🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 809
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 810
Че той сериалът "Скъпи наследници" си беше много хубав, аз го гледах заради другите артисти, не заради Даяна. Simple Smile

# 811
Направо й дава гейм оувър на Даяна палячото Joy
Много на сериозно се взе Bowtie

# 812
БигЛюбо, да бъде Даяна първи дуелист срещу Ванчето, което има три спечелени дуела и ще си реди точките?
И така Даню мисли "с грижа" за Дая? Ми, да беше пратил Ваня ратай и дуелист, та Даяна да е втори дуелист, Ваня нея ще викне, не Надя или Мара.
Просто Даню прави грозни циркове с тия въжета, това си е злоупотреба с власт. Искал да ги провокира уж, да се разбунтуват. И днес май ще му се опълчат, де, ще видим.
 Най-голямата тъпотия на този етап от играта е да прати Даню жена на дуел, вместо да си чисти пряката конкуренция, без да излиза на арената.

Аз казвам,  че има идея в това да прати Даяна на дуел.Пряката конкуренция не съм много сигурен дали има смисъл да чисти.Който и да избере за дуелист,  той ще извика Стоян.Всички го смятата за най-слабият и би трябвало той да си тръгне.Какво печели от това Данчо?Нищо.Напротив,  ако Стоян остане,  може да се надява че той ще се падне с него и ще има един по-лесен противник.

# 813
На мен ми е интересно дуелите следващата седмица как ще се провеждат, по 5 игри ли ще има?

# 814
  • Другата България
Аз мисля че Пешо ще бие шута на Дая.... В пъти по голямо мрънкало е от Ванчето.... Непрекъснато циври.... Изкарва се жертва.... Кой мъж иска хленчеща до него жена... Че и вързани....
Абсолютно сигурна съм.
А и нали непрекъснато ги виждат с Данчо навън след финала. Не е с Петър явно, а си е с Данчо.
Кой и къде непрекъснато ги вижда?
Аз не прочетох някой да ги е видял, Дана го каза тук, и някакви снимки с още други хора на тях.
Ти видя ли ги лично?

# 815
  • Sofia
Петър и Калоян дали биха си разделили парите,ако някой от тях стигне до финал и победа?
В предишен сезон някой пак даваше такива гръмки обещания,а после се разбра,че не е удържал на думата си.

# 816
А как ги виждате връзките кой с кого? Всеки си е сам и с надеждата за рекламни дивиденти!
Сега ще падне едно позиране, прегръдки и целувки, демонстрации из мрежите калко добри приятели са всички, щастие ще струи от покриви и заведения.
Само Надя се крие, щото нищо лично не искала да сподели в предаването, пък то...

# 817
  • Варна
Петър и Калоян дали биха си разделили парите,ако някой от тях стигне до финал и победа?
В предишен сезон някой пак даваше такива гръмки обещания,а после се разбра,че не е удържал на думата си.
Петър КАЗА че ще ги раздели, Калоян каза че БИ ги разделил, но когато казаха за какво ще ги харчат не включи Петър в сметките, с пълно право де...

Хора, всичко е една игра...
Погледнете снимките в скрития текст по-долу. Даньо Богатия с трите фермерски самодиви-Жани, Габи и Дая. Нито Даяна е толкова огорчена, нито Данчо е толкова посърнал. 😉 Забавляват се хората...

Скрит текст:

От позицията на днешния ден всичко е игра, но съм убедена, че емоциите тогава, вътре са си съвсем истински ..

# 818
Колкото повече гледам, толкова повече стигам до заключението, че Даяна не е лошо момиче, просто гледа друг филм, а Пешо е голям карък - ни пари ще вземе, ни нещо прокопса от познанството си с Даяна и Дейвид Копърфийлд. Само студ, мизерия и рев.

# 819
  • Другата България
Колкото повече гледам, толкова повече стигам до заключението, че Даяна не е лошо момиче, просто гледа друг филм, а Пешо е голям карък - ни пари ще вземе, ни нещо прокопса от познанството си с Даяна и Дейвид Копърфийлд. Само студ, мизерия и рев.
И кога точно Пешо е прояви, изпаднал или преживял едно от изброените неща?
Едно и също предаване ли гледаме?
Четете ли се като пишете?
Пешо и "рев"? Пешо? Реват ЗА Пешо, на Пешо му е през самолета за всички там.
Пешо и "мизерия"? Пешо? Кога е мизерствал Пешо? Кога е мизерствал който и да е там?
Пешо и "студ"? Че те са по тениски вътре, а и той доста време прекара в шефската резиденция при камината, какъв студ?
Петър е човекът, който ще излезе с най-неопетнено име от там, след Боби.
Петър няма нужда от жени, той си има достатъчно предполагам, на него му трябват пари и работа.

# 820
  • София
Аз си мисля, че Даяна има повече шанс срещу Мария. С Ваня са доста наравно силните им страни в една и съща посока, но Ваня има по-добро кардио, Даяна на по-дълга битка ще окапе по някое време. Ваня има и опит от арената.
Докато с Мария, Мария ще вземе цепенето, но Дая, ако има за висене, алманах също ще вземе. Зависи от битките, де, но ако не са само за сила, има повече шансове срещу нея. Въпреки че то Мара, ако ги реди...
Даяна си пропусна шанса да излезе срещу по-слаба, сега ѝ четирите ще я бият, ако е първи дуелист.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 16:10 от Niya-

# 821
Ако Пепо иде на дуел и дръпне Стоенча, значи не е мъж, а страхливо, смотано момче, такова, каквото определиха Стойно, когато издърпа свети чичак на дуел!

# 822
  • Варна
Ако Пепо иде на дуел и дръпне Стоенча, значи не е мъж, а страхливо, смотано момче, такова, каквото определиха Стойно, когато издърпа свети чичак на дуел!
Много ще ти хареса, нали?

# 823
  • Другата България
Петър няма да избере Стоян за съперник, вече писах защо.
Ако все пак дуелът е мъжки, и Боби спечели имунитет, то тогава изборът му наистина ще стане много, много труден.
Ама трябваше и двамата да помислят за това досега, с брат си Кано.

# 824
Четете ли се като пишете?
Пешо и "рев"? Пешо? Реват ЗА Пешо, на Пешо му е през самолета за всички там.
Пешо и "мизерия"? Пешо? Кога е мизерствал Пешо? Кога е мизерствал който и да е там?
Пешо и "студ"? Че те са по тениски вътре, а и той доста време прекара в шефската резиденция при камината, какъв студ?
Петър е човекът, който ще излезе с най-неопетнено име от там, след Боби.
Петър няма нужда от жени, той си има достатъчно предполагам, на него му трябват пари и работа.

Опа, извинете, фен-клуба.
Четем ли с разбиране?

Къде съм написала, че Свети Петър плаче? Реферирам към Даяна, разбира се.
От студ и мизерия той собствено се оплака в последния епизод, дорде засукваше лилав чорап.

Завеса!

Общи условия

Активация на акаунт