🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 133
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 435
Малко повече се обръща внимание на ДДП.. Това не ми харесва като предпоследна седмица
На анкетата гласувах като мнозинството.
Интересно ще ми е Данчо да използва някаква идея от Дайчето, за да и видя реакцията.
Надя ми е фаворит за сега (беше чичо Митко)

# 436
Сега изгледах снощния епизод. Мисля, че свободно могат да сложат ново заглавие на предаването - нещо от сорта на "Фермата - в главната роля Даяна". Или я показват в разни ситуации, или дават някой кадър с другите участници, които пак говорят само за нея. Тези хора, извън Данчо и Петър, които пак са в кадър покрай Дайка, нищо интересно ли не предлагат за гледане? Няма ли какво да кажат по-различно. Че тя остана единствената красива жена, то ясно. Че ни се гледат флиртове на готина мадама, то пак ясно. Но пък да се насочи цялото внимание към нея... Ами ако не дават как другите я обсъждат и клюкат, аз като зрител направо ще забравя, че някои от тях са там.
А Мара и Надя, дето се натискат на Калоянчо, а той като в небрано лозе... Защо не акцентират на това от продукцията и не ги съсипе от коментари за женени жени, дето само гледат как да се отъркат у младото? Ама това е приятелско сигурно. Ако и довечера пак ще гледаме само за Даяна, нещо не ми се връзва целта на продуцентите.

# 437
Подозирам, че ако довечера Даяна каже "Здрасти" на Сами и му се усмихне, ако му подаде една вилица или го попита как е, моменталически ще бъде обявена за ... на 21 век.

Даяна много твърдо показва на Данчо, че не е в нейните мисли, чувства и емоции. Че не е голяма работа, ако вече не са приятелите  от покрива. Даяна не върти двама. Много твърдо казва на габровеца да си ходи в Габрово и да я остави да се забавлява с по-готиния от него.
Габровецът тича при по-готиния, за да му се моли да се дръпне от Даяна.
Е, Петър, ако ще и да се ожени за Ванчето, Даяна няма повече да бъде с Данчо никога. Тоя я отврати от себе си. Вече и едни сухи приятели не могат да бъдат. Или поне не и в нейната глава.

Тази ситуация е много често срещана в живота. И естествено, че се намират едни странични хора, които да заклеймят суровото поведение на този, в когото страдащият е влюбен. А не поведението на страдащия, който прави грешка след грешка, дотяга и досажда.
В цялата ситуация най-много се дразня на клюкаренето на Мария, Ванчето и Надка, които изобщо не се сещат, че Даяна ще следва собствените си желания, а не техните - Петър да е свободен, за да може да се масажират с него.
И особено тежкото грозно поведение на Данчо, който клюкари зад гърба на Даяна, осмива я и им докладва всяка нейна дума.

Даяна не иска да е вице фермер на Данчо и не му се сърди, че е избрал друга - все едно коя. Ванчето е неговият избор, защото тъпакът си мисли, че така ще е най-жесток урока, който й дава. Мъст! Но на Даяна не й пука. Използва тази ситуация, за да има мотив да му се сърди и да го разкара.
Много по-удобно е да му каже "Ти избра Ванчето за вице и сега се разкарай", отколкото истината "Ти въобще не ми харесваш вече и и не можем да започнем нищо свястно с Петър, докато ти ми се пречкаш наоколо. Освен това не си мой тип поникакъв начин - виж Петър, виж себе си!"
Като не го иска да си запали камината сама,или Петърчо да я опали....Де гьостерица де....Ако има ха още две три седмици Петър яко щеше да я приземи....

# 438
Намерих надя във съдебен спор. Супер нагла анттипатична селянка. Зверска интригантка е

# 439
  • при късмета
От вчерашния епизод, най-много Кукото ме потресе. Не се сърдела на Петър, той бил пич, сърдела се на Даяна. Не само най-инфантилния участник евър (аз и в реала не съм срещала подобна инфантилност), а ще излезе по-глупава и от Мара и двете с общия мозък взети заедно. Просто не можех да повярвам, като го изтърси. Още не мога да го асимилирам

# 440
Вчера ми направи впечатление как Калоян и Мара си лежаха гушнати и те като двойка, обаче там няма емоция, там си клюкат като селски клюкарки. Ами очевидно има разлика.
Разлика в отношенията определено има. На и Мара спеше първо с Кустев в едно легло, като излезе спи с Калоян. И тя прескача от легло в легло, ама това не прави впечатление. Всички от жените спят с мъж. Защо не се комбинираха помежду си, след излизането на този, с който споделят креват, а при друг мъж отидоха? Надка беше с Митко, отиде при Калоян. После и Мара при него, откак го няма Кустев. За тях защо няма реплики, че прескачат от легло в легло? Още повече, че те са омъжени

За гости можеха да подберат по-интересни участници.

Защото Калчо не се обяснява на Мария колко е красива и как не може да повярва, че я е срещнал. Не се гледат с премрежен поглед. Марчето пък не му целува пръстите и не го пита, ако един ден се събуди в нейното тяло, какво би направил. 🤫

# 441
Скрит текст:
Прогнозирам за ратаи Даяна и някой различен от Петър... Отмъщението на маг Даню😂 Оффф, голям хейт на Дайчето... тц, тц... Разбуни кошера на моралистите...
Не е въпросът в морала. Понятието " морал" е разтегливо и различно за всеки, според критериите му. Въпросът тук е за отношението към хората. И.... за изгодата от тези, които са ти повярвали. Аз лично, не вярвам, че Даяна питае топли чувства нито към Петър, нито към Данчо.
На това ме навеждат разсъжденията й, че въпреки че отношенията й с Данчо са прецакани, той пък може ( длъжен е, според нея) да се погрижи за нея. Не че някой наистина е длъжен да се грижи за царствената й особа, но това е в нейната глава. Данчо щял да ги добута ( нея и себе си) до финал. [/spoiler]
Като разбра, че Петър има голям кредит и е занулен , рязко взе да дава заден. Оставете морала, къде спала, с кого спала.. най- малко това ме интересува, но това, че се величае сама, а в действителност е лигава, пресметлива, долна използвачка, е така очевадно, че вече няма как да го завоалира.
Мразя този тип хора, които се залепят за някого като кърлежи и паразитират, докато извлекат максимума полза. После се прехвърлят на друг. Грозна картинка, която дори красотата й не може да скрие. Мое мнение.
Не е много да дава заден, както му беше седнала отзад снощи Sweat Smile Ама то суша...прощава ли...

# 442
Убийте ме обаче Ваня ако не такава шматка има много повече шансове да привлече мъжете. Вярно е, че е инфантилна, обаче заради професията й, 100% е обиколила, много места, видяла е много култури, вярвам и че езици знае. Тоест чисто като жена не гледайки външният вид за мен би била по интересна от Дая а(не че мисли я Дая за хубава),ако бях мъж.

# 443
  • Варна
Убийте ме обаче Ваня ако не такава шматка има много повече шансове да привлече мъжете. Вярно е, че е инфантилна, обаче заради професията й, 100% е обиколила, много места, видяла е много култури, вярвам и че езици знае. Тоест чисто като жена не гледайки външният вид за мен би била по интересна от Дая а(не че мисли я Дая за хубава),ако бях мъж.
Еми това че видяла, не значи че е много интересна.. Не съм я чула нито веднъж да разказва някоя история.. Или не излъчват не знам. От нея ще запомня само: "Тъпак", "млъкни!", "Юхуууу", "Искам розе"..
За нищо не е заявила позиция..

На дуела като и даваха приятелките, всички се бяха изтипосали с децата по "телевизора", разбирам защо и е тежко.. Sad

# 444
Е, сега.. несериозно било.
Я надникни в свекървенската тема.
Аз съм за Калоян! Един достоен българин. Ако е на финал, нека млад човек да спечели. О, да, и играе народни танци.
На хапчета ли сте??

# 445
Сега изгледах епизода. Да си кажа и аз моето"велико и ценно" мнение
Даяна-Еми не знам. Не става така. Нацупи се че Данчо не я избра за вице. Ама те били отбор 2 месеца, ама те си обещали. Е как се сети, че сте отбор, след като  той стана фермер бе Дайче. До преди това избяга от отбора и отиде в друг отбор. Нали, отвори ти се тансфер.
Не може да изисква  и да се цупиш на единия, докато пред очите му се натискаш с другия.
Ваня-тая кукувица е абсолютно убедена, че Дая и е развалила сватбата с Пешо. Толкова злоба изля по нея и толкова оправдава Пешо. Ама че Пешо нищо не и е обещал няма значение. Тя сигурно и сватбата е планирала, оставало е само да уведоми Петър и бааам Дая го взима.
Ваня толкова се е вкоппила в идеята да се омъжи че най накрая ще се поддаде на първия който и направи 2 комплимент и ще се на тресе на някой  нещастник. Ако пък вземе парите ще се намери някой да и ги похарчи за2, 3 месеца и да и бие шута.

Да си кажа и аз моето велико мнение. Simple Smile
Според мен на Даяна хич не й пука, че не е вице фермер. Това е фасон, повод да разкара Данчо. Мисля, че вече органически не го понася около себе си. Не вижда приятеля с лютениците, а един мазен чичка, който наговаря Петър да страни от нея.
ЗАРАДИ МЪЖКОТО ПРИЯТЕЛСТВО!!!
Тоя да не помисли, че се е събудил в кожата на Калоян?
Тези двамата с Камелия си градат любовта чрез манипулация. Как не го беше срам да отиде при Петър и да му обясни, че понеже му е приятел, да не му закача гаджето.
На Даяна никак не й се спи с Данчо във фермерската хижа. Иска в спалнята при Петър. Но за да покаже на Данчо, че вече е аут, преекспонира идеята със съфермерството.
Иначе вицефермерът реално облаги няма, освен кревата във фермерската хижа. Нито е спасен от ратайство, нито от работа, нито има думата при пазаруването, освен като съветник.
Даяна не е обща. Тя определено си е привлечена от Петър и определено си казва на Йордан да не се заблуждава, да не се върти около нея, да не хаби време и енергия в свалки. Много хубаво си му го казва.

А за клюкарките наоколо нямам думи. За Мария, която може да изгаднее така, че да ходи да гушка Петър, но не несъзнателно, а целенасочено мръсно, пред влюбения поглед на Даяна. Отвратителни са.
Ако има жена, която не пропуска мъже и ги обикаля упорито, пък където, каквото стане, това е Мария.
Много категорично се бори за мъжкото внимание. Дори банята отваряше, за да ги снима по хавлия.

😂 С кой е била интимна Мария, както Даяна с Данчо или Петър? При нея всичко е майтап. А Даяна не е обща, защото първо беше с Данчо, който насила я накара да е все при него навряна (😢), а после отиде при Петър ли? (Въпреки че тя до оня ден беше ту при единия, ту при другия, ама айде..).
Дори да не ги беше менкала - да живееш с 20 души, 10 от които са мъже и да имаш задявка с двама и то в рамките на малко над 2 месеца, хич не е морално. 😂

Не можете ли да защитите Даяна без да се опитвате са очерните друг участник?

# 446
  • SF

Защото Калчо не се обяснява на Мария колко е красива и как не може да повярва, че я е срещнал. Не се гледат с премрежен поглед. Марчето пък не му целува пръстите и не го пита, ако един ден се събуди в нейното тяло, какво би направил. 🤫

Е, айде сега... Не всички свалки на планетата  протичат точно по този сценарий.
Има и други начини да покажеш намерения към някого.
Можеш да пробваш без да целуваш пръсти, да си разкопчаеш сутиена и да помолиш някого да те помасажира.

А да не питаме какво е правил пръстът на женен мъж около устата на някоя красива жена. Защото има вариант тя да го е издърпала насила да го целува.
Взаимна е кашата.

Ако бях на мястото на Даяна, щях да отида при Ванчето и да й кажа, че днес ще се оттегля от Петър, така че ако иска да спи с него, има един цял ден на разположение. Да видим дали Петър ще запълни времето си с Ванчето.
Нищо, че й се е извинил искрено, истински и са си простили като хората.

# 447
  • при късмета
Скрит текст:
Вчера ми направи впечатление как Калоян и Мара си лежаха гушнати и те като двойка, обаче там няма емоция, там си клюкат като селски клюкарки. Ами очевидно има разлика.
Разлика в отношенията определено има. На и Мара спеше първо с Кустев в едно легло, като излезе спи с Калоян. И тя прескача от легло в легло, ама това не прави впечатление. Всички от жените спят с мъж. Защо не се комбинираха помежду си, след излизането на този, с който споделят креват, а при друг мъж отидоха? Надка беше с Митко, отиде при Калоян. После и Мара при него, откак го няма Кустев. За тях защо няма реплики, че прескачат от легло в легло? Още повече, че те са омъжени

За гости можеха да подберат по-интересни участници.

Искаш ми обяснение за мнението ми ли? Защото според мен, свободни хора могат да са в което си искат легло и да се свалят с когото си искат и да прегръщат и целуват когото искат. За разлика от обвързаните. А Мара, за разлика от Даяна не само е омъжена, а има и деца. За мен това е водещото и съм го казала от началото на коментарите за Даяна. За мен вината е изцяло и единствено в обвързания. Свободния не дължи обяснения и не е виновен пред никого. Друго неясно?

# 448
Не знам друго, но Ванчето като я хване логореята, всичко живо ще бéга бързо от нея.
И аз не съм чула нищо интересно дотук от нея, освен че е безкраен оптимист - т.е. - пълен наивитет в моите очи, да не кажа направо - откровена тъпота.

Писнá ми да чета за тая Даяна, бе... Като е толкова противна, как пък Сааамо и Основно за нея се пише - хиляди мнения Основно за нея.. Ама, явно е много интересна, щом генерира Хиляди мнения.. Sleeping
Това ясно показва, че от продукцията затова са я вкарали и изкара почти до финал, яко скандализира публиката, идеално за всяко риалити. Важното е, че се гледа, дори и да е с отвращение, Joy щом предизвиква интерес и реакция - значи е гледано. Smiling Imp Stuck Out Tongue

# 449
Олилии, какви теразания, какви драми с тЪз ми ти Дая.
Абе тая наистина ли е толкова куха, чудА се... И как е възможно актриса с толкова беден речник: "това не е ОК", "някакви неща", мрън-мън, мяк-мяк. Трябва да усиля звука, за да чуя какви ги дрънка. Ама то пък като чуя, некЪк си не ми е ОК, пусто да му се невиди.
Горкия Данчо пъпчасА от мъка. ( сега разбирам защо и Ники Илиев рЕзко погрознЕ).  Как нема да избере Ванка за ко-лидерка, да си грознеят двамцата и да си ближат зад...опс, раните.
Петър, както и очаквах хииич не си го слага. Къде с Дая, там без Дая. Она печки му пали ( тъй де, кара Данчо да ги пали), голямо калесване, голямо чудо. Само още краката не му е умила, а него го мързи да я погледне. По такива левенти ли си падна днешната младеж, чудя се.
Мара ме разби с имитация на Дая, особено в момента, в който започна да бълва храна.
Какво щяла да прави Св. великомученица Нада с парите не разбрах? Кувьози ли щяла да купува?
А за какво ще ходи Сами във фермата?  Секс?! Толкова 6 мъже не могат да оправят една Даяна, че специална помощ от вън поканили.

Общи условия

Активация на акаунт