🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 075
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 945
Ох, Нада е ужасна, ужасна жена.
Газ пикае, че Калата направи жест към друга, а нея, осата на фермата, пренебрегна. И веднага взе да раздава присъди кой заслужава да си види децата и кой не.
Отровен човек.

# 946
"Окъпа'' се Надка във фермерската любов.

LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

# 947
Надя ще вкисне цвеклото с поглед. В този ден е разбрала, че ще загуби и на финала.

# 948
  • София
Хубави дечица ❣️

# 949
  • Sunshine state
Надя ще вкисне цвеклото с поглед. В този ден е разбрала, че ще загуби и на финала.
И аз така смятам. Разбра, че прекуца стратегията й. Laughing Yum

# 950
Охх.. Еми да ме извиняват ама не само Мария е майка и то най-важната.Можеше да отреже на много други въжето , но не на Надя.Ами гадничко си беше, уж са приятелки.Пък после “искаш ли да поговорим” , Еми проста си си , Маре!

# 951
Надежда, Надежда...язък ти за името.  И зла ,и фалшива. Стратегия му викат някои тука...
Чакам да излети. И тя вече осъзнава  , че се пусна по лай...ата река и се гърчи.

# 952
  • Sunshine state
Е, що да не й отреже въжето? Надя по-специална ли е от Боби? Какви приятелки са те като от няколко седмици насам само си говорят зад гърба. Айде..

# 953
Надежда, Надежда...язък ти за името.  И зла ,и фалшива. Стратегия му викат някои тука...
Чакам да излети. И тя вече осъзнава  , че се пусна по лай...ата река и се гърчи.
И аз се сетих за името..

# 954
Охх.. Еми да ме извиняват ама не само Мария е майка и то най-важната.Можеше да отреже на много други въжето , но не на Надя.Ами гадничко си беше, уж са приятелки.Пък после “искаш ли да поговорим” , Еми проста си си , Маре!
Ти не си ли гледала последните епизоди?Мария в изповедалнята разказваше какво мисли за Надя и за мен беше напълно логично да и резне въжето

# 955
Ти не си ли гледала последните епизоди?Мария в изповедалнята разказваше какво мисли за Надя и за мен беше напълно логично да и резне въжето
Ами тогава защо не й го каже в очите , а само в изповедалнята.През другото време си се държи съвсем нормално с нея, как да го очаква Надя?

# 956
Мина самолета с фИенките на Пешо.
Bowtie

# 957
Петър ме разби! “Ти ли си мъжкият помияр”  😀

# 958
Оф, Дая, Дая.....няма да стане работата с Петър, стига мисли евтини номера и се унижава...

# 959
На Даяна не й се получи романтиката с Пешо ахахаха

Общи условия

Активация на акаунт