🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 94 811
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 420
  • София
М...да. Боби нищо не е бил. Само е топ в правенето на покриви.
Иначе много дипломатичен, възпитан работлив.  И понеже сбъдна мечтата на Андрей нека му дадат парите и да се приключва.
АЗ от тоя човек нищо не видях. Сакън да не се изложи. А сядам вечер пред телевизора шоу да гледам, различни характери на и т.н.
Беше дуелист, когато изтегли късата клечка с йогата
Беше образцов фермер
Бачка най-здраво и кадърно от всички
Каза на Дая всичко, което останалите само си шушукат
Циганин е

В сравнение с миналогодишния победител е Топ избор за сценаристите

# 421
Като един Тъмен ситски лорд е Данч, напоследък.
Явно лютеницата беше еликсир, който държеше Даньо в светлата страна.
Посрещаше изгревите и беше добър приятел.Nature Sunrise
Сега това е само спомен. City Sunset
Остана му камината. Докато я пали, да размишлява какво означават думите - Оставил питомното, та гони дивото.
Историята на Данч е история на приятелство, предателство и още нещо - ''слаби ангели.''
Извод - ''Не правете като тях, да не ставате за смях.''
Скрит текст:

# 422
Срещу Даяна се заформи общ фронт на простите жени на фермата - Надя, Мария и Ванчето. Те пък много моралните и принципните. Ваня дето само да и свирне Пешо вдигаше краката, Надя и Мария дето само гледат да се отъркат в Калоян.
Красотата на Дая им пречи.
Данчо се държи точно като отхвърлен мъж - гледа да унижи отхрърлилата го жена. Изпитавала съм го на свой гръб, в такива моменти мъжете стават много зли и отмъстителни.

# 423
Аз не съм убедена, че само Дая се натиска на Петър. Ми, доста често, той я търси, затова смятам, че е взаимно. Той просто по се контролира. Тя може да е хлътнала и то отдавна, убедена съм в това, но той досега не и е заявявал интерес, но тя си пада по него, очевидно. Пешо я харесва определено, но не влюбено или с голям самоконтрол.

# 424
За мене като зрител е важно дали един участник ми е бил интересен като поведение, разсъждения, харесвам харизматични хора по принцип, ярки образи, запомнящи се - напр. Анго, Милена, покрай нея - Надя, Мара - разбира се! Heart Eyes
По този параграф Боби получава от мен между 2,5 и 3 по шестобалната система, затова не го искам за победител, колкото и да е построил. Той и СтоЕнчо доста построи, Чиче Мите - и той, но не са много интересни участници за мене.
 Но Бобчо ще е победител, ако отиде на финал, това е повече от ясно. За сиханските работи няма да пиша, че ще ме набедят в расизАН. Trollface

bonbonka6, много точно написано! Hands Plus1

# 425
  • Sofia
Даяна може да дрънка каквото си иска за приятелство,  но действията и показват, че е съвсем наясно какво прави. До преди решителната вечеря постоянно докосваше Данчо, галеше, прегръщаше, целуваше... И беше нормално и приятелско дори  пред годеницата го твърдеше.  След вечерята с Пешо скача като ужилена при всеки опит на Данчо да я докосне и рязко отбива ръката му.
Е, щом през цялото време бяха само приятели, що така се промени физическото и отношение? Не питам, ясно ми е.

# 426
Добре ,че "хуните " Косъмът и Жанчето си тръгнаха ,защото иначе кроткото Дайче щеше да гледа Пешо през кривия "макарон" Sweat Smile

# 427
Не знам, не знам, не съм експерт, но дори езика на тялото говори, че на Петър му е досадно това лепене на дамите. Седнал край масата с една доволна усмивка, нахлупил каскета, пуши си, гледа доволно и някак дава вид на човек, който иска малко спокойствие да се отдаде на хубавото вино. И се присламчва Даяна и мята очи, коси, а разговорите са наистина клишето убиващо мозъчни клетки, съжалявам. А той косо поглежда изпод козирката и отговаря с половин уста. Чакала да я покани на танц...но като не се случило отишла да се вие около Данчо на дансинга.

Да не забравяме, че анадолско мислещите не само превзеха, а от 20-ина години обитават най-разкрепостения, широкоскроен град на любовта. Та така морал, липса на такъв, приятелство ли бе да го опишеш. Wink

Ха да влиза Сами и да помръдне игриво с тез гърди мъжки. Що не го вкараха докато бе по топло Smiley

# 428
Ако Сами “мърда игриво с тез гърди мъжки”, Надя с мед ще го намаже 😀
Още помня как Марго го окъпа... не точно майчински.

# 429
Ще лепи Сами...камъни.Smiley
А Веселка весело ще нацепи 50 кубика дърва да има Андрей и за 2021.
Роман не го знам в какво е добър.

# 430
  • SF
Подозирам, че ако довечера Даяна каже "Здрасти" на Сами и му се усмихне, ако му подаде една вилица или го попита как е, моменталически ще бъде обявена за ... на 21 век.

Даяна много твърдо показва на Данчо, че не е в нейните мисли, чувства и емоции. Че не е голяма работа, ако вече не са приятелите  от покрива. Даяна не върти двама. Много твърдо казва на габровеца да си ходи в Габрово и да я остави да се забавлява с по-готиния от него.
Габровецът тича при по-готиния, за да му се моли да се дръпне от Даяна.
Е, Петър, ако ще и да се ожени за Ванчето, Даяна няма повече да бъде с Данчо никога. Тоя я отврати от себе си. Вече и едни сухи приятели не могат да бъдат. Или поне не и в нейната глава.

Тази ситуация е много често срещана в живота. И естествено, че се намират едни странични хора, които да заклеймят суровото поведение на този, в когото страдащият е влюбен. А не поведението на страдащия, който прави грешка след грешка, дотяга и досажда.
В цялата ситуация най-много се дразня на клюкаренето на Мария, Ванчето и Надка, които изобщо не се сещат, че Даяна ще следва собствените си желания, а не техните - Петър да е свободен, за да може да се масажират с него.
И особено тежкото грозно поведение на Данчо, който клюкари зад гърба на Даяна, осмива я и им докладва всяка нейна дума.

Даяна не иска да е вице фермер на Данчо и не му се сърди, че е избрал друга - все едно коя. Ванчето е неговият избор, защото тъпакът си мисли, че така ще е най-жесток урока, който й дава. Мъст! Но на Даяна не й пука. Използва тази ситуация, за да има мотив да му се сърди и да го разкара.
Много по-удобно е да му каже "Ти избра Ванчето за вице и сега се разкарай", отколкото истината "Ти въобще не ми харесваш вече и и не можем да започнем нищо свястно с Петър, докато ти ми се пречкаш наоколо. Освен това не си мой тип поникакъв начин - виж Петър, виж себе си!"

# 431

Да напсува жените мъжката? С друго не го помня май.

# 432
Аз също не бих гласувала за Боби.
И не заради етноса, в който дори не съм сигурна.
Просто един човек вещ в занаята си, си свърши успешно зададената работа.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 13:53 от Билян@

# 433
Вечерта, когато празнуваха победата на Ванчето, Петър и Калоян така бяха зачервили бузите, че и да е имал Петър някакъв мерак за танц с Дайчето, сам си е преценил възможностите, че няма да го бъде. 🙂 Най-много да се изтърколят с Ванчето под масата.

# 434
Да, внимават Роман накрая да не подпали всичко и да се свърши.

Общи условия

Активация на акаунт