🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 173
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 480
То па! -  моята добрата как ме подмладява Smiley

Ще взема да ви пусна Михаил Белчев, че купона замря. Умирам от смях с тоя Калоян.
Заседнал в 20век милия и не мърда хич.

# 481
За Дая аз чух  за пръв път покрай Ники Илиев. Изобщо каква звезда е?- Нечувана. В нейната глава може и луна да е. В предаването видяхме, че изобщо не може да изиграе нещата в нейна полза, когато иска.
Поведението на жените(Дая, Ванчето, масажите на женената Мария и "секси" Надя по прашки) в " Фермата" е уникално, все едно мъж не са виждали, голяма излагация. Ако има повече алкохол много неща ще се видят, направо червена точка ще слагат. Не ми се мисли ако им бяха вкарали повече красавци какво щеше да става, ми тук всички само за един Петър се борят.

# 482
  • SF
Ванчето и Надето искат Сами да си махне блузката.
Добре, че Даяна не участва в този майтап, че от моралната полиция щяха да я заключат.

# 483
Не
Ванчето и Надето искат Сами да си махне блузката.
Добре, че Даяна не участва в този майтап, че от моралната полиция щяха да я заключат.

Не, Даяна не е подгонена от "моралната полиция" заради майтапи.

# 484
Даяна сега я интересуват гащите на Петър, а не блузата на Сами.

# 485
  • SF
И за мен Дая е по - хубава от Саня! Има присъствие, определено не остава незабелязана!

Въпрос на вкус, на грим, на настроение. И двете са много хубави. Русата и черната Simple Smile
За който харесва блондинки - Саня. Има нещо в зъбите, но е много красиво Барби.
Който харесва брюнетки - Даяна - много красиво Бамби. Да, знам, че Бамби е момче. Simple Smile

Даяна е дискриминирана. Няма право да стои около Сами и да го гледа как сече с брадвата. Ще забавят каданса, ще пуснат съответната музичка и ето ви филм! И промо: Нов участник във фермата става  повод за ревност!
И после кадър, в който Данчо се клати целия от нерви, ръкомаха и внушава на Сами: Брат, не че нещо, но заради мъжкото приятелство, не закачая Даянчето. Ти си ми като брат! Не закачай Даянчето!

# 486
Не я бях забелязала докато не влезе в леглото на Данчо.... И така.. До края на света... Все ще се намери някой да я носи на гръб, докъм 35-40...После самота, спомени, бройки..

# 487
Флиртът Дайчето-Петър ако е такъв и не е провокиран от камерите да изглежда скован,  направо ми разбива представите за младите Simple Smile По-нескопосани диалози едва ли има...Изключително досадно.

# 488
  • Варна
Надежда в сравнение с Милена е съсухрена, злобна, мрънкаща и вкиснала бабичка!
Милена - усмихната, готина, умна!
Нада - зла, грозна, начумерена! Магаре и космос!
А, инак са набори, но едната е много поддържана жена, другата я няма от никъде!
Mилена не ми изглежда нито умна, нито готина.. Усмивката й често изглежда налудничава и честно казано не достига очите, според мен..

Надя не ми е грозна, особено когато си пусне косата и се засмее, но изглежда зла, определено.

# 489
Въпрос на вкус, аз си падам по жени тип Саня, Жанета. Ако бях мъж с такива бих излизала. Дайчето иначе е симпатяга има невинно излъчване.

# 490
  • Варна
Не я бях забелязала докато не влезе в леглото на Данчо.... И така.. До края на света... Все ще се намери някой да я носи на гръб, докъм 35-40...После самота, спомени, бройки..
А дали Данчо не влезе в нейното легло? И в крайна сметка нищо не са правили там, и Мария спа с Кустев и ванчето с Петър, ама за тях нищо.

# 491
  • при късмета
Аз още не мога да си обясня, защо това легло се счита, че е на Данчо. Защо една не попита "Защо Данчо влезе в леглото на Даяна?". Ей от тук, т.е. изначало са сбъркани мненията за Даяна, според мен

# 492
Много приятно съм изненадана от масовото мнение, че Даяна е красавица. Защото определено не е супер женствена, няма форми, има по-скоро интелигентно и леко момчешко излъчване, въпреки дългата коса. Големи очи, чувствително лице. В България масово се лансират и котират доста по-пошли физиономии.

Виж, Саня е секси. Но чувам, че е възмутително глупава - от хора, които са общували с нея. То не, че Даяна въпреки интелигентната заявка не се излага също с някои дефицити.

# 493
Чак сега изгледах промото за довечера.

А ма Даню да не е вързал Даяна за Стоян? Scream Това, ако го е направил, верно няма му стъпя на магическото шоу. То мъст и отмъщение...изгуби Миш-маша, изгуби 2 месеца в ухажване на Музата, но ще се срине тотално в сос от злоба.Sad

не искам да пиша за Дайчето, не искам! Smiley Пусто 70% от епизода са за нейните приятелски тегоби Head Band

# 494
Всеки мъж мечтае за приятелка като Даяна.

Общи условия

Активация на акаунт