🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 857
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 795
  • Другата България
Сега, малко да разсъждавам за изборът на дуелист, че снощи се бях предала.
За мен Йордан ще направи женски дуел.
Малко ми е трудно да си обясня причината, но така мисля.
Най-вероятната е в предишния ми пост - злоба. Той просто лъха на злоба /дори това с тортата снощи си беше демонстрация, пред другите да изглежда, че няма нищо против Дайче, да го съжаляват него, упреквайки нея, което и постигна - Даяна е персона нонграта основно заради Йордан, а не заради Петър/.
По-малко вероятната е стратегия.
А най вече защото не би направил мъжки

Данчо само преди ден обясняваше на Петър как той няма никаква вина за случилото се, как против него няма нищо, говореше му на "брат" през цялото време и едва ли не си изля душата пред него. Помните ли? Тогава Аполон чак неудобно се почувства. Един вид даде да се разбере, че заради една жена, макар тя да се казва Даяна, не би потъпкал мъжко приятелство. Това ме кара да смятам, че няма да избере Петър. А ако го направи, то съвсем ще се превърне в една нищожна душица, която ще докаже всичките ми досегашни твърдения за него.
Петър е МЕН, Петър няма да избере Стоян. Петър е мъжкар, цял сезон гради имидж на такъв и няма за ден да го срине, Петър е нарцис и за него е важно общественото мнение.
Един от двамата - Боби или Калоян, ще го отстрани в събота, защото и двамата са по-силни от него.
И много ще ме е яд за това.
А един дуел Петър-Калоян определено ще си струва гледането, но ми е много жал за Кано....
Защото той наистина е много привързан към Петър, не в "онзи" смисъл, а като приятел.

# 796
  • Sofia
Даяна във фантазиите си сигурно е световноизвестна холивудска фатална красавица кинозвезда с тълпа поклонници.
На практика локално неизвестна девойка гонеща 30-те, с единствена скромна изява в сериалче, жалко самопредлагаща се навред, за да се доказва като неустоима.

# 797
Дано!!!Силно се надявам Камелия да си е взела багажчето и даже и довиждане да не му каже на тоя.Знам,че в живота се случва да се влюбиш по време на друга сериозна връзка.Никой не е застрахован,но бъди мъж.Приключи едната връзка,излез от нея без да правиш другия на маймуна и тогава влез в новата.Стига хленчи,Даню,скрибуцаш там пред Ванчето,пред Брааат, едва ли не скимтиш пред Даяна.Абе доиграй Фермата докрай,достатъчно се омаза.Въжета , вързани,стратегия,БЛЯКС!
   Аз не харесвам Даяна,никак.Което не значи,че харесвам и оправдавам Данчо!Това по повод всички питания защо не харесващите Даяна не оплюват Данчо.За мен Даяна няма поведение на зрял възрастен.Колкото и да си свободна,а тя май не знае дали е такава или не, има граници в поведението,които сам трябва да сложиш.Никой не може да ме убеди,че Даяна не видя,че Данчо е хлътнал по нея, и  това не я кефеше.Сори,ама вие с вашите приятели мъже,подавате ли си по този начин карта Дани и карта Дая в устата, гушите ли се за щяло и нещяло?Айде ,да не се връщаме пак назад.
    Мисля,че на Петър му е досадна цялата създала се ситуация - Даню,брааат,Даяна и въжето,Ваня и логореята....Отегчително е за нас ,представете си за него.
   Ванче,Ванче,млъкни малко и вкарай мисъл.Замълчи,не е нужно да се обясняваш на всеки и за всичко,не си говорител на Данчо пред Дая.Той просто я използва , гадно е .Тя май не се усеща.
   На мен ми харесва Боби - каза това,което мисли на Даяна,когато и на него му се обясняваше.Няма да й го повтаря по сто пъти,който разбрал - разбрал.Няма нужда да дълбае повече.Това е нещо,което е встрани от него.Харесва ми,че си бачка и не влиза в конфликти.Ако иска да си каже мнението-казва го.Помните и космите на Антония-само Боби се осмели да го каже на глас,с укор.Калоян и Пешката си мрънкаха един на друг,ама не и гласно.А можеха да я викнат настрани и да й кажат,даже да не е пред другите.
   Май ще има закачка между Данчо и Петър, от промото съдя.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 11:53 от марулета

# 798
Да, точно Сама ще бяга от Данчо Камелия, която, както разбрахме, е напълно зависима от него, работи за него, живее при него, той я издържа, той е известният - фокусник, организатор на фестивали, общински съветник... Точно Тя ще го зареже, хич не го вярвам, ама Хич.

# 799
Според продукцията, другата седмица ще има 4 дуела. Първите дуели ще са между онези, които до този момент не са се явявали на елиминационен двубой... Това са Даяна, Йордан, Мария и Надежда. Означава ли това, че в събота няма да има дуел, а Йордан ще трябва да избере един дуелист, който да определи едната двойка, а другата двойка ще е от другите двама...?
Ще има ли изобщо дуел в събота?!
не е спойлер:
Скрит текст:

тук моето предположение е, че той не взе Даяна за вице, а я прати ратай за да я посочи за дуелист. В другите случаи Йордан излиза срещу Даяна.
Ако все пак има дуел в събота и някой от тези неявили се все пак излезе на дуел, ще им се развали схемата и ще останат трима неизлизали на дуел.... И как ще ги организират тогава... пък и все пак написали са им имената в тая снимка... не знам, нещо ми се губи схемата.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 12:00 от orez

# 800
Какъвто и дуел да направи Даню сега, ще е от злоба и с цел отмъщение. Поне така ще изглежда. Не знам той дали го осъзнава, въпреки че говори че уж бе е така. Не може пращайки Даяна на дуел да се надява тя да дръпне Канчето. Първо Ваня може да вземе имунитет и второ има три победи на дуели. Ако прати Пешо ще изглежда че си разчиства пътя. Което пък не е лошо, защото има право да го чисти тоя път-дали към Дая, дали към финала, дали към двете. . С един куршум, два заека. Така че ако Даню има акъл ще направи точно това

# 801
Пфу, като ги гледам ми става гадно, не са ми фаворити и не мога да си избера сред тях достоен. Пък Петър си мисля, че ако излезе първи дуелист, изобщо няма да съобразява с това, че Стоян е слаб противник. Ще си играе играта и толкова. Най-вероятно ще избере него. Пък и Стоян като Ваня се доказа на арената. Не бих казала, че силен, но не е и за подценяване.

# 802
  • София
Хора, кажете ми нещо за този Роман? Само миналия сезон съм гледала и не го знам.
Те може би ще имат и някакви игри с гостите, спомням си че миналата година имаше.
Ето това е усмихнат човек...Сами, без да има някакъв прякор Хепи, Смайл или каквото и да е.

# 803
  • Другата България
А аз само миналия не съм гледала.
Въпреки, че не харесвах Роман, снощи много му се зарадвах.
На фона на останалите е просто китка.
Веселка? Това ли е победителката от миналия сезон?
Тя може ли да говори?
Каква точно е нейната роля и функция вътре, аз не помня да направи каквото и да е снощи.
Но пък бях полузаспала, дали съм пропуснала нещо?

# 804
Мария дали вече е разбрала идеята на Надя от преди няколко седмици ? Simple Smile
Защото дуела между двете е нарисуван в момента, а можеше лесно да бъде избегнат.

# 805
Даяна във фантазиите си сигурно е световноизвестна холивудска фатална красавица кинозвезда с тълпа поклонници.
На практика локално неизвестна девойка гонеща 30-те, с единствена скромна изява в сериалче, жалко самопредлагаща се навред, за да се доказва като неустоима.

В някакво интервю била казала, че я наличали българската Джулия Робъртс в актьорските среди.
Close

# 806
Веселка може да говори, да пише "стихове", но най-вече хубаво реве.
Сами си е истински оптимист и открит човек. И на него му направи впечатление оклюмалата тайфа.

# 807
Аз мисля че Пешо ще бие шута на Дая.... В пъти по голямо мрънкало е от Ванчето.... Непрекъснато циври.... Изкарва се жертва.... Кой мъж иска хленчеща до него жена... Че и вързани....

# 808

В някакво интервю била казала, че я наличали българската Джулия Робъртс в актьорските среди.
Close
Само като визия може да има претенции, но като актьорски талант - не. Аз я гледах в "Наследници" - скучна работа като тук, нищо запомнящо се. С този приглушен и равен тон игра и в сериала, ми бързо спрях да го гледам.

# 809
Аз мисля че Пешо ще бие шута на Дая.... В пъти по голямо мрънкало е от Ванчето.... Непрекъснато циври.... Изкарва се жертва.... Кой мъж иска хленчеща до него жена... Че и вързани....
Абсолютно сигурна съм.
А и нали непрекъснато ги виждат с Данчо навън след финала. Не е с Петър явно, а си е с Данчо.

Общи условия

Активация на акаунт