🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 046
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 510
В промото видях Роман, Сами и Веселка. За четвърти - не знам.

Водещият им каза, че ще влязат при тях четирима от старите сезони.

# 511
  • SF

Саня във времето, в което не се занимаваше с косата и грима си във Фермата 5 успяваше много добре аргументирано да отстоява мнението си. Поне според мен.

Тя остана толкова кратко там, че почти не си спомням участието й. Имаше някакви неща около гримирането - сега ти ми ги припомняш. Но аз и Поли не я помня от момента на гримирането й. Забелязах я, когато отупа Антония, защото за мене беше неочаквано. Очаквах Поли да е някаква лигня, а се оказа корава.

Вероятно Сами е трябвало да хареса Саня и така нататък. Той пък ги изненада със Силвия, та не им е спукано гърнето на сценаристите!

# 512
Даяна и Саня  са естествено красиви жени, различават се визуално, да. Единствената им прилика е "пораженческата тъга" в очите.

# 513
В промото видях Роман, Сами и Веселка. За четвърти - не знам.

Водещият им каза, че ще влязат при тях четирима от старите сезони.
Начиии ако влезе и Красимир от миналата година, Дайчето много ще го закъса. То мъжове, то убавци. Въй горката

# 514
Ох, горката Дая, сама ще си остане, щото така са казали в бг-мамма, леле...
Не е като да няма избор. Е, виждам, че много народ иска тя да страда, все едно човек е убила, не се е излагала в риалити, което вероятно си има и сценарий, и режисура.... Явно някои хора не си дават сметка как изглежда отстрани това ожесточено желание Дая "да бъде наказана, да си получи заслуженото" , И за какво? Защото била подвела Данчо, пък била хлътнала по Пешо - и Данчо, Сгоденият!!!, сега страда, ужас, да я пребием с камъни на площада....
О, не. Нямаше да има никакъв проблем с шаврантиестите истории на Даяна, ако не се правеше на божа кравичка след това.
Ама тя хем си почесва сърбежа, хем после не иска да изглежда крастава.

# 515
Аз не знам колко е известна Даяна, не гледам много тв, еле пък бг нови филми. Ама ей сега си говорих с една приятелка по телефона и като набързо минахме темата здрави- болни, хоумофис и децата и тя като подхвана темата за Дайче. Ами това момиче влезе в устата на хората и това никак не е минус, с добро или с лошо. Впечатлена съм от това, че на 27 години можеш да занимаваш хората толкова много със себе си. Това ще се оцени от когото трябва. Що Надя или Ванчето не могат да извлекат такива дивиденти от това предаване? Според мен на Даяна даже продукцията трябва да й даде някаква награда, че ни занимава с нея доста време.

# 516

Защото Калчо не се обяснява на Мария колко е красива и как не може да повярва, че я е срещнал. Не се гледат с премрежен поглед. Марчето пък не му целува пръстите и не го пита, ако един ден се събуди в нейното тяло, какво би направил. 🤫

Е, айде сега... Не всички свалки на планетата  протичат точно по този сценарий.
Има и други начини да покажеш намерения към някого.
Можеш да пробваш без да целуваш пръсти, да си разкопчаеш сутиена и да помолиш някого да те помасажира.

А да не питаме какво е правил пръстът на женен мъж около устата на някоя красива жена. Защото има вариант тя да го е издърпала насила да го целува.
Взаимна е кашата.

Ако бях на мястото на Даяна, щях да отида при Ванчето и да й кажа, че днес ще се оттегля от Петър, така че ако иска да спи с него, има един цял ден на разположение. Да видим дали Петър ще запълни времето си с Ванчето.
Нищо, че й се е извинил искрено, истински и са си простили като хората.
Много тъпо!

# 517
  • Варна/Лондон
Поправете н ако греша, но май всички жени без Даяна бяха фермер на седмицата. Какво излезе то, за леглото става, за фермер или вице не. А, да и като ратай я бива, щом повече от веднъж беше.

# 518
Аз май чух, че ще вкарват 4 предишни фермера,
Сами , Веселка и кой ?
Гуспата за тях ли работи още?

4 предишни фермерИ
Сами, Веселка и коГО?

И Роман. Трима са!

# 519
  • Sofia
Не са хаби, още има дуАлисти.

# 520
Поправете н ако греша, но май всички жени без Даяна бяха фермер на седмицата. Какво излезе то, за леглото става, за фермер или вице не. А, да и като ратай я бива, щом повече от веднъж беше.
Дая,Жана и Дана не са били Фермер.

# 521
  • при късмета

Саня във времето, в което не се занимаваше с косата и грима си във Фермата 5 успяваше много добре аргументирано да отстоява мнението си. Поне според мен.
Абсолютно. Още ми е смешно, че въпреки малкото изминало време от началото, Шопски вече го раздаваше най-най, даде на Саня някакъв непоискан съвет, по-скоро ѝ нареди да прави еди как си, а не както тя го прави. Толкова спокойно, аргументирано и категорично го насоли, че тя си продължи да прави каквото правеше, а Шопски 10 минути мигаше с увиснало чене и не можеше и дума да изфъфли

# 522
Аз не знам колко е известна Даяна, не гледам много тв, еле пък бг нови филми. Ама ей сега си говорих с една приятелка по телефона и като набързо минахме темата здрави- болни, хоумофис и децата и тя като подхвана темата за Дайче. Ами това момиче влезе в устата на хората и това никак не е минус, с добро или с лошо. Впечатлена съм от това, че на 27 години можеш да занимаваш хората толкова много със себе си. Това ще се оцени от когото трябва. Що Надя или Ванчето не могат да извлекат такива дивиденти от това предаване? Според мен на Даяна даже продукцията трябва да й даде някаква награда, че ни занимава с нея доста време.
Моляяя?!

# 523
Завой към Кокаляне House With Garden Smiley

Я да ви питам: Вярвате ли на Петър, че благодарение на Калоян стигна до този етап, съответно до финала - и по неговите думи е готов, ако спечели да даде половината пари на Калоян? Звучи ми искрен, но реално мисля, че и без "брат" си би имал шанс, просто щяха да си изиграят картите различно.
На мен ми хареса Калоян как задели добри суми за брат си и сестра си, защото си ги обича и заслужават. Голяма ценност е за него семейството, колкото и да го майтапя/им. Всичко би вложил в него.

Другите с готови бизнес планове.Wink

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 18:36 от Cafelate

# 524
  • София
Нека не ставаме грамар нацита, тук пишем за удоволствие, дайте да не вадим червения химикал...

Общи условия

Активация на акаунт