🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 720
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 360
ДХЗ, няма нищо лошо. Не го написах с упрек. И 40 годишни живеят и слушат мама. В случая тати. Колкото повече семейства и поколения са под един покрив толкова по- весело. А и традициите се опазват.
”слушат мама и тати???” Това не е сериозно.

# 361
Е, сега.. несериозно било.
Я надникни в свекървенската тема.
Аз съм за Калоян! Един достоен българин. Ако е на финал, нека млад човек да спечели. О, да, и играе народни танци.

# 362
  • при късмета
И Данчо, и Даяна, и Кукото се държат като в 5 клас. Кукото обаче най-много е повтаряла и има най-малък шанс да отиде в горен клас. Да не кажа никакъв.
Даяна прекали с фасоните. Мен любовни драми и кой с кого е в едно легло изобщо не ме впечатлява, тяхна си работа, но такива работи ми правят впечатление.
И продължавам единствено Данчо да смятам за виновен за триъгълници, четириъгълници и толкова ъгълници, че такава фигура няма. Хронологията назад няма да се промени, а тя е, че след като се сближиха с Даяна само и единствено той драпаше да се променят от приятелски към друго. Ако не беше неговото драпане в тази насока, щяха да са като Надка и Митко или Мара и Кустев (тя и Мара много бързо го прежали и вече е в чуждо легло, пак има гушкане, но заради предубеждението към Даяна, това минава метър). Даяна сега е инициатор за различни отношения с Петър и тя прави крачките в тази посока, но с Данчо щеше да си остави отношенията приятелски и изобщо нямаше да ги променя.
А Кукото изобщо не предполагах, че е способна толкова да се унижава. Не знам дали тя или годеницата държи първенството, много са ми на кантар. Като се влачи така след всеки мъж, който на всичко отгоре няма как по-ясно да ѝ каже, че не я иска, не гарсониера, палат да има никой няма да примами в него. Просто няма
Според мен Данчо няма да праща Даяна ратай и на дуел. Напротив, ще направи мъжки дуел, първо да разчиства собствения си път напред, второ само сега може да я предпази от сигурен дуел, а за имунитета и другата седмица вече на собствените си сили да разчита. Той може само това да направи към момента, да не е ратай и първи дуелист.

# 363
Сега изгледах епизода. Да си кажа и аз моето"велико и ценно" мнение
Даяна-Еми не знам. Не става така. Нацупи се че Данчо не я избра за вице. Ама те били отбор 2 месеца, ама те си обещали. Е как се сети, че сте отбор, след като  той стана фермер бе Дайче. До преди това избяга от отбора и отиде в друг отбор. Нали, отвори ти се тансфер.
Не може да изисква  и да се цупиш на единия, докато пред очите му се натискаш с другия.
Ваня-тая кукувица е абсолютно убедена, че Дая и е развалила сватбата с Пешо. Толкова злоба изля по нея и толкова оправдава Пешо. Ама че Пешо нищо не и е обещал няма значение. Тя сигурно и сватбата е планирала, оставало е само да уведоми Петър и бааам Дая го взима.
Ваня толкова се е вкоппила в идеята да се омъжи че най накрая ще се поддаде на първия който и направи 2 комплимент и ще се на тресе на някой  нещастник. Ако пък вземе парите ще се намери някой да и ги похарчи за2, 3 месеца и да и бие шута.

# 364
  • София
Вчера ми направи впечатление как Калоян и Мара си лежаха гушнати и те като двойка, обаче там няма емоция, там си клюкат като селски клюкарки. Ами очевидно има разлика.

# 365
Вчера ми направи впечатление как Калоян и Мара си лежаха гушнати и те като двойка, обаче там няма емоция, там си клюкат като селски клюкарки. Ами очевидно има разлика.
Още повече, че Мара му длъжна на Калоян, след като почти му спука главата със сопата

# 366
  • София
Преди няколко дена точно попитах дали ще успеят да я достроят тази ферма. Не съм гледала промото още, не знам кой ще вкарат...дали някои по-работливи така  или някои, с които ще е повече да си чешат езиците.

# 367
Защо поведението на Мара в прегръдките на Калоян да е по-приемливо от това на Даяна. Все ми се струва, че това затворено пространство ги кара да забравят, че после ще се излъчва и близките им ще го гледат. Не съм убедена, че дори и да няма нищо като емоция, някой мъж ще е щастлив от факта, че жена му се гушка с друг.
Чак пък толкова... Може би не е важно толкова какво правиш физически, а какво влагаш емоционално.

# 368
Роман, Сами и Веселка ще влизат. Не знам колко са работливи, да им бяха вкарали"Бригада Нов дом" по-добре. Simple Smile

# 369
  • при късмета
Разлика в отношенията определено има. На и Мара спеше първо с Кустев в едно легло, като излезе спи с Калоян. И тя прескача от легло в легло, ама това не прави впечатление. Всички от жените спят с мъж. Защо не се комбинираха помежду си, след излизането на този, с който споделят креват, а при друг мъж отидоха? Надка беше с Митко, отиде при Калоян. После и Мара при него, откак го няма Кустев. За тях защо няма реплики, че прескачат от легло в легло? Още повече, че те са омъжени

За гости можеха да подберат по-интересни участници.

# 370
Кое му е несериозното, кашик е нарицателно за тъп военен, точно какъвто е Калоян. Няма значение с какъв чин е, това по-умен не го прави.
Кашик, ама синеок и червенобузест.
Това предаване не е Минута е много. За ум.

А сега сериозно. Кашик е пехотинец.
Разубеди ме. Сега няма за кой да викам на финал.

# 371
Мисис Веселка и Надя да не се сборичкат за брадвата и коя да нацепи дървата за камината на влюбените 😀 Но Веселка едва ли пък ще стане в 5 да цепи, това е на Надя патент. Като бясното миене на чинии.

# 372
Ехх Дайче, Дайче ако не се забъркя Ла в тия простотии много хора щяха да те харесват.
Данчик постъпи долно като избра хахото. Вярно, че е фермер и може да избира който иска обаче го направи от злоба. А Дая не се обиди толкова че не избра нея колкото че избра Хепито.

# 373
Марето дали не може да излупа без да иска и Веселка с гьостерицата ? Ако успее, ми става фаворит Simple Smile

# 374
  • Бургас
Дайка ще вземе да мята белтъци на Сами, един ваучер за някаква тематична вечеря и пилотът и фокусникът да се забавляват сами на покрива. И без това се разбраха, ще им се получи високо и магично.

Общи условия

Активация на акаунт