🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 654
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 210
Нали Даяна се биеше в гърдите, че не е добутана до финал от Данчо, сега й е длъжен да му е вице?!

# 211
Ванчето е много тъпа. Разбира се, че вината е изцяло в Даяна, Данчо е Светец...според нея. Женската злоба е брутална.

# 212
Не се прави. Като в сериала. И там не я биваше много - много.

# 213
Въй,въй,майко!!!Дая ,Ванче,другите две женки - леле мале!И за капак Кано пак рецитира!ШоО!

# 214
Ваня много я е яд, че на Дая и палят канината.

# 215
Женската злоба е неизмерима, само това ще кажа. Събрали се трите кукувици, на които никой не обръща внимание да изказват мнение...

# 216
Чуха ли добре всички, които си мислеха, че си въобразявам правила?
Първите дуели в последната седмица ще са между тези, които досега не са били на дуел.

Данчо изглежда много дребнав с този избор на вице.
Добър е планът му за Даяна, показа стратегическа мисъл, но предадена горкана не можа да схване замисъла. Също като Мара.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 21:47 от Дидичка

# 217
По-интересно ми е дали Данчо няма да реши да е отмъстителен и да прати Даяна за ратай
Няма шанс. Той е влюбен и съм сигурна, че се надява след предаването отношенията им да продължат. Дуела ще е мъжки, за да предпази Даяна.

Ванчето е безумно тъпа. Чу Петър, Калоян и Мария как й се подиграват, а тя само Даяна не харесва и обвинява за всичко. Петър бил пич за нея. Леле, леле! Имам чувството, че тя си мисли, че с Петър са били женени и Даяна е развалила брака им. Rolling Eyes

# 218
  • София
Бобо най-накрая им го каза като страничен наблюдател.

# 219
Даяна няма право да изисква нищо от Даню, излишни драми прави. Обаче Кукото коолко е тъпо, в някаква друга реалност живее.

# 220
  • София
Ехаа Боби споделя мнение и позиция, жднб 😁

А Шкафче е влюбено, от там ѝ идва всичко...

# 221
Даяна,спри се!Ако досега изглеждаше лека,сега вече си ми тъпа!
  Да спре да обикаля и да се обяснява с цел да чуят зрителите!

# 222
  • Другата България
Наистина не знам кой е по-отблъскващ от Ваня, Даяна и Данчо.
Всеки по свой си начин, но са просто брутално отблъскващи.
Дори не мога да преценя кой се унижава най-много.

# 223
Абе тая Даяна защо все трябва да ходи при някой и да му иска мнението как изглеждала отстрани.

Мн мн мн мн ми е тъпо неприятна Даяна дъното

# 224
  • София
Щото се държи като гимназистка, иска да е от готините и най-харесваните 😁

А на Данчо изборът си беше реваншизъм, но лично аз много повече щях да го заплюя като мухъл, ако пак беше примрял и избрал Дая за вице.

Общи условия

Активация на акаунт