🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 841
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
мен ме е яд , че Даяна облиза само Данчо и Петър , ми за 3 месеца имаше потенциал за още 3- 4 мъжа.

# 736
Четвъртият ,който влиза от старите фермери е Красимир Stuck Out Tongue

# 737
Днес един участник изпъкна на фона на останалите безхаберници вътре.
Жената която три седмици само тя го подкрепяше, вдъхваше му увереност, днес най-нагло получи два вдигнати ръце от този за Най-досаден участник и интригант на фермата 6.
Браво Стояне, подмина целата пасмина дето копаят дъното и стигна нови висини
Точно това ми направи впечатление и на мен

# 738
Да, Пешо преди време сам каза, че 15 години е бил футболист.

Ако Данчо изпрати Даяна ратай и дуелист, ще стане най-отвратителният и гнусен участник От Всички сезони дотук - в моята класация.
Но пък ще предизвика голяма радост у много зрители, това е сигурно.

Данчо каза на Даяна да мисли.Ако мисли стратегичвски и мисли за Даяна точно нея трябва да прати ратай и дуалист.Идеаята е,  Даяна да избере Ванчето и да я бие.Така във финалната седмица тези които не са били на дуел са Мара и Надя и автоматично отиват на дуел една срещу друга.Тогава Даяна,  заедно с победителя от дуела между Надя и Мара отива на финал.Ако тази седмица Даяна не е на дуел,  отива директно срещу Надя или Мара.Тя нали затова и Надя се отказа от имунитет,  за да не се изправят двете с Мара една срещу друга във финалната седмица.

# 739
А така! Кой е Кристиян? Satisfied
Много ми е интересно в какви обяснения ще влезе Даяна довечера.
"Не е ОК това, което е направил! Защо трябва да ми пише писма и да ми ги праща тук?! Аз исках да се отделя от живота навън! Писна ми всички да ме карат да се чувствам неОК! Все да се чувствам аз виновна!
Сега ръчичките на Пепи няма да са ми така сладки! Weary "

Поне за известно време ще спрат коментарите, че Дайчето е свободна жена и може да си пра'и к'от си иска. Smile

# 740
БигЛюбо, да бъде Даяна първи дуелист срещу Ванчето, което има три спечелени дуела и ще си реди точките?
И така Даню мисли "с грижа" за Дая? Ми, да беше пратил Ваня ратай и дуелист, та Даяна да е втори дуелист, Ваня нея ще викне, не Надя или Мара.
Просто Даню прави грозни циркове с тия въжета, това си е злоупотреба с власт. Искал да ги провокира уж, да се разбунтуват. И днес май ще му се опълчат, де, ще видим.
 Най-голямата тъпотия на този етап от играта е да прати Даню жена на дуел, вместо да си чисти пряката конкуренция, без да излиза на арената.

# 741
  • Sofia
Данчо има двойна полза да прати Петър на дуел- чисти съперник в играта и съперник за жената.

# 742
Яяяя Краси ще влиза. Сякаш вчера имах предчувствие и писах, че и той ако влезе Дайчето съвсем ще се обърка сред толкова красиви мъже.
Още ме е яд, че миналата година не спечели той.

# 743
Забелязахте ли, че Сами и Дая май се познават, с такова впечатление останах при влизането му. Simple Smile

# 744
Забелязахте ли, че Сами и Дая май се познават, с такова впечатление останах при влизането му. Simple Smile
Не ми е направо впечатление, но пък е напълно възможно. Все пак Сами е известен, Дая и тя донякъде.
Важното е, че на  Ванчето и светна ха очите и пак включи логореята. Не млъкна докато даваха наградите. А довечера ще влезе още един ерген

# 745
  • Sofia
Сами е по-готин от Пешо.  Ваня и Дая може и за него да се скарат. Laughing

# 746
  • София
Кристиян е Кристиян Ставрев. Нейното неизяснено бивше ли е, настоящо гадже ли е. Много готино момче между другото.

# 747
Абе мъчно ми е за Пешката.Заради любовните драми на ония двамата,сега той вързан.Ограничават му личното пространство.И вместо на диванчетата пред камината,айде на студа в ратайското.Обаче евала,че не се размрънка.
  А Дайчето,милото дете!И сега пъсимце от мама и тати и Кристиян.Аз поне така разбрах.Може да съм зла , може да завиждам, може да съм от Анадола, ама дано това момче да й сипе с големия черпак.И защо изобщо позволява да го въвлект в тоя тъпа история.Тя и без това не се изказа за него като за любим мъж.
   Гледайки ги  заедно Пешо и Дая,струва ми се,че пилотът все по-малко я понася.Тя му гали ръцете,ЦЕЛУВА ГИ,като на приятеля си Данчо, той - железен.Пеше,бЕгай с двеста,мой човек!
   Данчо - за него каквото и да се напише е малко.Егати вълнуващата седмица! Аз лично не му разбирам логиката относно Даяна.Не схващам как точно ще я пази,или ще й помогне.
   Бъди мъж и кажи - искахте двамата,айде двамата  райтайското!Данчо се гъне като червей,изоставен червей!Никаква чест и  достойнство в този индивид.

По повод това,което Марето е научила във Фермата - била истинска,била себе си.Ей тъй като почнат-ми дори и когато се преструваш,влизаш в схеми и интриги,ти пак си себе си.Това си го носиш в характера.
    Как точно Веселка ще им помогне аз оставащата работа?ДА им нацепи дърва?Или да пореве малко?

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 09:48 от марулета

# 748

И аз това забелязах. От старите Калайджиев е коментирирал, че я познава. Сигурно по ивенти на бтв. Тук някой коментира, че и в кастингите участват бивши фермери.

# 749
" Себе си съм, истинска съм", на Марчето фразите са адресирани към Надка, на която Марчето не схвана логиката, но няма да ѝ прости и да забрави, че е поискала да я прати на дуел.
А онова същество гледаше дебилно.
Тя получи ли някакви заветно отличие за цялостен принос (медалче) ?
Пропуснаха я на най- достойната млекарка.
Тц, тц..

Общи условия

Активация на акаунт