🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 944
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз пък не виждам нищо скандално в действията на Данчо. Аз сущо щях да я пратя не само ратай, а и на дуел

# 616
  • Тра-ла-ла
Това значи ли Петър на дуел? Той ще викне Стоян сигурно
Как Стоян, нали трябва да постъпи мъжки, доблестно, благородно, да избере достоен съперник, както проповядва...единствено Боби ще е.
А кредитчето? Bowtie

# 617
Този Данч се оказа голям злобар... Долен, долен и тоййй

# 618
Аз пък съм убедена че ще прати Петър, за да спаси Даяна. Браво на Данчо, тактически и пак я закриля. Определено направи седмицата интересна! Браво!

# 619
Този Данч се оказа голям злобар... Долен, долен и тоййй

Йордан запази тая парцалана Дая. Но тя е толкова елементарна и страхлива, че не го разбира. Голям автогол си вкара тази жена с участието си в шоуто. Дъно, дъно, дъно...

# 620
Хм, аз пък си мисля , че току що се появи искрата между Даню и Даяна. Доста хитър ход от Данчова страна . До сега и лижеше подметките и тяот позицията на принцеса го захвърли , сега обаче обърна палачинката. Провокира я . Не е глупав Данчо никак , очаквам отклик. Още повече, когато и доскучнее Петър , и осъзнае, че той всъщност е доста смотан и неизобретателен. Добре че има визия

# 621
Даяна готова да се върже за Петър Joy
Как пък не й хрумна да каже на масата, Ами няма да стане! Данчо сам го каза..
ЖДНБ!! Joy

# 622
  • Sunshine state
Това, което направи Йордан, не е скандално, а злобно. Има разлика.

# 623
  • София
Естествено, че Петър отива дуелист, нали онзи ден Данчо ѝ казваше да му вярва и т.н.

Но Дая почна да го обижда, а дори Петър е наясно какво цели Данчо реално, да я опази, аз не го съобразих първоначално 😁

# 624
  • София
Това, което направи Йордан, не е скандално, а злобно. Има разлика.
И? Никой от нас ли не е бил злобен. Айде де. Майки Терези, ха ха

# 625
А, оууу, Данчо бил отмъстителен. Не мога да не си призная, че в момента злорадствам: хубаво се нареди Дайка, от два стола на земята и не може да скрие колко е бясна. Сега да видим колко е добра в драматичните роли.

Само за Пешката ми е жал, той, горкичкият, такъв темерут, а все някоя ще му се натресе, че и след него ще се влачи като вързана.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 20:52 от Дидичка

# 626
  • Sunshine state
Естествено, че не сме майки Терези, излишен е сърказмът ти. Коментирам поведението на Йордан, което в случая е на озлобен, отхвълен мъж. Ако на теб ти се вижда мило, ок.

# 627
Аз пък не виждам нищо скандално в действията на Данчо. Аз сущо щях да я пратя не само ратай, а и на дуел

И аз бих я пратила на дуел.
Може би защото сме женски форум тук и затова така всички са настръхнали срещу Йордан. На мен той ми е неприятен по поне милион причини, но това не прави Даяна цялата в бяло. Нека и тя разбере, че е в нещо като риалити, защото дотук беше само гуш-гуш и милооо, ако утре се събудиш в моето тяло, какво ще направиш първо, хи-хи-хи

# 628
Писна ми да гледам само  драмите на Даянка!  Кога ще си тръгва  вече????

# 629
И аз. Но Дани Бой е влюбен ,повече отколкото отмъстителен ,и ще я запази. Ще видим.
Ако някой има спойлер ...😘♥️🌺🍺🍹🍸

Общи условия

Активация на акаунт