🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 157
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 450
Сега изгледах епизода от снощи. Според мен Петър чисто се подиграва с Даяна. Данчо си е виновен за отношениеята им, той сам се подведе по нея, а тя иска внимание и да е харесване.Търси тези неща от мъжете, защото като дете не ги е получила от баща си. Все да се доказва, все да се покаже колко е мила и добра,морална а в същото време поведението и погледа и казват друго.Да красива е ,млада е , колко е актриса няма да коментирам,
но за мен не е добро това държание.
Реякцията на Надя ,когато Мария каза за какво ще похарчи парите , беше ужасна, а самата Надя ще похарчи парите за строеж на нова къща, това разбрах аз от цялата плеяда, което трябваше да буди съжаление. Но от нейната уста, всичко звучи доста надменно и някак вашите мнения не струват.

# 451
Даяна щеше много да спечели,ако го играеше на кротка, скромна, смугла красавица! Тогава Петър и беше в кърпа вързан! Той щеше да се полигави с лигавите мОми и категоргично щеше да се бори за нея, убедена съм! Но...шило в торба не стои, много си е палавка Дайче, а и много и се ..., не може да устиска малкоо и сега Пепо ще и лазеше в краката! Креватните и изпълнения и отнеха шанса завинаги, Пепо вече гледа на нея като на ниво Жанет и Антония, т.е. като на момиче от лекия жанр. Сама си е виновна!
И аз мисля така.
Нагона и обърка всичко. Ако нямаше камери,Петър вече да е забравил кога е спал с нея. Тя сама му се предлага постоянно и той определено вече гледа на нея единствено като на краткотрайна авантюра, а можеше да е друго...

# 452
Скрит текст:
Вчера ми направи впечатление как Калоян и Мара си лежаха гушнати и те като двойка, обаче там няма емоция, там си клюкат като селски клюкарки. Ами очевидно има разлика.
Разлика в отношенията определено има. На и Мара спеше първо с Кустев в едно легло, като излезе спи с Калоян. И тя прескача от легло в легло, ама това не прави впечатление. Всички от жените спят с мъж. Защо не се комбинираха помежду си, след излизането на този, с който споделят креват, а при друг мъж отидоха? Надка беше с Митко, отиде при Калоян. После и Мара при него, откак го няма Кустев. За тях защо няма реплики, че прескачат от легло в легло? Още повече, че те са омъжени

За гости можеха да подберат по-интересни участници.

Защото Калчо не се обяснява на Мария колко е красива и как не може да повярва, че я е срещнал. Не се гледат с премрежен поглед. Марчето пък не му целува пръстите и не го пита, ако един ден се събуди в нейното тяло, какво би направил. 🤫
Искаш ми обяснение за мнението ми ли? Защото според мен, свободни хора могат да са в което си искат легло и да се свалят с когото си искат и да прегръщат и целуват когото искат. За разлика от обвързаните. А Мара, за разлика от Даяна не само е омъжена, а има и деца. За мен това е водещото и съм го казала от началото на коментарите за Даяна. За мен вината е изцяло и единствено в обвързания. Свободния не дължи обяснения и не е виновен пред никого. Друго неясно?

Оо, единствения виновен е със сигурност обвързания! Ама това не прави поведението на другия приемливо! 😁

И какво обяснения да искам аз? В твоя пост си задала въпрос защо няма реплики за Калоян и Мария/Надя и аз ти давам един примерен отговор. ✌🏼

# 453
Щастливото Ванче.
Като чуя това и си представям усмихнат, добър, интелигентен човек.
 Всичко, което изредих  не е Ванчето, според мен.
И тя  като Стоян е човек без мнение. Води се по глутницата. Гледа големите кучета, накъдето лаят и тя натам.
Не стига това, ами увлечението ѝ по Петър я прави смешна.
Когато излезе Пешо от фермата и по интервюта го питат за най - голямата му грешка, сигурно ще посочва ''построяването'' на шкафчето.
Що му трябваше?
Хайде направи ѝ кефа, остави я да го масажира, ама това се не спира.
Сега го играе на изоставена съпруга.
Съжалявам, но Ванчето в никакъв случай не трябва да печели Фермата!
Гарсониерата  за срещи може да почака.
На Надето пейките са по - важни! Joy Joy Joy

# 454
Едно от нещата, които най-не разбирам в този живот е как жена ще иде да се предлага на мъж. В това отношение специално съм супер консервативна.
И колкото и да харесвам Даяна, не можах да разбера защо ходИ да вади от кревата заспалия Петър снощи. Абсолютно не го проумявам. Тоест, мотивът ми е ясен, но обосновка рационална липсва. Не може така! Млада, красива жена да влачи някакъв (па какъв ще да е) буквално насила. Защо в ръцете му даваш силната позиция, нали ти си трофеят?!

# 455
  • SF
😂 С кой е била интимна Мария, както Даяна с Данчо или Петър? При нея всичко е майтап. А Даяна не е обща, защото първо беше с Данчо, който насила я накара да е все при него навряна (😢), а после отиде при Петър ли? (Въпреки че тя до оня ден беше ту при единия, ту при другия, ама айде..).
Дори да не ги беше менкала - да живееш с 20 души, 10 от които са мъже и да имаш задявка с двама и то в рамките на малко над 2 месеца, хич не е морално. 😂

Не можете ли да защитите Даяна без да се опитвате са очерните друг участник?

Нещо май ми се караш. Или искаш да си преправя мнението, така че да пасне на твоето.
 Отговорът на всичките въпроси, които си ми задала, е не. Ако не си разбрала, върни се и прочети отново мнението ми и първото ми изречение: че това си е моето мислене и усещания.

Не защитавам Даяна. Няма от какво.
Морално-неморално според твоите определения за морално и неморално, мога и в рамките на един час да имам "задявка" с двама. Ако имам време, ако имам симпатии, ако съм свободна, ако съм на парти... А мога и с трима, само да си намеря трима подходящи.
Даяна не е правила секс с тях, не се е сгодявала, не им е обещавала вечна вярност, любов и уважение от тук до края на света.  Като Силвето миналата година - симпатии и ревност към Краси, после симпатии и кеф със Сами. Мина-замина. Навън - нищо общо с общото. Не, не чети "Силвия е черна!", защото не пиша такива неща.

В момента, в който се появи вторият, Даяна обърна як гръб на първия. Който ви показва как се държи един отхвърлен мъж и самият той раздава определения на "морално-неморално".
Морално-неморално, Данчо е аут!

Морално-неморално, според твоите определения за морално и неморално, без да защитавам Даяна, и без да съдя Мария, Мария си търси мъжкото внимание.
Доста упорито!
 И ако изглеждаше като Антония или Даяна, щеше да си го намери.
Морално-неморално - в лицето на Калоян можеше да си го намери. Той няма нищо против да бъде на фокус от жени и съответно от камери.

А най-скучно е когато много харесвана жена да бъде наречена от друга жена "обща". Обща е толкова грозна и злобна обида, че мислех, че е останала в миналото.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 15:19 от Esmee

# 456
  • Sofia
Една красива жена със самочувствие не откликва с готовност на вниманието на всеки сульо, а подбира.

Ванчето определено в лице ми прилича на Вихра, бившата жена на Иван.
Същия безумен поглед. С хубав грим и прическа ще и е като сестра.

# 457
  • SF

Млада, красива жена да влачи някакъв (па какъв ще да е) буквално насила. Защо в ръцете му даваш силната позиция, нали ти си трофеят?!

Да, бе, да! Едва го нави. Така го завлече насила....

Даяна "се предлага" на Петър, защото знае, че няма да бъде отхвърлена. В момента, в който и миниатюрно съмнение се породи, че нещо може да не стане така, както си го е намислила, би се отдръпнала. Не иска да й бъде отказано и много внимателно се пази от отхвърляне. Играе на сигурно.
Това си е човещинка, която е характерна за много мъже и жени.

Даяна е много далече от това да откликва на всеки сульо...

# 458
  • при късмета
Оо, единствения виновен е със сигурност обвързания! Ама това не прави поведението на другия приемливо! 😁
Аз никъде не съм твърдяла, че поведението на другия е приемливо. Или пък неприемливо, изобщо не съм го окачествавала. Точно защото моето мнение няма никакво значине и не обвързания продължава да не дължи обяснение за поведението си на никого. Камо ли да чака одобрение

# 459
Според вас, това в промото за ратайте дали Данч го е измислил или продукцията?

# 460
  • Варна/Лондон
След малко ще се върна да ви чета, но сега гледам повторението че вчера виках против Тодор 😁, и само за кажа и аз, пак, абе голяма лепенка тая Дая бе, чак ми е 'срам да я гледам като жена как се сваля. Грам достойнство няма, язък, че е хубавичка. И с тия подмятания: "Защо не ме покани на танц, защо тук спиш" , и т. н, просто ми е жалка. Една вечеря и вече според нея ходят сериозно. Пък Петър не знае, той просто флиртува с хубаво момиче.

# 461
Аз като чуя "Хепи Ванче", по-скоро се сещам за Ванче, което е козило или порядъчно се е почерпило. Точно така и изглежда. Особено напоследък. Обаче в момента наистина е Хепи, че не е само в отхвърлеността си. Нещастието на Данчо буквално й даде крилаа. Юхуу!
Аз не вярвам Йордан наистина да избере Даяна за ратай. Той според мен още вярва, че има шанс със нея. Пък дори и да не вярваше, не смятам, че чак дотам ще се изложи да я прати на дуел.
Залагам на Надежда за ратай. И от мъжете вероятно Калоян, за да може да се сближи Данчо повече с Петър и да се разберат някак си за Даяна. Сякаш тя няма собствено мнение...
Много смешно се получава. Даяна си мисли, че Петър се дистанцира, за да не пречи на Йордан.

# 462
Аз пък мисля, че Нада има симпатии към Калоян и то не съвсем чисти. Щях да кажа, че той харесва тип Жанетки обаче като си на сухо и не подбираш.
Мен Дая не ме дразни, дразнят ме клюкарките които я обсъждат а в същият момент се въргалят по гащи в едно легло с Калоян и при все, че и двете са семейни и с деца. Аз това не го разбирам жена която няма семейство, не е казвала, че търси сериозна връзка уж е оплювана като общо. Обаче семейни жени като се слагат на мъж не е дъно.

# 463
На колко години е тази Надя?Облизва се и тя на агнешко,но изобщо никъде няма шанс.

# 464

Общи условия

Активация на акаунт