🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 653
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 620
Продължавам да съм абсолютно убедена, че флирта Даяна - Данчо продължава с пълна сила и има искра все още между двамата.Интересен ми е конфликта им но така се раждат по драматични отношения Данчо пък почва да ми харесва , че се бори до край и си мисля , че ще постигне целта. Петър с това пасивно отношение , ще му измъкват мацките. Колкото и да е хубав (леле мале хубав явно в очите на повечето жени , в моите дори е грозноват и скучен, но ще приема определението) , едва ли дълго би бил интересен на която и да е жена с това детско - ми като не ти харесва , мръдни се чака ме цял автобус с кандидатки.
Дори да не съм права и Даяна наистина  иска да се отдръпне от Йордан, не знам какво очаквате , че му дължи , да му бутне ли цамо щото малко се е заиграла. Харесвам я все още ама като почне да ревнува, така ми идИ да и плесна един шамар да се свести.

# 1 621
  • София
Извинявам се, че окъснях, но ето ви обещаното

Скрит текст:
Даяна избира Надя
Скрит текст:
и отлетява към дома. Надя остава. Очаквано

# 1 622
  • София
Охх дано Даяна отпадне утре, искам да слезна от тая досадна въртележка, на която са ни качили с Даньоо. Иди ми, дойди мии 😔

Пухчета трътлестии ❣️

# 1 623
Флиртът продължава, защото Петър даде назад и Даяна остана реално сама и изненадана. Ако не се бяха стекли нещата така, нямаше да търси Данчо. Като маймунка на два клона... Нема лоша.

# 1 624
Кученцааааааааааа
Бебенцааааааааааа

HeartHeartHeart

# 1 625
  • на село
От цялата ферма най- хубавото са кученцата, прелест, толкова са мили и пухкави.

# 1 626
  • София
Дая да сваля тая шапка, прилича на калмар 😁

# 1 627
Изненада.
Избра Надя. Сега дано я победи.

# 1 628
Дая да сваля тая шапка, прилича на калмар 😁
🤣🤣🤣

# 1 629
Тая Нада какво върти тия очи все път и бърчи това чело... ей, направо ми завира кръвта Grinning Grinning

# 1 630
  • София
Дая е глупава. Не разбра, че Надя точно нея иска като по-слаб противник. Ей затова ще си ходи утре. Няма шанс да я бие. Дая е пътник, а ми се гледаше Мара срещу Надя.

# 1 631
  • София
Не е изключено да видим Мара - Надя все още. Утре Надя бие и после Мара като единствена без дуел, ще избира между Ванчето и Надя, избира Надя и воала.

# 1 632
Даяна отново доказа колко е глупава. Надя искаше да се откаже от битката за имунитет точно заради шанса да реди битките ,ако Дая я избере и съответно великата актриса клъвна

# 1 633
За Надя съм, защото е силен играч. Иначе си остава злобна.
Даяна отдавна трябваше да си ходя, Надя ще е смаже.

# 1 634
На  дуела съм за Даяна. Нада искам да си ходи, ама...

Общи условия

Активация на акаунт