🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 216
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 515
Аз все още мисля, че Даяна ще избере Надя довечера.
Обаче малко се разколебах от това, което каза, че ѝ се остава и ще играе с мисъл....тя смята, а и с основание, че Мара не е толкова силна. То тя Мара и не показа обратното.
Та може и Мара да избере.
Не знам за кого съм в такъв случай, наистина.
За никой, то е ясно, ама като че ли повече за Даяна.
Аз по-рано писах, че логичния избор за втори дуелист е Мара.
На самия дуел не знам за кой съм.
От една страна съм за Дая,защото въпреки смешното и детско отношение към мъжете през останалото време показа работа,добро мислене и отстояване на позиции, различни от стадните. От друга страна искам да видя дуел Мара-Надя, който ако Дая победи става невъзможен.
Все пак 55-45 за Дая в дуела според мен.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 14:35 от Bengun

# 1 516
Даяна такава, Даяна онакава... Сега гледах епизода, ами тя изнесе цялото снощно предаване - така го направиха продуцентите явно. Камерите я харесват, красива е, има поведение като я снимат, дълги погледи, заснети точно както трябва, близки кадри, точни образи, 10 пъти си изказва мнението, едва ли не всяко движение й снимаха. Само в тоалетната не я видяхме. Защо не направиха едно такова предаване с главен герой някой от другите? Ако гледаме цяла вечер лицето и говора на Мария, Надя и т.н. - е, после и те отиват да ги одерем и оплюем. Ама те не стават да изнесат с нещо почти 80% от 90 минути предаване.
Петър и Данко бяха точно поддържащи роли на Даяна. Останалите... извинете, ама по колко минути чухте нещо да казват другите. Или някой да ги следи и показва какво лично могат да правят, освен да коментират пак Даяна.
Та така де- аз не съм за Даяна като играч, ама й признавам, че тя изнесе последните 2 седмици и до края няма да я оставят.

# 1 517
Колко назад гледаме? Месец и половина ли? Т е тези писма трябва да са писани малко след като гледахме влизането на Камелия?

ОМГ...Моля, сложте субтитри на Мария - почти нищо не й се разбира- добре че гледам на запис и връщам по 3 пъти...

# 1 518
Обаче малко се разколебах от това, което каза, че ѝ се остава и ще играе с мисъл....тя смята, а и с основание, че Мара не е толкова силна. То тя Мара и не показа обратното.
Марчето ще я схруска  ,но много зависи какви игри ще се паднат.

# 1 519
За Ели и Дая - без грим за мен лично Дая е много по-красивата.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 14:58 от Bengun

# 1 520
  • Другата България
Скрит текст:
Даяна такава, Даяна онакава... Сега гледах епизода, ами тя изнесе цялото снощно предаване - така го направиха продуцентите явно. Камерите я харесват, красива е, има поведение като я снимат, дълги погледи, заснети точно както трябва, близки кадри, точни образи,
10 пъти си изказва мнението, едва ли не всяко движение й снимаха.
Скрит текст:
Само в тоалетната не я видяхме. Защо не направиха едно такова предаване с главен герой някой от другите? Ако гледаме цяла вечер лицето и говора на Мария, Надя и т.н. - е, после и те отиват да ги одерем и оплюем. Ама те не стават да изнесат с нещо почти 80% от 90 минути предаване.
Петър и Данко бяха точно поддържащи роли на Даяна. Останалите... извинете, ама по колко минути чухте нещо да казват другите. Или някой да ги следи и показва какво лично могат да правят, освен да коментират пак Даяна.
Та така де- аз не съм за Даяна като играч, ама й признавам, че тя изнесе последните 2 седмици и до края няма да я оставят.
И то все различно. Мнението.
А "всяко-то движение" в пълен противовес с мнението.
Нямам идея дали е роля, ама е отблъскващо, поне за мен.
Марчето ще я схруска  ,но много зависи какви игри ще се паднат.
И за Ваня мислехме така. Ама на, не стана.
Не подценявай Даяна на арената.

# 1 521
Искам Даяна да предизвика Мария и да я изпрати вкъщи, но съм скептична, че ще я победи лесно.

# 1 522
Колко назад гледаме? Месец и половина ли? Т е тези писма трябва да са писани малко след като гледахме влизането на Камелия?

ОМГ...Моля, сложте субтитри на Мария - почти нищо не й се разбира- добре че гледам на запис и връщам по 3 пъти...

SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 1 523
# 1 524
Имам чувството, че по кастингите на тези реалити формати се въртят едни и същи хора. Данчо се бил снимал с Камела преди за музикален формат, Надя в Съдебен спор, Елеонора на Петър във Фермер търси жена. Явно е пристрастяващо.

Дана във "Фермер търси жена"  също.

# 1 525
Колко назад гледаме? Месец и половина ли?

С напредване на времето разликата между снимането и живото излъчване е все по-голяма. Защото те за 6 дни снимат това, което тук ни го дават за 7 дни. И с всяка седмица разликата се увеличава с един ден. Снимките са започнали от началото на август, а излъчването от 5 септември.  При излъчването на третата седмица са заснемали деветата. Това си го казаха и те когато влезе Камелия.

# 1 526
Интересно ми е,защо тук в доста постове, Йордан е Данчо, а Камелия ...Камела? Грубият език защо е?

# 1 527
Даяна такава, Даяна онакава... Сега гледах епизода, ами тя изнесе цялото снощно предаване - така го направиха продуцентите явно. Камерите я харесват, красива е, има поведение като я снимат, дълги погледи, заснети точно както трябва, близки кадри, точни образи, 10 пъти си изказва мнението, едва ли не всяко движение й снимаха. Само в тоалетната не я видяхме. Защо не направиха едно такова предаване с главен герой някой от другите? Ако гледаме цяла вечер лицето и говора на Мария, Надя и т.н. - е, после и те отиват да ги одерем и оплюем. Ама те не стават да изнесат с нещо почти 80% от 90 минути предаване.

Нищо не е изнесла Даяна на гърба си, би трябвало да гледаме Фермата не Море от любов и ББ ,а като фермери почти всички вътре на чело с Дая са гола вода. Просто продуцентите видяха мегдан за сеир и драми,с което напълно опорочиха идеята и смисъла на предаването

# 1 528
  • Тра-ла-ла
Ангел тази шапка сваля ли я някога? Поне да я изпере Bowtie

# 1 529

Жанета се едно е от пласмаса...........Smile

Общи условия

Активация на акаунт