🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 960
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Хич не ми трябва да слушам Веселка или Роман, виж Сами и Краси са друга бира, свежарки.

Най-незаслужилият победител на Фермата, още ме е яд за тази сополана. 😒

# 871
  • София
То Веселка представяше по един начин, нещата, как първият я е изоставил и срещнала втория, честен мъж, за бизнеса със сеченето на дървета. После те видяха, че историята не пасва, мъжът бие децата, бизнесът звучеше като на ръба на закона и отвъд него. Колко добре си гледала децата, то се оказаха неглижирани.
От съжаление спечели, ако знаеха истината по-рано, нямаше да е тя победител. Неслучайно и някои хора казаха на финала, че са разочаровани от нея относно битието ѝ, но няма да изнесат информация в публичното пространство.

# 872
На мен фаворит ми беше Сами. И той, и Краси, някак странно загубиха от Веселка. Остана съмнението у много хора, доколко чиста е тази победа.

# 873
  • при късмета
Може и да й е обърнал, но да не са го дали. Има много кадри, които ни ги спестяват, но за сметка на това трябва да слушаме тъпите разсъждения на Иван, Андрей и Мирон.
Никой не пита Веселка какво направи с парите от наградата и децата още ли живеят в онзи коптор? Мъжът й пияницата профука ли вече парите?
Защо само това повтаряш? Не е длъжна да дава обяснения какво е направила с парите, особено сега, като гост. Иначе, давали са я след това доста.

Миналата година, поне мъже имаше подходящи за победители (и аз исках да са Краси, Сами или Митко, ама той изобщо не беше там за победата). Тази година ни мъже, ни жени

# 874
Победителя е предрешен, сигурна съм , точно както беше миналата година.
Но за съжаление немога да видя кого са решили да направят победител. Кой е вкаран за победител.
Боби е твърде очевиден избор, дали е той или Калоян?

# 875
Такаааа, точно един час никой не е споменал Д.....
щото се качваме на автобуса....

# 876
Такаааа, точно един час никой не е споменал Д.....
щото се качваме на автобуса....
Автобуса с жените...или с мъжете...

# 877
Боби заслужава хонорара за поста технически директор на обекта през тези три месеца.

# 878
Данчо каза на Даяна да мисли.Ако мисли стратегичвски и мисли за Даяна точно нея трябва да прати ратай и дуалист.Идеаята е,  Даяна да избере Ванчето и да я бие.Така във финалната седмица тези които не са били на дуел са Мара и Надя и автоматично отиват на дуел една срещу друга.Тогава Даяна,  заедно с победителя от дуела между Надя и Мара отива на финал.Ако тази седмица Даяна не е на дуел,  отива директно срещу Надя или Мара.Тя нали затова и Надя се отказа от имунитет,  за да не се изправят двете с Мара една срещу друга във финалната седмица.

Това е в абсолютен разрез с правилната логика и нещо не си го премислил докрай.
Извън твоите объркани "прозрения", питам си аз ей така в темата: Кой по ягодите е Данчо, та прави непотърсено "добро" на Даяна и подрежда финалите? Да, всеки фермер има правото да направи схема за ратаите и да посочи първи дуЕлист. И до там!
Това е като сметките на Надя, че ще прати Мария, за да дръпне Милена, за да я добута до финал.
Данчо и Надя нали не са със специални вменени правомощия от продукцията?!
Освен това правейки схемата за един, прецакваш друг.

Не мисля, че на Петър му е проблем, че ще трябва да прекара седмица с Даяна. Даже, ако трябваше да избира с кого, щеше да избере точно нея. Или Калоян, за да се хилят и подиграват на ситуацията.
Просто Петър не показва еуфория, подскачайки и цвърчейки от радост. За каквото и да било не си изказва така радостта.
Мноооого ми е приятно това момче.

Джолева, Красимир не е точно такъв красавец, каквито са Сами и Петър. Той е интересен по по-различен начин, но говори на селски, по-неошлайфан е в поведение и изрази. Лъха на секс малко по-късно след като го опознаеш. Не мисля, че пред Петър Даяна би предпочела Красимир. Петър е пилот със стил, а Красимир е див и щастлив безработен и неквалифициран симпатяга. Аз също го харесвам, но по онзи начин се харесват Брад Пит, Сами, Енрике Иглесиас, Петър... Simple Smile
Тези пък изобщо не са красиви.

# 879
  • Варна
Кой не е красив?Joy
Милиони жени са ги признали, ама важното е Насита да е наобратно..

ОК съгласна съм че вкус другар няма, но може да кажеш че на теб не ти харесват.
За Енрике и Брад Пит говоря, за Петър са само автобуси жени.. Trollface

# 880
  • SF
А великата логика на Данчо много ми убягва. Как точно защитава Даяна като я прати ратай?
Вариант 1: прави мъжки дуел и Дая е "защитена", но защо беше нужно тя да е ратай тогава?
Вариант 2: Прави женски дуел и Дая е първи дуелист срещу Мария, Надя или Ваня (и трите по силни от нея според мен). Така като не може и да подреди точките как по-точно я защитава?

Не я защитава. Спретна тъпотия. Видя тъпите погледи на другите. Видя и погледите на Калоян, на Петър и на Боби - братя, на които би искал да се харесва и да го уважават. Усети, че Петър може и бунт да прави, а Дая да го последва.
И измисли безпомощно "имай ми доверие, мисли малко, имай ми доверие..."
Искаше да покаже великодушие, връзвайки Даяна за Петър. Разбра, че нещо не е точно както трябва да изглежда - весело, забавно, обявяващо го за човек над нещата.
И измисли безпомощното: "нека да е една различна седмица".
Да кажеш на човека, който току-що те е намразил "имай ми доверие" е най-безсмислЗеното успокоение.

Данчо не го е обмислил добре. В представите му  е изглеждало по един начин, но на масата всички прехапаха език, сведоха поглед, Андрей сипа още малко масло с няколко въпроса и Данчо се увъртя в схеми и стратегии.
Уж.

# 881
  • София
Уф, тези зодии. Simple Smile
Обещавам, че в следвщата тема ще ги пльосна в началната страница като справка.
Но,
Дана,
На теб разчитаме да разбереш зодията на Надя. Около нея има някаква мистерия и никой не може да я разбули. Wink

# 882
На мен фаворит ми беше Сами. И той, и Краси, някак странно загубиха от Веселка. Остана съмнението у много хора, доколко чиста е тази победа.
Сами загуби зрителския вот и от злоба и яд изманипулира Краси да даде победата на Веселка.

# 883
Кой не е красив?Joy
Милиони жени са ги признали, ама важното е Насита да е наобратно..

ОК съгласна съм че вкус другар няма, но може да кажеш че на теб не ти харесват.
За Енрике и Брад Пит говоря, за Петър са само автобуси жени.. Trollface
След като Насита го пише, значи Насита го мисли... А това, че са общопризнати ми е като оня лаф, дето като плъзне мълва, че сестра ти е к**ва, ходи да обясняваш, че нямаш сестра.

# 884
Доколкото разбирам навън Даньо и Даяна си чуруликат, така че няма какво да ги мислим. Честно казано гледам предаването от чисто клюкарска гледна точка и всякакви скандали ме устройват. Поне да мине времето до финала, защото в последно време доста затъпя.
Как беше - хората са най-голямото шоу, за което дори няма нужда да си купуваш билет. Влезли са вътре доброволно и също толкова доброволно се излагат, предполагам както и навън.

Общи условия

Активация на акаунт