🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 657
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 315
От промото може ли да ми каже освен Сами кой са другите двама?

# 316
  • Вестерос
Ааа не, за Данчо много малко го изкарваха невинен. Май само за виолета , набедената Камелия се сещам.

# 317
  • София
Оо Данчо никой не го щади мисля, еле па я 😁 Той е "дъно" изначално, всичко тръгна от него, но нека това не оневинява на Дая неадекватното поведение също така.

# 318
Мамина сладка Даяна, на приказки има претенции към мъжете , на практика и Даньо става.
 А Петър още повече става, докато не влезе някой друг.
И аз със анадолския манталитет й завиждам , завиждам , че не може да вземе решение в кого да се огледа😁
Все пак предпочитам нея да гледам , мила и хубава е , не е ориентирана какво и защо , но не е зла. Обърква се понякога коя камера да гледа, какво да каже, че не е ок ...или е ок...дали само приятели е ок...или вице е по-ок..

Но не е зла, за мен е интересна. Предпочитам да гледам флирт и емоции, латино танци и страсти , не искам да гледам злоба  прикрита под думата "стратегия".  Не е зло Даяна, не е простачка, това ми стига за да я приема каквато е.
Моралистката в мен я упрекваше , но вече ми е приемлива на фона на другите.

# 319
  • София
От промото може ли да ми каже освен Сами кой са другите двама?
Роман и Веселка видях яз.

# 320
Ужасна Даяна, падна ми под чехлите, надолууу. От къде на къде си мислеше, че тя ще е съфермер? И чак му се сърди, приключила приятелството, човекът й се обясни в любов, тя се натиска с друг и изведнъж защо не я е избрал. Нагла, много нагла. До днес горе долу ми харесваше, на фона на останалите, дори и с тия приятелства, ама днес се закопа. Страшен образ си изгради, на несериозна използвачка, лигла, не знаеща какво иска, но знаеща какво търси, задоволяваща се с каквото има и който й обърне внимание. А пък Даню бива ли да й се обяснява така и да ходи да я заговаря, не е истина, няма никакво достойнство.
Мара и на мен ми е странна, със сигурност мъжът й не одобрява тези приятелства и гушканици.
Калоян все повече започва да ми става симпатичен, та май ще съм за него или Боби.

# 321
Дали участниците от предишни сезони ще дават амулет срещу дуел?
Щото Ваня, колкото и да ми е неприятна напоследък, го заслужава напълно. А тя не ми е и точно неприятна, по-скоро изпитвам съжаление към нея. Е, иззлобява на моменти, но не грубо.

# 322
Според мен Даяна ще е ратай. Мисля си даже че Данчо ще я прати и на дуел уж за да си избере тя противника и да не участва в дуелите другата седмица.
Като казаха, че ще влизат стари фермери веднага си помислих ако вкарат Сами, Даяна как ли ще се държи с него 😄😄 иначе ме разби как накара Данчо да запали камината и покани Петър след това 🤦🏼♀ Интересно защо не викна Петър да я запали и да се гушкат, щяхме да гледаме втора част на сцената в която Петър спеше, а Ванчето го буди да запали камината, само че в нейната роля щеше да е Дая. Интересно ми е дали Петър щеше да се навие 😄

# 323
Супер начало на епизода - кукумицина Ваня с мръсните обувки качена на масата, да благодари за подкрепата. Забрави само да благодари на мама и тати, да пусне сълза и да си прибере Оскара за поддържаща роля в драматичния сериал Фермата 6: Петър е безработен телец.

# 324
Прогнозирам за ратаи Даяна и някой различен от Петър... Отмъщението на маг Даню😂 Оффф, голям хейт на Дайчето... тц, тц... Разбуни кошера на моралистите...
Не е въпросът в морала. Понятието " морал" е разтегливо и различно за всеки, според критериите му. Въпросът тук е за отношението към хората. И.... за изгодата от тези, които са ти повярвали. Аз лично, не вярвам, че Даяна питае топли чувства нито към Петър, нито към Данчо.
На това ме навеждат разсъжденията й, че въпреки че отношенията й с Данчо са прецакани, той пък може ( длъжен е, според нея) да се погрижи за нея. Не че някой наистина е длъжен да се грижи за царствената й особа, но това е в нейната глава. Данчо щял да ги добута ( нея и себе си) до финал.
Като разбра, че Петър има голям кредит и е занулен , рязко взе да дава заден. Оставете морала, къде спала, с кого спала.. най- малко това ме интересува, но това, че се величае сама, а в действителност е лигава, пресметлива, долна използвачка, е така очевадно, че вече няма как да го завоалира.
Мразя този тип хора, които се залепят за някого като кърлежи и паразитират, докато извлекат максимума полза. После се прехвърлят на друг. Грозна картинка, която дори красотата й не може да скрие. Мое мнение.

# 325
  • София
Преди си мислех, че Даяна е просто една много объркана млада жена, но след днешния епизод започвам да мисля и че не е съвсем на център. Много ми е притеснено за нея като вкарат Сами - то просто не остана време да започне да омайва и него, ако реши, че е по-хубав и по-престижен от Петър. Пък ако Данчо вземе, че я изолира като ратай, съвсем ще го намрази май. Joy

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 17:02 от Reinа

# 326
Аз не знам гаджето на Сами как го е пуснала пак във Фермата, че той като влезе и не пропуска. Само да не вземат да ги вържат двамата с Дая, че и Пешо изгоря. Ама той няма и да разбере, че през това време ще спи.

# 327
На частта съм, където трите лели обсъждат младото момиче. Joy

Д-Ъ-Н-О-Т-О.

# 328
Ооооо, наш Пешко, който обясняваше, че бачка за 3000 месечно, обяви че миналата година изкарал 100 бона. 36000+3000 коледен бонус да кажем му е от работата. Другите 60 бона от къде? Че "футболисти" в Германия знам как си изкарват парите...

ПС. Сори за повтарящия се коментар, мислех че все някой е писал след мен. Grinning

# 329
Как футболист, човекът нали се представи пред онази жена, дето готвеше, с "по принцип съм пилот".

Общи условия

Активация на акаунт