🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 046
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 855
  • Sofia
Дайчето ако беше малко по-умна можеше да си ги върти и двамата, без да ги целува и да изглежда лека,  без да ги унижава и наранява, а даже да тичат по нея да и се доказват и да са щастливи на миг внимание. С радост щяха и печки да палят, и в хижата да я поканят.  Ама тя не умее да флиртува, не знае кога да се отдръпва, как да ги манипулира без да се чувстват глупаци...

# 856
  • при късмета
А на мен Бетката ми беше забавна, имал съм колежка живяла дълго време в Щатите и която понякога  превключваше езиците. След няколко минути ни питаше учудено защо и отговаряме и защо говорим с нея на английски Simple Smile
Разликата с Бети е в думата "дълго". Тя нито беше дълго в чужбина, нито беше забравила български колкото се опитваше да изкара. Абе, направо се превземаше. Я виж как след 2-3 седмици, дори не можеше ежеминутно да се превзема, особено, като усети, че дразни. Много ми беше досадна и истериите преди дуел и превземките и вечното философстване, без връзка с реалността. Но да, на моменти беше забавна

За мен миналогодишният сезон беше по-слаб от този, честно казано. Направо го класирам на 1во място по скука. Единствено Димитър и Шопски дето направиха зрелищен двубой и това беше.
На мен са ми много на кантар. Миналата година поне имаше някак по-изразена идея. В този хем участниците са хвани единия, удари другия (миналогодишните имаше интересни попадения откъм тип хора), хем и фермерска работа нямат. Това май му е най-големия минус на този сезон. Миналогодишния пък беше много предвидим, с изключение на това, че Митко дръпна на дуел Шопски, а той беше фермер. Май този взима лек превес, катого гледам сега, написано

# 857
  • София
Гледам се чудите на гласът на Стоян за Милена от вчера. Ами тя си беше интригантка, какво като го е подкрепяла? Отделно това, че тя го подкрепя и се лепна за него просто защото двамата бяха аутсайдери (идентично на ситуацията с Асен) не значи, че Стоян я харесва като човек. Той, че е дребна душица - такъв е, но и не е длъжен да харесва всеки, който го подкрепя.

А великата логика на Данчо много ми убягва. Как точно защитава Даяна като я прати ратай?
Вариант 1: прави мъжки дуел и Дая е "защитена", но защо беше нужно тя да е ратай тогава?
Вариант 2: Прави женски дуел и Дая е първи дуелист срещу Мария, Надя или Ваня (и трите по силни от нея според мен). Така като не може и да подреди точките как по-точно я защитава?

# 858
  • Варна
"Скъпи наследници" ми хареса и е един от малкото бг филми които изгледах с удоволствие. Харесаха ми актьорите, начело с Цветана Манева и децата, Даяна също си беше на мястото.

Този сезон е първия при който пропускам епизоди или ги превъртам набързо. Скучни персонажи.
Веселка и Роман са ми еднакво неприятни. Първата особено защото спечели абсолютно незаслужено а втория защото беше и предполагам е, завършен простак.

# 859
"Скъпи наследници" ми хареса и е един от малкото бг филми които изгледах с удоволствие. Харесаха ми актьорите, начело с Цветана Манева и децата, Даяна също си беше на мястото.

Този сезон е първия при който пропускам епизоди или ги превъртам набързо. Скучни персонажи.
Веселка и Роман са ми еднакво неприятни. Първата особено защото спечели абсолютно незаслужено а втория защото беше и предполагам е, завършен простак.
Не, Даяна определено не си беше на мястото. Не случайно хората учат в НАТФИЗ, да вярно, е че всички излизат като по калъп, но е една школа, през която трябва да минеш за да те вземе някой на сериозно.Тук не сме в Холивуд никой не се е родил чак такъв талант.
Та играта и... даже не мога да я нарека игра, тя играеше себе си.

# 860
Гледам се чудите на гласът на Стоян за Милена от вчера. Ами тя си беше интригантка, какво като го е подкрепяла? Отделно това, че тя го подкрепя и се лепна за него просто защото двамата бяха аутсайдери (идентично на ситуацията с Асен) не значи, че Стоян я харесва като човек. Той, че е дребна душица - такъв е, но и не е длъжен да харесва всеки, който го подкрепя.

А великата логика на Данчо много ми убягва. Как точно защитава Даяна като я прати ратай?
Вариант 1: прави мъжки дуел и Дая е "защитена", но защо беше нужно тя да е ратай тогава?
Вариант 2: Прави женски дуел и Дая е първи дуелист срещу Мария, Надя или Ваня (и трите по силни от нея според мен). Така като не може и да подреди точките как по-точно я защитава?

Може би логиката му е да държи и себе си и нея в центъра на вниманието до последно. За нея и двамата са наясно, че финал няма да види. Печелят ефирно време така. Това според мен им е уговорката още отпреди.
Отделно от това тя се преориентира към Петър рязко след обичая с побратимяването, когато Данчо й обясняваше, че “побратимите” са им силна конкуренция за финала с тяхната стратегия.

# 861

Скъпи наследници се открояваше с добра игра на младите актьори (Орлин Павлов и компания, той даже не е и актьор) и със супер преиграване на старите актьори (Веселин Калановски и Вальо Манчев)

Роман си е простак от класа, но такива най-много се харесват. След като чичо Митко е "икона", а Милена и Асен, които са единствените по-интелигентни хора са мразени от участниците във Фермата... значи всичко се повтаря от миналия сезон, Митака беше най-интелигентния. Но се толерираше този, дето най-много го нападаше, а именно Ивайло Шопски, класическия и брутален простак, с отвратително поведение. И от продукцията ни го налагат всеки понеделник да му слушаме отвратителния ироничен и ехиден глас

# 862
  • София
Мен Бети ми беше забавна, прекаляваше с английския, но не ме дразнеше с това. Тя все пак беше и на половина словачка и каза, че и в семейството говорят смесица от езици. Различно е от това да израстнеш с родители българи. Не обръщаш такова значение на езика, ако не са те научили така. Повече ме дразнеше като се филмираше преди дуел.

# 863
Данчо направи много логичен избор. Дая се залепи за него, въртя му се почти гола в леглото сума време, ревнуваше го от гости и т.н. Имаше подкрепа в негово лице, безрезервна, отдадена и накрая го направи за смях. Играта си е игра. Нека пък Дайчето разбере, че не може да си прави каквото иска. Да я праща и на двубой, макар че хубаво е да изстреля Пешко да си троши главата. Затова и Пешко не се отдава на все сърце на хубавицата, защото разбира, че май му се пече двубой. Ами Данчо си играе играта. Петър беше един от малкото, които не плакаха над торбичката с пари. Хубава, грозна, време е Даяна да порасне и да разбере, че всичко е преходно и че трябва и акъл. Че както няма и образование на 26 или колко беше, без НАТФИЗ няма много шансове вече.

# 864
Даяна е зодия лъв , нали?
Хич не прилича на лъвиците, които аз познавам.
Не е огън мацка , не знае какво иска, несигурна е ,не е достатъчно инат...
Не съм спец, но сигурно някоя комета , асцедент, лунен знак или друга щуротия и разваля звездната й карта и от лъвското е останало  само самочувствието.

Петър е Телец.

# 865
Че както няма и образование на 26 или колко беше, без НАТФИЗ няма много шансове вече.

О, вече масово се неглижират хората с образование и навсякъде взимат дилетанти, което е обидно за хората с образование. Най-много това се забелязва при т.нар. "синоптички", а те всъщност са просто "Водещи на прогнозата за времето", всички фръцли с тънък крак дето дават по телевизията не са учили нито метеорология, нито хидрология. За разлика от Емил Чолаков и Христина Балинска например... и старите синоптици, дето ги даваха по БНТ. Същото важи и за музикантите. Кьораво, куцо и сляпо се пише "музикант", без да са учили грам музика. Например Дони, Момчил, завършили 7-ма гимназия, Петър Писарски от "Атлас", големият "композитор", завършил УАСГ. Аз например съм със средно и висше музикално образование и постоянно трябва да се боря със спуснати отгоре парашутисти (любители, дилетанти) на музикални длъжности. Това неглижиране е обидно за хората, които са си посветили живота на дадената професия.
И точно в този контекст... гледаме Даяна в "Скъпи наследници", Владимир Михайлов в "Братя", Наум Шопов джуниър в "Откраднат живот", Орлин Павлов в "Скъпи наследници" и т.н., редом с хора завършили НАТФИЗ, учили дикция, интонация, правоговор, актьорски похвати, всякакви техники... Нямам думи

# 866
  • София
Отделно си е циганка,но това се криеше от нас,зрителите до последно.
И не само от зрителите, но и от участниците във формата се криеше. Според мен на това се дължеше подкрепата им. Защото циганки на по 20 с три деца, втори мъж пияница, мърляви, мързеливи и ревящи за щяло и нещяло не са изключение, напротив - има ги под път и над път.
След като свърши предаването, много от поддръжниците и приятелите й си оттеглиха подкрепата, чудно защо.

# 867
И даже снощи доколкото дадоха, Сами изобщо не и обърна внимание на Веселка

# 868
Може и да й е обърнал, но да не са го дали. Има много кадри, които ни ги спестяват, но за сметка на това трябва да слушаме тъпите разсъждения на Иван, Андрей и Мирон.
Никой не пита Веселка какво направи с парите от наградата и децата още ли живеят в онзи коптор? Мъжът й пияницата профука ли вече парите?

# 869
И даже снощи доколкото дадоха, Сами изобщо не и обърна внимание на Веселка
Мхм, разминаваше я като малка гара, и на мен ми направи впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт