🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 131
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Въобще не очаквах Данчо- признавам.
Да ви кажа поведението на Даяна не ме дразнеше чак толкова много, но вчера наистина прекали и според мен уби и малкото симпатии, които хората имаха към нея.

# 406
Ах, как ми обърка прогнозите тази Милена Smiling Imp Smiley Да предложи Даню, вместо Дая?!
Добре, че познах двойката фермер-вице макар и в разменени роли. За мен избора на Данчо е съвсем правилен, освен емоционален, Ваня си заслужи мекото легло. Но Надя не я подкрепи Wink
Колкото да е влюбен и привидно над нещата, представете си Данчо да избере Даяна за вице, да палне камината във Фермерската къща и да отиде в самостоятелната спалня, щото Дайчето привиква на масаж Пепи. Ми не е чак пък такъв приятел.
А Петър се оказа най-масажирания момък в горското стопанство.Smiley

Сега как аз виждам нещата. Данчо е влюбен в Дая, а тя хлътва по Петър. Пепи я разиграва както Ваня, без да смее тотално да я отхвърли, отиграно му е поведението тъй като е свикнал да бъде свалян. За мен си личи неговата досада, в която за пореден път се/го вкарва шоуто. Сигурна съм, че и камерите да спрат няма я тресне Дайчето, ако щете от мързел. Smiley Тя се вре, тя го търси, тя предлага близост, това виждат и жените в къщата. И за тях това натягане от мъж на мъж ги дразни, не толкова, че е разбила "връзка" като такава нямаше. Просто осъждат поведението ѝ.

Надя съм сигурна, че тази реч, дори интонацията ги беше тренирала вкъщи. И ми стана мъчно за Мария. Толкова ѝ се иска на Мара да повярва на Надя, а в себе си знае, че всичко е игра.

# 407
Боби е много добър вариант за ратай и първи дуелист. Ратай още не в бил, а така ще си почине малко от строителството. Ще си избере съперника, достатъчно е комплексен да му е все тая как са наредени точките. Ако Данчо го избере, няма да е лоша услуга това. И за разлика от Мара навремето, Боби правилно ще реагира на идеята съюзник да го прати на “пангара” 😀

# 408
  • Бургас
Петър усети същността на Даяна и иска да я чупи, без да си навлича коментарите и омразата й. Също мисля, че и без камери, нямаше да я "уважи".

# 409
М...да. Боби нищо не е бил. Само е топ в правенето на покриви.
Иначе много дипломатичен, възпитан работлив.  И понеже сбъдна мечтата на Андрей нека му дадат парите и да се приключва.
АЗ от тоя човек нищо не видях. Сакън да не се изложи. А сядам вечер пред телевизора шоу да гледам, различни характери на и т.н.

# 410
Всъщност беше фермер и го отличиха като образцов.

# 411
На Петър жени като Ваня и Даяна не са му интересни. Жени които са лесни, за които е сигурен че само да си мръдне пръста и са готови. Сигурна съм че е свикнал толкова с това и с такива жени, че вече не могат да го впечатлят.
Ако Дая беше показал друго поведение можеше и да привлече вниманието му.

# 412
Последните снимки на Данчо са просто покъртителни. Едни демонстрации, парадиране... Защо така?

# 413
На Петър жени като Ваня и Даяна не са му интересни. Жени които са лесни, за които е сигурен че само да си мръдне пръста и са готови. Сигурна съм че е свикнал толкова с това и с такива жени, че вече не могат да го впечатлят.
Абсолютно права си.... Петър е наясно със същността на Дайчето....
Не може да излезе от детството си още, а толкова иска да е жената вамп.... И става карикатура

# 414
Даяна се оказа много наивна и глупава.
Групата зор да я разделят с Данчо, защото много я бил обсебил, Мария и даваше акъл да се огледа наоколо, благославяше флирта с Петър. И се възмущаваше от ревността на Данчо.

Сега като се преориентира, ама видиш ли как така оставила горкия Данчо. Може ли такова нещо. Няма угодия, но успяха да разделят добре работещия колектив.

Даяна хлътна яко по Пешо, а той не смее да афишира симпатии пред групата, за да не остане аутсайдер. Иначе с удоволствие би спал с нея.

# 415
Накрая ще излезе че синеочко и Пепи са най адекватни за победители заедно с Боби.

# 416
  • София
Данчо се оказа супер отвратителен. Толкова долно същество, толкова подло и необективно, без грам самокритичност и благородство. Не мога да разбера как жените, които коментират, не са настроени срещу него. Мисля си, че ако намират поведението му за нормално и приемливо, то може би техните мъже са такива. Което пък от своя страна обяснява защо са настроени срещу Дая. Не го приемайте лично, просто коментирам, мъча се да намеря обяснение за това нежелание един женски форум да даде точната оценка на този играч.
Чакай малко. Не виждам тук някой да оправдава Данчо. То изяде толкова хейт тук в темата. Това, че се коментира поведението на Даяна и че нападат нея, не значи  автоматично че Данчо е оправдаван.

Заболяха ме пръстите да обяснявам същото, но не би 😁

# 417
Даяна се оказа много наивна и глупава.
Групата зор да я разделят с Данчо, защото много я бил обсебил, Мария и даваше акъл да се огледа наоколо, благославяше флирта с Петър. И се възмущаваше от ревността на Данчо.

Сега като се преориентира, ама видиш ли как така оставила горкия Данчо. Може ли такова нещо. Няма угодия, но успяха да разделят добре работещия колектив.

Даяна хлътна яко по Пешо, а той не смее да афишира симпатии пред групата, за да не остане аутсайдер. Иначе с удоволствие би спал с нея.
И до там...

# 418
Сега изгледах снощния епизод.
Много е лесна тая Даяна Joy
Затова все такива като Данчо ще ѝ се връзват. И все пак рано или късно и на тях ще им идва акъла Joy

# 419

Това и аз го писах по-напред в темата. Обаче все повече си мисля, че Петър е накаран от продукцията да държи тази линия, а иначе смятам, че наистина е обвързан и внимава. Държи се обрано и оставя Дайчето да му налита и да се самопредлага, а той не откликва кой знае колко. Затова той не отнася хейт и не се критикува поведението му. Ако няма камери, Даяна направо ще го изнасили ми се струва. На мен по някакъв начин тя ми е симпатична и определено я харесвам най-много от присъстващите там. Но така да ме дразни това к**венско поведение от нейна страна. Като жена ми иде да й зашия два шамара и да спре да се натиска на Петър - пипни ме тук, пипни ме там, легни тук, ела при мен... Абе, остави го да те ухажва, да флиртува с теб, да те "спечели".
ДаЯнчо е жалък. Повече какво да го коментираме. Само реве и мрънка, и ходи като бито куче подир Даяна. Тя поне сменя мъжете, поддържа интереса на зрителя. Joy

Общи условия

Активация на акаунт