🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 840
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Не виждам логика да прати Петър на дуел, не се връзва с твърденията му, че помага на Дая
Явно само ти не виждаш.
Ванче е костелив орех първо и второ Дая е в неизгодна позиция като първи дуелист, втория ще реди битките.
Ако Петър е дуелист Данчо запазва себе си и Дая.

# 706
След като вчера разбрахме, че Даяна не се е изкъпала, днес тъкмо я мислех и получих още една полезна информация относно неразположението й. Да го правят тоя кекс и да се свършва тая мъка, ама...нъц
Реално нищо не ми хареса в епизодът днес, а старите участници само ми напомниха, че дори миналият сезон беше по-интересен.

# 707
  • Вестерос
Веселка е с ужасен цвят на косата, изпъква каква е 🙄

КаНо е запритеснен за Пешото  си ,че е изнервен. 😁😁

# 708
Ей, по какъв случай ще избират утре първи дуАлист? Нали досега в четвъртък беше.
По-добре, де, да не ни мъчат излишно с терзания Кой, кой ще бъде. Wink А и по-интересно ще е, досега епизодите в сряда бяха много скучни и заспивах обикновено.

А Ванчето трябваше поне три такива отличия да получи, еднакви. Тази не бих могла да я изтърпя и десет минути, ще ми трябват поне тапи за уши. Ужасна досада, ужасна. Другите трябва да получат медали всичките, че са я изтърпели Три месеца. Joy

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 23:23 от Смиляна

# 709
  • На морето!
Днес превъртах, то вече не става за гледане. Аман от драми.

# 710
  • Sofia
Пешо много ме разсмя , когато  и дръпна въженцето като на кобила и подвикна като каруцар. Smile

# 711
"Да му  е** %@^@:@ , мам** ти да ***, #^#&£÷&" (Митко мъдрото, 2020).

Наистина вдъхновителят на фермата. Ангел разправяше много повече истини и мъдрости, чичето едва сформираше 2 смислени изречения, освен ако темата не бешее история на България.

А, аз съм изпуснала, че Стоян е гласувал за Милена днес. Много семпло човече, язък че го защитавах миналата седмица.

# 712
Пешо много ме разсмя , когато  и дръпна въженцето като на кобила и подвикна като каруцар. Smile

LaughingLaughingLaughing

# 713
Калоян не разбирал реакцията на Дая защо плаче, че ще е вързана за Петър, когато цял автобус с жени отвън бил чакал Петър.(И с мъже също, добави Андрей).
И на мен ми се стори доста фалшива в сълзите си, тук се опита да бъде актриса. Но хумора на Калоян за пореден път ми хареса.

# 714
  • На морето!
А, аз съм изпуснала, че Стоян е гласувал за Милена днес. Много семпло човече, язък че го защитавах миналата седмица.
Е, не ме слушате. Откога ви разказвам, че Стоян е мекушав и глупав, без грам мъжество, много лоша комбинация му е сформирала природата на завалията.

# 715
  • Варна/Амстердам
"Тъй мий кипнала кръвта, чи кът хвана гьостерицата, ши набухам някой...Пък ако остани времи и венити ши му прережа..."

# 716
  • Sofia
Калоян не разбирал реакцията на Дая защо плаче, че ще е вързана за Петър, когато цял автобус с жени отвън бил чакал Петър.(И с мъже също, добави Андрей).
И на мен ми се стори доста фалшива в сълзите си, тук се опита да бъде актриса. Но хумора на Калоян за пореден път ми хареса.
Крайно време беше Дая да не е защитена и сама да се бори малко ...

# 717
  • София
Е, не ме слушате. Откога ви разказвам, че Стоян е мекушав и глупав, без грам мъжество, много лоша комбинация му е сформирала природата на завалията.
Да, аз бях от тези, които го защитаваха. Направо съм потрес

# 718

Ужас. Писмата - моят кошмар. Днес Данчо като извади плика с обичая от пощенската кутия изквичах да не би годеницата да му е писала.

# 719
И какво би му писала годеницата, сигурно, че киселото зеле е втасáло, за другата зимнина му съобщи, че е готова, да е спокоен.

Общи условия

Активация на акаунт