🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 063
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 375
  • при късмета
А Надка, както до вчера твърдеше, че не познавала Даяна, така изведнъж взе да обсъжда избора ѝ на мъже, била говорила с нея и тоя става, оня не. Е как не познаваш някого, а после претендираш да си наясно с нещо толкова лично, като критериите за партньор? Тя била говорила с Даяна Joy
Лошо впечатление ми направи вчера, като обсъждаха кой за какво ще похарчи парите. Това да почине дете е най-най-най-голямото нещастие, което изобщо може да сполети някого. А тя с такава усмивка завърши пледоарията си, че все едно се е случило на най-големия ѝ враг, а не на нея. Отвратих се. И да, с претенциите ѝ за това колко пари са минали през нея, неминуемо изниква въпроса защо до сега не е дарила кувьоз, а чака да влезе във Фермата, че да го оповести.

# 376
А не Дайчето само Сами да не пипа.
Пепи и ДанЮ да си ги върти.
А и не вярвам Сами нещо да я отрази не ми изглежда като да е негов тип. Твърде меланхолична е за неговия вкус.

# 377
Марето дали не може да излупа без да иска и Веселка с гьостерицата ? Ако успее, ми става фаворит Simple Smile

Joy И на мен! Joy

Всъщност - аз към нея си имам симпатии по принцип - въпреки простотиите ѝ, някак - усещам я като душа човек.
Може да се пъчи като горила и да говори малко нечленоразделно като се нервира, но не е лош човек.

Дано отиде Мара на финал, дано! Heart Eyes

# 378
Забележете каква изтръпнала физиономия има Калоян винаги щом Мария е в опасна близост до него, той има симпатии, а тя не се усеща, че не трябва така

# 379
  • SF
Сега изгледах епизода. Да си кажа и аз моето"велико и ценно" мнение
Даяна-Еми не знам. Не става така. Нацупи се че Данчо не я избра за вице. Ама те били отбор 2 месеца, ама те си обещали. Е как се сети, че сте отбор, след като  той стана фермер бе Дайче. До преди това избяга от отбора и отиде в друг отбор. Нали, отвори ти се тансфер.
Не може да изисква  и да се цупиш на единия, докато пред очите му се натискаш с другия.
Ваня-тая кукувица е абсолютно убедена, че Дая и е развалила сватбата с Пешо. Толкова злоба изля по нея и толкова оправдава Пешо. Ама че Пешо нищо не и е обещал няма значение. Тя сигурно и сватбата е планирала, оставало е само да уведоми Петър и бааам Дая го взима.
Ваня толкова се е вкоппила в идеята да се омъжи че най накрая ще се поддаде на първия който и направи 2 комплимент и ще се на тресе на някой  нещастник. Ако пък вземе парите ще се намери някой да и ги похарчи за2, 3 месеца и да и бие шута.

Да си кажа и аз моето велико мнение. Simple Smile
Според мен на Даяна хич не й пука, че не е вице фермер. Това е фасон, повод да разкара Данчо. Мисля, че вече органически не го понася около себе си. Не вижда приятеля с лютениците, а един мазен чичка, който наговаря Петър да страни от нея.
ЗАРАДИ МЪЖКОТО ПРИЯТЕЛСТВО!!!
Тоя да не помисли, че се е събудил в кожата на Калоян?
Тези двамата с Камелия си градат любовта чрез манипулация. Как не го беше срам да отиде при Петър и да му обясни, че понеже му е приятел, да не му закача гаджето.
На Даяна никак не й се спи с Данчо във фермерската хижа. Иска в спалнята при Петър. Но за да покаже на Данчо, че вече е аут, преекспонира идеята със съфермерството.
Иначе вицефермерът реално облаги няма, освен кревата във фермерската хижа. Нито е спасен от ратайство, нито от работа, нито има думата при пазаруването, освен като съветник.
Даяна не е обща. Тя определено си е привлечена от Петър и определено си казва на Йордан да не се заблуждава, да не се върти около нея, да не хаби време и енергия в свалки. Много хубаво си му го казва.

А за клюкарките наоколо нямам думи. За Мария, която може да изгаднее така, че да ходи да гушка Петър, но не несъзнателно, а целенасочено мръсно, пред влюбения поглед на Даяна. Отвратителни са.
Ако има жена, която не пропуска мъже и ги обикаля упорито, пък където, каквото стане, това е Мария.
Много категорично се бори за мъжкото внимание. Дори банята отваряше, за да ги снима по хавлия.

# 380
Дайка ще вземе да мята белтъци на Сами, един ваучер за някаква тематична вечеря и пилотът и фокусникът да се забавляват сами на покрива. И без това се разбраха, ще им се получи високо и магично.
                                  Ох,благодаря ви за коментара ! Много ме разсмяхте !

# 381
Есмее
Че как да не е спасен от ратайство, освен ако не става дума, да е като заместник?
Как ще бъде вице и ратай едновременно..
Малко съм сънена обаче това въобще не разбрах..
Да нямаш предвид от дуел

# 382
Марето дали не може да излупа без да иска и Веселка с гьостерицата ? Ако успее, ми става фаворит Simple Smile
Сакън. Онова мисис е 20 кила с мокри дрехи. Ще вземе да го утрепе Мара с един удар кат муха и после ще си има проблеми.
Иначе е супер идея

# 383
А бе, дано Даню направи мъжки дуел, иначе много ниско ще падне, пффф....
Да, да, видях, че много народ иска Даяна да страда.. Не е отсега това. Joy

# 384
  • София
Странно защо, когато някой изкаже мнение относно Даяна, се взема за принципна позиция на защита... Не е въпросът в това. Аз например, не одобрявам всяко нейно действие, определено има доста да работи в себеразвитието си и прочее... Проблемът е, че в така възникналата идиотска ситуация, целият хейт е насочен предимно към нея, а Пепи и Даню някак излизат по-леко ощетени. Истината за мен е, че вината е във всеки един от тях. Даню се подхлъзна сам, защото хората се отнасят с теб така, както им позволиш... Цунки-гунки, нямат значение, ако си на положение и имаш достойнство, което искаш реално да пазиш... както и достойнството на любимата отвън. Петър от друга страна е този, който инициира флирта с Даяна. Тя откликна, защото както стана ясно е хранила симпатии към него през цялото време. Даяна го обясни и днес това на Боби. Ясно и без да овърта. Пак казвам, не е до безпределна защита на Даяна. Въпросът е принципен... Обикновено жените отнасят цялата злъч и ги дамгосват с Алената буква... Това не го приемам за нормално в едно свободно и еволюирало общество, каквото би трябвало да бъдем.
Чакай сега, има доста голяма разлика между Петър и Данчо. Единия парадира с годеницата си като влиза, а другия няколко пъти споменава че е за бройките засега в живота. А Дая засега мина и през двете легла. Така че не виждам как можем да сложим Петър от една страна и Дая и Даню от друга....
Иначе ако нямаше камери, Петър вече да е свършил работа и да е забравил за Дая...
Дая започна да говори за приятелство с Даню откакто разбра как изглежда отстрани. Допреди това говореше за сродни души и че ще стигне докъдето той пожелае.

# 385
  • Асеновград
Аз нали съм си от ,,лелките 40г. ,, по старата генерация , не одобрявам това семейни хора да се търкалят по леглата , па макар и приятелски. Съдя по мен , ако видя мъжът ми гушнат с някоя дама и си клюкарат , няма да ми стане никак приятно.
Даяна  да му мисли...влиза Сами, малииии как ще се сдържи да не висне и на  неговият врат . Дано не реши и с него да се сприятелява...
Фокусника , все повече ме дразни , с тази унила физиономия , с вечното му мрънкане да говорят с Даяна.....е стига де .
Шкафа  , защо си мисли ,че ако не беше Даяна ,  Петър щеше  да е с нея , нещо съвсем се е объркала....
Най противна ми е Нада , изобщо не и повярвах за  кувьоза  , дано да греша , не ми се стори искрена.
Тази Веселка изобщо не я харесвам , та нямаше ли кой друг да вкарат...

# 386
Даа, Милена като им каза как изглежда отстрани, Данчо се разфуча, че няма нищо повече от приятелство между тях с Дая, щото не я е пипнал с пръст. И се разсърди на Дая, че слушала Милена да се дистанцира от него. После - подвела го била, грешни сигнали му давала, страда - излъган, злобее, той - Сгоденият!, отврат. Смешник.

# 387
Гледах промото и Данчо ми се видя един пъпчасал, сбръчкан... Ами, не минава фейс контрола на младо хубаво момиче. А поведението му е като на  тийн - пъпчасал и неориентиран.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 10:53 от cardu

# 388
Пъпки, бръчки, мазен скалп. Личи, че е бил с красиви черти, но Кустев е много по-поддържан. И с по-голям самоконтрол, щото и той намираше Даяна за красавица, но никакви илюзии не си е правил, нито пък нейните номера биха вървели при него. Данчо определено е влязъл с грешна самооценка, а май ще излезе и без самокритичност.

# 389
  • Sofia
Забележете каква изтръпнала физиономия има Калоян винаги щом Мария е в опасна близост до него, той има симпатии, а тя не се усеща, че не трябва така

Аз разбирам обратното. За него такава близост е нежелана и смущаваща,  затова се гипсира. Дръпне ли се , ще я обиди. Тя го прегръща, тя е надвесена отгоре,  а той лежи стегнат , дори не я гледа.

Общи условия

Активация на акаунт