🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 988
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 720
А, аз съм изпуснала, че Стоян е гласувал за Милена днес. Много семпло човече, язък че го защитавах миналата седмица.
Е, не ме слушате. Откога ви разказвам, че Стоян е мекушав и глупав, без грам мъжество, много лоша комбинация му е сформирала природата на завалията.

Ама така е, то се виждаше, че е мекушав, но някак си още не бяха изпъкнали до такава степен и подлизурските черти на особота му. Май по-скоро съм била против хиените отколкото за Стоян (да се оправдая).

А днес фермата днес влязоха два романа. Веселка съвсем се е отдала на корените си.

# 721
Изобщо не ме интересува и Кристиян какво е писал. Писмата във Фермата са от най-слабите постановки.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 01:17 от Mama xxl

# 722
Няма ли да го вкарат за малко този Кристиан, да се запознае с баджанаците?
Камелия може, а Кристиан не може🙂

# 723
И аз това се замислих - колко ще се радват продуцентите на още драма, ako влезе Кристиян.

# 724
Другата част от цялото, но не сме двойка, а перфектен екип.
Ахахах, предадена била, припадам.
Пълна драма Куийн.
И сметки пак държи. Тъкмо го гледам на запис 🤣
Тифани,къде го гледаш на запис дай линк моля те...

# 725
Другата част от цялото, но не сме двойка, а перфектен екип.
Ахахах, предадена била, припадам.
Пълна драма Куийн.
И сметки пак държи. Тъкмо го гледам на запис 🤣
Тифани,къде го гледаш на запис дай линк моля те...

Тука: https://bg-mam.ma/p/1275251/41859125

# 726
  • Вестерос
Аз си върнах на телевизора.

Нося ви този коментар, с глас се смях.

# 727
А Данчо разпъжда гневните анти фенове от страницата на Даяна с Евангелието на Лука. Ето това вече ме развесели. Иначе епизодът не беше самата жизнерадост, както и Сами от мястото констатира.

# 728
  • SF
Малко се ядосах на Даяна, когато се разплака и направи Данчо важен и успешен схемаджия... Трябваше с Петър да скокнат, да се прегърнат, да се засмеят и три-че-ти-ри: Благодаря! в един глас.

Очаквах Петър да се усети, да прояви характер, да си хване Дая за ръка 2 дни неразделни, а въжето да го метне на Данчо да се обеси на него, ако реши.

Данчо си намери чудесен душеприказчик в лицето на Ваня. Ванчето и Данчето ще изядат ушите на Красавците. Това им остава, да си мечтаят!
Сега Даяна и Петър си дават сметка колко хубаво е станало така, че са изпуснали късмета си да се сгодят за Данчето и Ванчето. Благодарят на съдбата.
Много добре разбирам Даяна за неприязънта, която изпитва към Данчо. Цял живот може да се градят едни отношения и 2 минути са нужни да обърнат палачинката.

# 729
Да, съгласна съм, че Даяна не трябваше да реагира със сълзи на Данчо, защото така той постигна целта си - да я накаже и унижи.
Трябваше да го изиграе юхууу.
Виж Петър се усети и го изигра непукист.

Ваня е толкова жалка с омразата си към Дая, той Пешо много преди това й показа, че не може да понася.

Това с вързването е като копи пейст от биг брадър - Елена така я вързаха с Мариан. Ехо сценаристите, да бяхте измислили нещо по-оригинално.

# 730
  • София
Радвам се, че Анго взе значките за най-силен и най-истински човек. За мен той бе и вдъхновител. Лично за мен най-стойностния и интересен образ този сезон. Трябваше да е победител или хайде поне на финал, но правилото за бутона му изяде главата. Мироне и ти носиш вина за това. Дано да те е яд и теб, защото сам спомена, че бай Анго ти е бил любимец.
Радвам се на влезлите без Веселка. А тя както влезе така и не е казала нищо. Дума не е обелила освен да измърмори недоволно, че никой не я отразява в началото. В промото за утре видях и четвъртия гост помощник, Краси от миналата година. Дето за мен подари победата на вечно кахърната ромка. Сами, Краси, Роман, ехеее, какво трио. Simple Smile

Браво на Калоян за трите точки, сам измежду всички останали с толкова на този тест.
Не съм изненадан от избора на Данчо за ратаи, макар да очаквах Мария и Петър. Дуелът ще е мъжки, няма начин да изтърве златен шанс да елиминира мъж на крачка от полуфиналите, особено Петър, който му е пряк конкурент. Ако е така, то Петър на 99% ще избере Стоян, защото отдавна му е хвърлил око. Лично каза, че ще го ''разкостят'' или нещо подобно нещо. А миналата седмица заяви пред Калоян, че следващата седмица (т.е. тази в момента) Стоян е на пангара.
Относно обосновката на Данчо, че видиш ли така предпазвал Даяна, на мен ми звучи малоумно ако ще е мъжки дуела. Защото ако той направи мъжки дуел това по никакъв начин не касае Даяна дали е ратай или не. Ако искаше по някакъв начин да помогне на Даяна, то трябваше да направи Ваня ратай и после дуелист, тя 100% щеше да дръпне Даяна и Даяна щеше да има предимството да реди точките. Сега пак ако мисли за нея в перспектива, то е ясна схемата. Тя да е първи дуелист, да издърпа уж слабата Ваня (3 дуела спечели Ваня и все още не я взимат сериозно останалите участници, ето доказателство, че понякога дуелите далеч не са всичко в игрите и чак толкова показателни за вътрешните нагласи) и ако я отстрани да се класира директно на финал, защото в другия полуфинал ще са Мария и Надя. Но това е нож с две остриета, защото Ваня ще реди точките и на мен като цяло са ми равностойни. Но пак да кажа ако изпрати Петър дуелист, то нямаше смисъл да ги говори всичките тези неща на Дая, че имал стратегия и да му вярва. Безсмислено е. И тогава остава само реваншизма и унижението. Да, според мен целенасочено я унижи пред всички и тя му се върза и рева. Постигна целта си.
С това въже ги унизи и двамата всъщност. Очаквах Петър да избухне, беше си явна провокация. Но явно утре ще е избухването на Петър. Ще има цирк.
Според мен се объркаха с думите, че утре ще се определи първия дуелист. Би трябвало да си е в четвъртък както винаги.

И за финал, гледах зад фермата на Мирон с отговорите на въпросите. Мирон се изтърва за големия финал, че било изтекло инфо за двамата финалисти в края.
Скрит текст:
Уф, било изтекло инфо, че Боби и Ваня са на финал?! Вие сериозно ли??? :О Не че няма логика, ама стига моля ви се...
Обаче Мирон каза, че това не е вярно и чe това е само една спекулация.В смисъл отрече, да си го кажем. Но да видим, тц тц. Цял сезон се пазя от спойлери и този така да го изръси в ефир. Браво бе Мироне! Но явно не е истина това, иначе нямаше да го казва. А и отрече де. Simple Smile
Ако някой мисли да ме репликира със спойлер относно моя спойлер, да знае, че няма да му отговоря, защото просто няма да го отворя. Аз съм си копирал всички страници със спойлери и когато финалът се изиграе тогава по моя си стара традиция ще ги прочета, както и всичките ви дискусии там. Това са 22 страници в които е имало мнения с таг спойлер.
Просто за ваше инфо споделих всичко това, ако не гледате рубриката на Мирон.

# 731
  • I want it all and I want it now.
Благодаря за темата.
Доста кофти сезон за сьжаление е тази година.

# 732
В промото се вижда и четвъртия участник от миналия сезон.

# 733
Тия скъпи гости-  а ля "претоплена манджа" Весела, Сами и др. цяла седмица ли ще гостуват?
Развалят ми комфорта само. 'Ич не искам да ги гледам. А и останалите няма да се излагат за пред гостите и се изгуби блясъка на цялостната прелест на низшите човешки страсти, дето съм се наредила от първи ред да ги гледам.
Даню...ох, много ще съм невъзпитана ако напиша определение за това мазно същество.
Искам да съм възпитана сепак.
Така де надявах Пешо да не сложи въжето и да не се подчини на тъпотиите на Меджика. Но и от него разочарование.
Започна да мрънка повече от жена в ПМС. И нищо! Само Калоян истински го боли да гледа кръвният си брат завързан.
Ох единствената ми утеха, че бай Анго обра най - добрите "медали".

Хепито не ги познава тия хора, и логореята е още по- голяма.
И да не пропуснат най- работливият човек на планетата баш накрая кръста го хвана.
Строителен надзор!
Много са симпатични тия овце на Андрей.
А ги дават за част от мига. Могат да запълнят повече ефирно време с тях. Нали Ферма гледаме.
Или трябваше да гледаме. Май...
Ама в тия времена и на Панаир се радвам.

# 734
Още от началото казах , че не съжалявам Стоян, плъхоците много добре ги надушвам . Подлизурко.
Ама и много ми е жал за горкия Петър. Изобщо не може да му стане интересно с жена. Аха да и подаде пръстче и те вече вирнали краката , ловния нагон как да задоволи с тази умрела плячка .Sweat Smile
Преди много исках да видя сплесканата физиономия на Данч, ако Даяна хукне по Петър, а сега ми стана жал. Въпреки всичко винаги мисли за нея. И тортичката когато раздаваха отиде да и занесе и сега с мини кивито . Усеща се грижата . Наранен е но няма да я прецака . Дано не греша .
А Мара си я защитавах още като извади ножа. Сладур ми е тая луда мацка .
Коментара по горе от фейса на Моника - колко грозна личност седи зад такова хубаво име . Колко трябва да си долен да си измисляш , че на човек му воняла устата , без да имаш такова доказателство. Явно душата ти вони

Общи условия

Активация на акаунт