🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 143
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Даню е карикатура на мъж на средна възраст , Петър си се държи като най - обикновен 27 г. ерген , Даяна си е силно объркана , а хепи Ванче си е резултат на твърде , твърде , твърде много самотни дни и нощи което е всъщност моряшкия живот.

# 391
Аз пък идвам да изразя възмущението си от Стоян, който гласува за Ваня???? Кратка му е паметта на тоз човек май.

# 392
Аз пък идвам да изразя възмущението си от Стоян, който гласува за Ваня???? Кратка му е паметта на тоз човек май.
Той е неориентиран. А може би си е мислел,  че Ваня ще прави женски дуел, а Йордан мъжки.

# 393
Той е неориентиран. А може би си е мислел,  че Ваня ще прави женски дуел, а Йордан мъжки.
Изобщо не е неорентиран.
Гласува за Юхуу, за да не е дуелист.

# 394
Аз мисля, че Стоян не е длъжен да подкрепи избора на Милена. Сега ако трябва да гласува лично за нея-да би трябвало да и върне жеста.
Но при тези обстоятелства не е длъжен да подкрепи избора на Милена. Та Милена можеше и Калоян да предложи. Длъжен ли ще е Стоян да гласува за него

# 395
Въй Въй Въй... Изгоря и Самито.... Те затуй и го вкарват де.... Резила на Дая да е пълен....
Имам дъщеря и мноого бих се срамувала от такова поведение....
Даню пък е в пубертета на 40те...Повечето мъже преминават през него....

# 396
  • София
Данчо се оказа супер отвратителен. Толкова долно същество, толкова подло и необективно, без грам самокритичност и благородство. Не мога да разбера как жените, които коментират, не са настроени срещу него. Мисля си, че ако намират поведението му за нормално и приемливо, то може би техните мъже са такива. Което пък от своя страна обяснява защо са настроени срещу Дая. Не го приемайте лично, просто коментирам, мъча се да намеря обяснение за това нежелание един женски форум да даде точната оценка на този играч.

# 397
Между другото Стоян най-много ми се вписва в концепцията на Фермата, но не без помощта на продукцията се даде негативен уклон на неговото развитие и показване. Имам чувството, че ако Поли не беше отпаднала, и на нея щяха да й “помогнат” да излезе с някакъв етикет, нищо, че е влязла по линия на фолклора в “най-българското предаване”.

# 398
За Данчо важи напълно ГГЗ
В ролята на първото Г е Дая Simple Smile

# 399
  • Вестерос
Е, сега.. несериозно било.
Я надникни в свекървенската тема.
Аз съм за Калоян! Един достоен българин. Ако е на финал, нека млад човек да спечели. О, да, и играе народни танци.
Все едно различно предаване сме гледали.. Калоян? Достоен млад човек?

Да, помага на дядо си, похвално. Работи, също. Но мисленето, характерът, мамма мия...

# 400
Данчо се оказа супер отвратителен. Толкова долно същество, толкова подло и необективно, без грам самокритичност и благородство. Не мога да разбера как жените, които коментират, не са настроени срещу него. Мисля си, че ако намират поведението му за нормално и приемливо, то може би техните мъже са такива. Което пък от своя страна обяснява защо са настроени срещу Дая. Не го приемайте лично, просто коментирам, мъча се да намеря обяснение за това нежелание един женски форум да даде точната оценка на този играч.
Чакай малко. Не виждам тук някой да оправдава Данчо. То изяде толкова хейт тук в темата. Това, че се коментира поведението на Даяна и че нападат нея, не значи  автоматично че Данчо е оправдаван.

# 401
  • София
Изненада ни сякаш Милена, добър ход от нейна страна. Този път Данчо успя. Миналия път за 1 глас не стана фермер пак в спор с Ваня. Логично беше да избере точно нея за Вице, дори и от реваншизъм да е.
100% очаквам мъжки дуел. Ако наистина е влязъл за парите и е добър стратег трябва да направи Боби ратай и първи дуелист. Ако не Боби с който все пак нали решиха да играят комбина трябва да направи Калоян ратай и дуелист. Това са му най-големите съперници поне според мен от видяното до тук в игрите. Ще е глупаво ако прати Стоян ратай и първи дуелист. За жена ратай не мога да прогнозирам, но по-скоро към Мария гравитирам. А ако трябва да дам прогноза за мъж ратай, то това е Петър. Значи Петър и Мария ратаи. Петър първи дуелист, той дърпа Стоян и там не знам, 50 на 50. Със сигурност ратаи няма да са едновременно Петър и Даяна.
Не мога да разбера какви бяха тези фасони от Даяна. Тази жена изобщо не се усеща и няма никакъв срам. Били отбор с Данчо? Какъв отбор бе Дайче, Данчо е хлътнал по теб, влюбен е, всяка жена би трябвало да разпознава тези сигнали, стига вече с това приятелство, че вече и за смях дори не ставаш. Ще изкара и тази седмица във Фермата обаче ужас направо. Дано на полуфиналите и бият шута вече.
Радвам се, че Сами ще влезе утре, той ми бе личния фаворит от миналия сезон.

# 402
Изненада ни сякаш Милена, добър ход от нейна страна. Този път Данчо успя. Миналия път за 1 глас не стана фермер пак в спор с Ваня. Логично беше да избере точно нея за Вице, дори и от реваншизъм да е.
100% очаквам мъжки дуел. Ако наистина е влязъл за парите и е добър стратег трябва да направи Боби ратай и първи дуелист. Ако не Боби с който все пак нали решиха да играят комбина трябва да направи Калоян ратай и дуелист. Това са му най-големите съперници поне според мен от видяното до тук в игрите. Ще е глупаво ако прати Стоян ратай и първи дуелист. За жена ратай не мога да прогнозирам, но по-скоро към Мария гравитирам. А ако трябва да дам прогноза за мъж ратай, то това е Петър. Значи Петър и Мария ратаи. Петър първи дуелист, той дърпа Стоян и там не знам, 50 на 50. Със сигурност ратаи няма да са едновременно Петър и Даяна.
Не мога да разбера какви бяха тези фасони от Даяна. Тази жена изобщо не се усеща и няма никакъв срам. Били отбор с Данчо? Какъв отбор бе Дайче, Данчо е хлътнал по теб, влюбен е, всяка жена би трябвало да разпознава тези сигнали, стига вече с това приятелство, че вече и за смях дори не ставаш. Ще изкара и тази седмица във Фермата обаче ужас направо. Дано на полуфиналите и бият шута вече.
Радвам се, че Сами ще влезе утре, той ми бе личния фаворит от миналия сезон.
Ряззко Пешо ще й е поредния "само приятел" като влезе Сами... Дано не й се подаде на кравешкия поглед

# 403
Аз мисля, че Стоян не е длъжен да подкрепи избора на Милена. Сега ако трябва да гласува лично за нея-да би трябвало да и върне жеста.
Но при тези обстоятелства не е длъжен да подкрепи избора на Милена. Та Милена можеше и Калоян да предложи. Длъжен ли ще е Стоян да гласува за него

Въобще нямах предвид, че трябва да го уважи, защото Милена го е посочила. Говорех за неговите дуели и колко грозно Ваня цвърчеше срещу него. Но интереса клати феса.

# 404
Данчо поначало ми е най-антипатичният участник тази година, но това няма общо с нехаресването ми на играта на Даяна. Просто него не харесвам като личност, а нея като избор на поведение. Като цяло и двамата не бих коментирала толкова, ако продуцентите не им отделят едно 40-50% от общото време, за което пък и двамата участници не са виновни, ама го отнасят.

Общи условия

Активация на акаунт