🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 682
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 345
Ванчето е Кукуруку - вафла чудна - "Пешо е пич, аз на него не му се сърдя, я - каква искрена прошка си взехме" Joy
В някои отношения е абсолютно неадекватна. Мъчно ми е за нея. Дано намери своето щастие.

"Ще си купя една гарсИОнерка, да си каня там гаджета" - ни мо'а.... ми, мъчно ми е...

# 346
Даяна се показа като обща-наричана е обща.
Да бе мирно седяла, не би чудо видяла.
Аман от това да им се прави евала на разни въртиопашки, защото можело да се обидят.
Ми да се обиждат на собствената си простотия, която ги е докарала до тук.

# 347
"Аз по принцип имам имидж на сериозно момиче" ....каза Даяна .
И Петър веднага й напомни за : " с Данчо в едно легло" 😁 
В смисъл , че е видял колко е сериозна🦋
Не е много мил с нея.

# 348
Даяна няма какво да се тръшка, ако не е ратай, то която и да е ще я дръпне за битка.
Обаче Калоян и Петър гласуваха различно.
Бих отишла на представление на Данчо!

# 349
И Дая, и Данчо,и Юхуу толкова много изплискаха легена, че се чудя как има още вода в него.

# 350
" Можеш ли да се похвалиш, че актриса ти е сервирала кафе в леглото?" София Лорен, дами и господа..

# 351
Даяна щеше много да спечели,ако го играеше на кротка, скромна, смугла красавица! Тогава Петър и беше в кърпа вързан! Той щеше да се полигави с лигавите мОми и категоргично щеше да се бори за нея, убедена съм! Но...шило в торба не стои, много си е палавка Дайче, а и много и се ..., не може да устиска малкоо и сега Пепо ще и лазеше в краката! Креватните и изпълнения и отнеха шанса завинаги, Пепо вече гледа на нея като на ниво Жанет и Антония, т.е. като на момиче от лекия жанр. Сама си е виновна!

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 12:35 от koki1

# 352
Да попитам, нали Надежда каза, че е работила като финансист, чуждите пари ли визира, че " са минали много пари преь ръцете и" . Или е имала някакъв бизнес? Какъв е този поток на пари, а после не може да покрие заема на бившия си мъж, при приемането на наследството

# 353
Да се прекрати българската Коледа, събирането на капачки и всичко, свързано с нуждаещите се дечица.
Клета Надка ще помогне.
Дворът ѝ ще стане терен за нескончаемо парти.
И какви още фантасмагории от една жена, дето не понася парите!
Ваня, иху, хаху разбрах защо е стара мома.
Дано се види, да си ревизира поведението и да си намери мъж.
Но на тез години...малко трудно.
Даячето...роля ли ни разиграва, наистина ли обвинява Данчо, но е разбрала, че като цяло това поведение се котира и е поела по пътя на успеха. В тия среди ще я хареса някой за една вечер и хоп- роли. Интелигентни сте, ще се сетите как стават нещата в киното, театъра и цялата ни култура, майно льо.
Все се чудя за Кано ( или съм пропуснала нещо) живее при мама и тати, какви ипотеки, земеделски земи ли е купувал... Ако си е купил имот, не би живял при мама... Нека бащата се оправя с парите, няма да го мисля.
Даню ми е най - искрен, няма лоша реклама.
Вече всички знаем за
Меджика по ританки!
Ще си почина *три дни* и после ще ги довършвам.
Ако има какво, че вие толкова много изписвате, а аз чета бавно.

# 354
Дая се разсърди, щото ставането и на вице щеше да и гарантира още една седмица на топло под крилото на Даю. Сега е застрашена от ратайство и загуба при евентуален дуел, понеже видя, че "приятелят" и не вече такъв и е решил да и отмъсти, и че не може да му дърпа струните като преди.

# 355
Не харесвам Калоян, но какво лошо има да живее с родителите си, нали са в къща?
Познавам доста такива хора, които после и семейно живеят с нечии родители.(говоря за къща и достатъчно пространство)
Не казвам, че е най-добрия вариант, но често се случва и не е нелогично.

# 356
  • Sofia
" Можеш ли да се похвалиш, че актриса ти е сервирала кафе в леглото?" София Лорен, дами и господа..

Тази ако запише една песен и певица ще се нарече.

След снощи ми се гледат Мария и Калоян ратаи.  Кака ще го схруска.

# 357
Их, дано Даню прати Даяна ратай и каже, че за нейно добро го прави, стискам палци да гледаме отмъщението на Меджика Simple Smile
Калоян какъв заем има, правилно ли чух че започвал с 3, 300 к? Какво толкова е купил, какво изплаща, кой му го е дал, странно много ми стана... Косъма дали още ще ги търси тия двамката, след като се жалваха кой какви ипотеки изплащал и как нямало работа...

# 358
ДХЗ, няма нищо лошо. Не го написах с упрек. И 40 годишни живеят и слушат мама. В случая тати. Колкото повече семейства и поколения са под един покрив толкова по- весело. А и традициите се опазват.

# 359
Защо поведението на Мара в прегръдките на Калоян да е по-приемливо от това на Даяна. Все ми се струва, че това затворено пространство ги кара да забравят, че после ще се излъчва и близките им ще го гледат. Не съм убедена, че дори и да няма нищо като емоция, някой мъж ще е щастлив от факта, че жена му се гушка с друг.

Общи условия

Активация на акаунт