2 197
  • София
Ако Надя посочи Мара за дуелист, не значи ли, че автоматично дуелът е Мара - Ваня? Точно затова предположих, че това ще е изборът ѝ, но ми се губят правилата от минали сезони може би.

Ами може разбира се. 50 на 50. Ама откъде може да знае какво е в главата на Мария?
Не не значи автоматично. Надя е служебен фермер със само едно задължение, да направи първия дуел мъжки или женски. Няма имунитет и може да бъде избрана от Мария.

# 2 198
  • Другата България
Ако се бяха играли игрите по ред на номерата, Надка беше пътник.. искаше ми се да видя как кове след половин час висене и резултат на нула. Двамата гноми повече пречат отколкото помагат на играта..
Напълно съгласна.
Това беше толкова тъпо и толкова недообмислено.....защо е тогава този регламент?
Даяна печелеше битки от 1 до 31 това са 6 точки, на нула.
Четвърта игра беше на косъм, нищо не се знаеше, ако Даяна я беше взела, пета нямаше да има.
Това си беше цел на тези двамата да има съспенс до края, и Надка малко дължи оставането си и на тях.
Не се променят особено нещата.
Ако Дая беше взела първата игра за 4точки пак печелеше дуела.
Спечели с 9:6 Надя, но можеше да загуби с 10:0 - за един пирон Simple Smile
Да, факт.
Коментирах по-скоро изказването, че ако битката за 4 точки си беше на мястото, след вече изиграни три и висене на гредата както си трябва, Надя нямаше да е толкова концентрирана в играта за 4 точки, щеше да е изморена малко или много. А Даяна си беше свежар. Надя започна съвсем "прясна" именно една от двете силови битки, което си е предимство за нея.
Това казва съфорумеца и съм съгласна с него.

# 2 199
  • при късмета
Това е абсолютно вярно. При това за 6 години, се промени в последните няколко дуела. Колко удобно за мишата физиономия.
Отделно Даяна беше победител, като втори дуелист

Според мен тук масово се е очаквало 10:0 за Надя или да лети като Чък Норис по Арената.   
Това, честно казано, вероятно само ти си очаквал

Как протичаше вота на отпадналите? За един мъж и една жена ли гласуваха или само за един участник, че нещо ми се губи? Дана имаш ли представа?
Надка, ако е на финал ще има само 2 гласа, ако се гласува само за 1 участник. Ангел и Митко единствено ще гласуват за нея и мисля, че друг няма да има

И защо Надка да е служебен фермер, дори и за ден, в предни сезони така ли е било?
Поне в тези, които съм гледала, е имало сезон и победителя да става автоматично фермер. Имаше и победителя на фермерски дуел. Но да, последната седмица победителя става фермер за 1 ден. Защото седмицата не протича по обичайния начин, не реди той кой с кого да е на дуел, нямат задачи, само елиминации

# 2 200
И и А могат да нагласят нещата, така че Надя на финала да гепне парите. Щом Веселка спечели миналата година.

И от какъв зор да го правят?

# 2 201
Надя ще направи мъжки дуел според мен.
И ще посочи Данчо за първи дуелист.
Той е дръпне Стоян и ще го победи.

Това е моята прогноза

# 2 202
  • София
Ясно, благодаря, тогава си взимам прогнозата назад, ще е мъжки дуел.

Ами може разбира се. 50 на 50. Ама откъде може да знае какво е в главата на Мария?
Не не значи автоматично. Надя е служебен фермер със само едно задължение, да направи първия дуел мъжки или женски. Няма имунитет и може да бъде избрана от Мария.

# 2 203
Легендите за Надя не тръгнаха от нищото, а заради имунитетите, които си печелеше всеки път. То е ясно, в това, което е добра, си е добра, но предимството на 2рия дуелист е огромно.

Изумена съм от визуалната памет на Даяна, представи се подобаващо. За пръв път да ми е кеф, че има бутон на Алманаха. Но не ми хареса предимството, което дадоха на Надя да избира дуелисти без да има вот. Така малко и се умаловажава участието на Даяна, което всеки получаваше с правото да даде своя избор за фермер, дори и да няма много смисъл вече.

# 2 204
  • София
Какво значение има, че е фермер за един ден. Тя за две фермерства нищо не направи, а на третото...юхуу. За мен лично от трите оставащи жени най-силна ми изглежда Ванчето. Може да няма три фермерства, но има три спечелени дуела.
Е разбира се много зависи и от игрите.

Общи условия

Активация на акаунт