🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 950
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 885
  • София
На мен фаворит ми беше Сами. И той, и Краси, някак странно загубиха от Веселка. Остана съмнението у много хора, доколко чиста е тази победа.
Сами загуби зрителския вот и от злоба и яд изманипулира Краси да даде победата на Веселка.

😁 Това кой ви го нашепна?!

# 886
  • София
Кога го измисли Данчо това с раздаването на тея табелчици, кога от Фермата ги изографисаха. Очаквам с нетърпение да видя какво още е "измислил" или просто всички неща ще са насочени към това на Дая да и е кофти. Аз някои от фермерите изобщо не ги припознах към това, което им лепнаха.

# 887
На мен фаворит ми беше Сами. И той, и Краси, някак странно загубиха от Веселка. Остана съмнението у много хора, доколко чиста е тази победа.
Сами загуби зрителския вот и от злоба и яд изманипулира Краси да даде победата на Веселка.

Ами не беше трудно за разбиране за всеки, които е гледат внимателно 😉

# 888
  • София
Аз съм съгласна, че Краси подари победата на Веселка, но Сами няма общо, камо ли да се е озлобил.

# 889

Абсолютно глупости. Да, Краси и подари победата. Но си беше негово решение и Сами няма нищо общо.

# 890

Абсолютно глупости. Да, Краси и подари победата. Но си беше негово решение и Сами няма нищо общо.
"Глупости" е малко крайно! Изгледайте финала отново.

# 891
Мен Бети ми беше забавна, прекаляваше с английския, но не ме дразнеше с това. Тя все пак беше и на половина словачка и каза, че и в семейството говорят смесица от езици. Различно е от това да израстнеш с родители българи. Не обръщаш такова значение на езика, ако не са те научили така. Повече ме дразнеше като се филмираше преди дуел.

Чудно смешен дразнител беше  тая.......LaughingLaughingLaughing

# 892
Аз съм съгласна, че Краси подари победата на Веселка, но Сами няма общо, камо ли да се е озлобил.
Изгледайте отново финала.

# 893
  • при късмета
И аз съм на мнение,че са глупости. Вота беше с минимална разлика, а в битката на Сами малко не му стигна. Няма нужда да се повтарят постове, не става по-убедително. Гледала съм го, няма нужда да го гледам пак

# 894
Такаааа, точно един час никой не е споменал Д.....
щото се качваме на автобуса....

LaughingLaughingLaughingLaughing

# 895
И аз съм на мнение,че са глупости. Вота беше с минимална разлика, а в битката на Сами малко не му стигна. Няма нужда да се повтарят постове, не става по-убедително. Гледала съм го, няма нужда да го гледам пак
Няма нужда да се повтаря твърдението за "пълни глупости" - не става по-"убедително".

# 896
  • София
Ревизирано класиране по точки към днес, 02.12
Съгласен съм, че оригиналния вид не е напълно коректен, защото битката на Арената не получава полагаемото и леко към средно предимство. Последния пирон в ковчега бе фактът, че тестовете по История не отговарят напълно на миналогодишния Алманах, така че бонуса за подготовка и старание не е същия и отпада.
Бе предложено от Бен Гън и Ния точките да са 1 за имунитет от дуел и 0.5 за имунитет от ратайство. Съгласен напълно за последното, но за имунитета за Дуел, ще намаля само с 0.5 точки или точките ще са 1.5, защото 1 точка е твърде малко на фона, че се изправяш срещу голям брой участници. Не побеждаваш само един човек, а всички останали от твоя пол.

Временно класиране по точки след дванадесета седмица

Скрит текст:
Точкуване:
Точкуването ще е само поощряващо, т.е. няма да се вадят точки от актива на участниците, не защото не го искам, а защото няма да е обективно предвид правилата и развитието на самия сезон.

Точките:
Победа в основния дуел за седмицата/Дуелисти:
Игри за 1 и 2 точки - 0.5 точки
Игри за 3 и 4 точки - 1 точка
Игра за 5 точки - 2 точки
Бонус +1 точка за крайна победа за Първия дуелист, т.е. този, който е посочен от фермера на седмицата!
Бонус +1 точка за победа на нула!
-
Битка за имунитет от дуел - 1.5 точки
Тест за имунитет от ратайство - 0.5 точка
Битка мъже срещу жени за определяне на пола, на първия фермер на седмицата - по 1 точка на спечелен рунд/дуел ; по 0.5 точки при равенство в отделен рунд/дуел
Дуели между четирите отпаднали жени за ново членство - 2 точки за победителката в отделен дуел, 1 точка за втората, 0.5 точки за третата в 1-ия дуел ; На финала само 2 точки за победителката
Фермер на седмицата - 1 точка
Вице фермер на седмицата - 0.5 точки
Бонус за титлата образцов фермер на седмицата - 0.5 точки

* Напълно съгласен съм с предложеното от Бен Гън точкуване, мисля, че е прав и че това е възможно най-обективното и комплексно оценяване на дуелистите. Доста мислех, пробвах и други варианти, но се получаваше манджа с грозде.

* От мен давам и 1 точка бонус за убедителна победа, т.е. на НУЛА. Такива във формата имаме три (Митко, Боби и Петър)

* Отпадат в точкуването:
Ратай - няма да ги поощрявам, защото първо е наказателен вот и защото показва незнание по история, дори и от обща култура. Също така е техен личен минус, че не са се потрудили да научат алманаха от предния сезон.
-
Работник на седмицата - защото е твърде субективен фактор и зависи от решението на само един човек. Освен това никак не малкото откровено несериозни номинации през сезона ме отказаха да давам дори и 0.5 точки за отличения работник.
-
Глоби за провинения - за съжаление имаше два момента в които от продукцията не казаха кои са нарушилите правилата при наложени седмични глоби, т.е. няма как да вадя точки от актива заради непълна информация.
Гаф на продукцията  си е това.

Във всяка една колонка са съответните точки (дуелист, фермер и т.н.), а в последната колонка са общия сбор точки.

Място
Име
Дуелисти
Имунитет за дуелист
Тест за имунитет от ратайство
Мъже с/у Жени - първи дуел за сезона
Дуели м/у четирите отпаднали жени
Фермер на седмицата
Вице фермер на седмицата
Образцов фермер на седмицата
Общо
1
Хепи Ванче
10
0
1
-
-
1
0.5
0
12.5
2
Боби
4
4.5
0.5
-
-
1
0
0.5
10.5
2
Калоян
3.5
0
1.5
1
-
2
2
0.5
10.5
4
Чичо Митко
4.5
0
5
-
-
0
0.5
-
10
4
Данчо
0
3
2.5
2.5
-
1
1
-
10
6
Надя
0
3
2.5
1.5
-
2
0
0
9
6
Милена
2
0
0
1
5
1
0
0
9
8
Даяна
0
4.5
4
-
-
0
0
-
8.5
8
Тони
4.5
0
0
-
3
1
0
0
8.5
10
Стоян
7
0
1
-
-
0
0
-
8
11
Петър
4
0
0
-
-
1
1.5
0
6.5
12
Дана
5.5
0
0.5
-
0
0
0
-
6
12
Поли
5
0
0
-
-
1
0
0
6
14
Кустев
2.5
0
0.5
-
-
1
0.5
0
4.5
15
Мария
0
1.5
1
-
-
1
0
0
3.5
16
Жанета
1.5
0
0.5
-
0.5
0
0
-
2.5
17
Ангел
1.5
0
0
-
-
0
0.5
-
2
17
Габи
-
-
-
2
-
-
-
-
2
19
Илиян ''Йогата''
0
1.5
0
-
-
0
0
-
1.5
20
Миро
0
0
0
1
-
0
0
-
1
21
Асен
0
0
0
-
-
0
0
-
0

# 897
Странно никой не пита Веселка как вървят нещата вкъщи? В какво е вложила 100-те бона?  (сигурно мъжът й вече ги е изпил половината), как върви семейният живот, с този по-възрастен и все пиян съпруг, който е и насилник, както видяхме в предния сезон, посяга на децата, пълен изрод. А е и тъп като галош и прост като гъдулка.

Сами го гледаме по WNess TV, а и той има чести онлайн изяви.  За Роман нямам представа с какво се занимава.
Дано довечера някой се сети да пита Красимир какво стана с Палома, виждат ли се още, докъде са им стигнали отношенията след Фермата, вижда ли детето й, връщал ли се е в Испания и т.н.
Не обиждайте гъдулката тя не е виновна.

# 898
Уф, тези зодии. Simple Smile
Обещавам, че в следвщата тема ще ги пльосна в началната страница като справка.
Но,
Дана,
На теб разчитаме да разбереш зодията на Надя. Около нея има някаква мистерия и никой не може да я разбули. Wink

Аз имам някакви подозрения, че е водолей. Аз съм водолей и нямам нищо общо с Надка, но жената на брат ми (същата зодия) е едно към едно с нея, може би зависи от датата нз, но е същата все едно нея гледам и слушам.
Предполагам само, иначе и аз отдавна я замолих Дана да ни каже.

# 899
  • Бургас
Е! Даяна нарочно и да дразни Данчо се качва пак на покрива....

Общи условия

Активация на акаунт