🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 945
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Тра-ла-ла
Въобще има ли фенове на Ива Екимова?! Че и щерка си е направила по свой образ и подобие. И певица даже я направи...

# 1 606
Гледах и визитката на Елеонора за фермер търси жена. Все едно е друга жена от снимките във фейсбук. На видеото е малко груба и силно мургава. Филтри ли използват за фейсбук не знам, но вече си имам едно на ум.

Ау, и аз сега изгледаж. Ужасна е. Не прилича на снимките.

Според мен са различни момичетата.... Във Фермер търси жена момичето го помня - високо, с матова кожа и с не такова кръгло лице. Аз се смятам за физиономист. Мислех да подмина..., коментарите, че са една и съща, но никой друг не се обажда, че нямат никаква прилика освен - имената...
И аз мисля, че са две различни жени.

# 1 607
  • София
Не се натиска вулгарно. Отделен е въпросът, че за моя вкус точно, се натиска прекалено много и напористо, че и неадекватно в повечето моменти. Визирам държането на сметка защо Данчо бил говорил с момичето от състава за народни танци, ревнуването на Петър от момиче отпреди фермата, "дай да ти прочета писмото" и т.н.  Но това касае само и единствено мен и моите възприятия.
 Не е вулгарна Даяна, друг е проблемът й - казва на Данчо, че го възприема само като приятел, но го гледаше точно по същия начин, по който гледа и Петър. Целуваше пръстите и ръцете му по същия начин, по който целува сега тези на Петър, висеше на врата му точно както виси сега, увесена върху Петър, говори му същите неща, ревнува го по същия начин.... А после - ама единият бил приятел, пък другият я привличал. А как тези мъже да направят разликата кое поведение е приятелско и кое е даване на знаци за нещо по-така?
Това не й харесваме повечето - не се държи адекватно и независимо дали поради някакви свои липси, неувереност, суета или каквото и да било, умишлено или не, подвежда с поведението си. Както и Данчо отбеляза нееднократно, вербалното и невербалното й поведение говорят коренно противоположни неща.

# 1 608
Има ли спойлери ,че не ми се чете толкова страници ?

# 1 609
  • SF
А как тези мъже да направят разликата кое поведение е приятелско и кое е даване на знаци за нещо по-така?

Eeeeee... Ами да не си я правят, като не могат.
Да се учат да се оправят в живота.

Кой започва флирт и си облича фланелката с предупредителния надпис: "само се шегуваме", "флиртувам, защото ми харесваш, но повече от това - не!", "флиртувам с теб, защото толкова ми харесваш, че искам сватба", "флиртувам с теб, защото съм в гирти-флирти настроение", "флиртувам с теб, защото в момента си наоколо и си сам(а)..."
Петър да не би да предупреди Ванчето, че "само го забавлява", Антония обясни ли на Калоян, че "само ще се закачат"?
Данчо е голям мъж, твърди, че е с голям опит, ако всеки сърнишки поглед го "сваля", значи все заблуден ще си ходи. Половината ще са с мотива "упражнявам си новия поглед" и няма да имат грам намерения за завинаги заедно.

# 1 610
  • София
Пешо не е глупав, сигурно си е дал сметка, че Дая залепна за Данчо след вечерята, за него по същия начин, и би трябвало да се сети, че мъже с вечери има много, и хубавци. Той си го каза де, че е палавичка, явно от възпитание да не каже друго.
Той даже си каза и другото - "Даяна като види мъж и направооо......". Joy

Esmee, аз не оправдавам и не защитавам мъжете в тази ситуация. Говоря само и единствено за това, че Даяна се опита да се оправдае глупаво и просто не й се получи. Иначе разбира се, че всеки може да си флиртува колкото му душа иска, винаги може да размисли и да се отдръпне, да спре да харесва този, когото е харесвал до момента и т.н. Просто не става дума за това.

# 1 611
  • Sofia

Също, отношението което показа и към Елеонора е като към нищо особено - жените, за него, са създадени да го обслужват и да му вдигат самочувствието, явно.

Като му се предлагат на тепсия, такъв ще е.
При голям избор човек не цени, защото винаги има и още, и по-.

# 1 612
  • SF

Също, отношението което показа и към Елеонора е като към нищо особено - жените, за него, са създадени да го обслужват и да му вдигат самочувствието, явно.

Smile Той беше много опулен, че тази мацка става част от пейзажа на Фермата... Simple Smile
Въобразяваше си, че е сам, а то... Simple Smile - Писмо!!!

# 1 613
  • Тра-ла-ла

Като му се предлагат на тепсия, такъв ще е.
При голям избор човек не цени, защото винаги има и още, и по-.
Хайде сега....другите му били виновни за характера.

# 1 614
Преди малко изгледах това с тази Екимова, толкова е противна. На нея само Даяна и в устата.
В инстаграм сподели, че фаворит ѝ е Надежда, разбирам я. Змиите се намират взаимно

# 1 615
  • SF
Нищо му няма на характера на Петър... Мъж като мъжете.
Не е само един гол Красавец. Има страхотно чувство за хумор.
Поне на мене много ми допада! Simple Smile ММммммм... Ще викам за него! Simple Smile

# 1 616
  • на село
Искам Даяна да отпадне омръзнаха ми  n на брой  страници за нейните терзания и т.н
Гледаха ми се и други отношения. Дано си отдъхнем поне последната седмица  от нея.

# 1 617
Не, че е супер важно, ама как така Данко знаеше наизуст телефона на Даяна? Е, това ми остана като мисъл за цялата им там неразбория. Той го научи на място ли, как става?

# 1 618
Възмутена съм от ива Е! Тя 'изгря' покрай смъртта на мъжа си.. и е толкова кухо същество с претенции, а си позволява такива категорични оценки за Даяна!
https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/kakvo-se-sluchv … -vav-fermata.html
Може ли с 2 думи каква е оценката й за Даяна, тази жена е толкова отвратителна и досадна,че не ми се иска да си причинявам видеото

Аз я гледах на живо, защото всеки петък канят отпадналия от Фермата. Но този път Милена не дойде, защото имала контакт с положителен с К19. И в резултат слушахме Ивето как се самохвали в национален ефир

# 1 619
Дайте спойлери

Общи условия

Активация на акаунт