🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 732
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 290
Господи! Каква тъпня ни гласят! Все по- ненагласено, без сценарий, кой от кого по-истински. Клета клетост.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 01:27 от Mama xxl

# 1 291
Тоя Данч е време да се вземе в ръце и да слезе на земята. Пак Дая... Ай стига! Вече и дъното изора.
Donna, абсолютно съгласна!
Съгласна и че Ванчето не е слаба, с който писа по - горе.

# 1 292
  • Варна/Амстердам
Предстои ни странен микс от Море от любов, Имаш поща и Искрено и лично.

# 1 293
Грешиш! Предстои ни нещо прозаично....като боза.

# 1 294
Тоя Данчо много погрозня и ми се струва,че полудя

# 1 295
Жал ми е за Светльо. Голям зор вижда в момента.

# 1 296
  • Sunshine state
Неин бил. Ама не знам с кой акъл някоя би го и поискала. 100 процента след месец-два и е започнал да шава отново.

# 1 297
Възмутително скучно и мелодраматично е времето, в което гледаме Данчо. Музиката също кърти, в унисон с тембъра на Светльо...
Предпочитам софт порн музиката от моментите на Даяна и Пешо

# 1 298
А ся пък ще вържем Камелия с пръстен, ама то...Дайчето нали е свободна

Сирос, да, чуди се къде е попаднал

# 1 299
  • Mediterraneo
Съвсем е изтрещял ДанЮ! Ненормална работа... Щял да й сложи халката, да знаела, че е само неин. Малеее, такъв и пари да ми дават, няма да го вземе. Ляльо!

# 1 300
  • Тра-ла-ла
Единият Близнак от Данчо иска Даяна. Другият Близнак от Данчо иска Камелия. Резултатът - хаос в главата и постоянно лашкане ха! у ляво, ха! у дясно....ха! в г0мн0то прясно Joy

# 1 301
  • Варна/Амстердам
Надя в началото на сезона не пушеше, а сега е с цигара по-често и от отявлените пушачи във фермата.

# 1 302
Грешиш! Предстои ни нещо прозаично....като боза.
Гледаме Биг Брадър , без да сме го пожелали.
Продукцията се усети че преекспонираха жалкият мелодраматичен водевил на Даяна и Данчо. Гневът и презрението се изляха върху нещастната девойка/ то каква девойка де, по- скоро инфантилна жена/, сега се налага да й чистят името . Манипулират по ред:
1. Милена- да посочи Данчо
2. Данчо- да разиграе всички безумия, които уж “спонтанно “ са му хрумнали- куфари, ратаи с въжета, медали и характерни роли, сега и интервю.
Даяна няма що да я манипулират, тя е пластелин, глина,абе тиня от локва - направо  сама се разплесква, според подметката. И сега - ужас, дайте да почистим имиджа на клетницата. Не ферма, ББ - къща .

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 22:06 от ellis

# 1 303
Данчо е много отмъстителен.
И продължава да говори колко харесва Даяна.Данчо от съжаление иска да подпише с Камелия.Тя ако го чака след всичко ще я призная за шаран на годината.

# 1 304
Тоя Данчо много погрозня и ми се струва,че полудя
Мхм. Досущ като вещицата от Рапунцел.😆 Дългокоска го заряза и той повехна....🤭🤭🤭

Общи условия

Активация на акаунт