🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 561
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Ми Дори го е написала в цитата, това само от днешния епизод. Да, почеса си егото с Дая, но тя му позволи и още как и също почеса своето, хайде сега, по нейни думи "най-якият пич във фермата" ѝ обърна внимание. Моля ви, не изкарвайте сега Дая прелъстена и изоставена от Петър, падам вече 😁

Едното що трябва да включва/изключва другото? Бъдете обективни. Да, Петър се окъка в началото, но сега да не би грешни неща да казва и той ли унижава Дая или тя самата, барабар с Данчо?

Като цяло забелязвам много криворазбрана еманципация в темата, но не ми се задълбава.

Скрит текст:
Петър: "Единствената причина Дая да е в леглото на Данчо,
е защото аз не съм я поканил в моето."
Joy
Петър знае (като човек дошъл за парите) , че трябва да влезе и да излезе ергенче , за да гласуват за него "дамите" отвън. Още по престижно е да не обръща внимание на участничките тип 'кифли" (какво умно момче ,не си пада по простакеси ам по таквиз Хинтелигентни кат мен). Ако разкара и недолюбваната от обикновените жени красавица , направо ще му изпратят паричките в брой (с есемеси)Sweat Smile
Жестокостта към слабите играчи, изречения като ще те накарам да отслабнеш още килограми , веднага ще се простят , стига да унижиш някоя хубавица - удобно с по леко поведение и си Намбър уан
Посочи ми верните неща които говори , ако съм пропуснала. Просто като една клюкарка, отиде да плюе Дая пред  Калоян. Като не я харесва да и каже, - Сори мацка , харесах те , поканихте , ама не си ми ОК (за да го разбере). Или и тука ще изпрати официално Гвардеец за да и каже , че късат.Grinning Просто Дая му беше за почесване на егото, но явно за вас това е ОК

# 1 726
  • София
Много ми се стори забавно как докато обсъждаха как да наредят игрите, Надя постоянно натъртваше как с Даяна са едни и същи килограми Simple Smile. А като стана дума за висенето на ритловица, Стоян или Калоян отбеляза, че на по-дебело дърво Дая има голямо предимство.
-  Защото са й по-дълги ръцете - злобно процеди Надя.
-  Защото са й по-дълги краката - поправи я Калоян Grinning.

# 1 727
Чета толкова кофти коментари за Надя и ми призлява☹Познавам я лично, изключително честен и принципен човек 😍Какво ви впечатли в лиглата Дая, не знам🤢

# 1 728
Едното що трябва да включва/изключва другото? Бъдете обективни. Да, Петър се окъка в началото, но сега да не би грешни неща да казва и той ли унижава Дая или тя самата, барабар с Данчо?

Като цяло забелязвам много криворазбрана еманципация в темата, но не ми се задълбава.

Скрит текст:
Петър: "Единствената причина Дая да е в леглото на Данчо,
е защото аз не съм я поканил в моето."
Joy
Петър знае (като човек дошъл за парите) , че трябва да влезе и да излезе ергенче , за да гласуват за него "дамите" отвън. Още по престижно е да не обръща внимание на участничките тип 'кифли" (какво умно момче ,не си пада по простакеси ам по таквиз Хинтелигентни кат мен). Ако разкара и недолюбваната от обикновените жени красавица , направо ще му изпратят паричките в брой (с есемеси)Sweat Smile
Жестокостта към слабите играчи, изречения като ще те накарам да отслабнеш още килограми , веднага ще се простят , стига да унижиш някоя хубавица - удобно с по леко поведение и си Намбър уан
Посочи ми верните неща които говори , ако съм пропуснала. Просто като една клюкарка, отиде да плюе Дая пред  Калоян. Като не я харесва да и каже, - Сори мацка , харесах те , поканихте , ама не си ми ОК (за да го разбере). Или и тука ще изпрати официално Гвардеец за да и каже , че късат.Grinning Просто Дая му беше за почесване на егото, но явно за вас това е ОК
Той и пред Мара пооплю Дая, че не искала да готви. Не се наспа и не се наяде тоз ми ти телец.

# 1 729
Освен многоъгълникът,  в таз вечерния  епизод, другата режисура беше тренировката на Надка. Направо ме отказаха да гледам.

# 1 730
Ми Дори го е написала в цитата, това само от днешния епизод. Да, почеса си егото с Дая, но тя му позволи и още как и също почеса своето, хайде сега, по нейни думи "най-якият пич във фермата" ѝ обърна внимание. Моля ви, не изкарвайте сега Дая прелъстена и изоставена от Петър, падам вече 😁

Ами падай хаха. С две думи искаш да кажеш , че и двамата направиха едно и също нещо . Петър я плюе зад гърба, тя него не  ..и лошата обаче е тя. ..ами без коментар. Спирам

# 1 731
Чета толкова кофти коментари за Надя и ми призлява☹Познавам я лично, изключително честен и принципен човек 😍Какво ви впечатли в лиглата Дая, не знам🤢
Мен лично Даяна не ме е впечатлила, но Надежда ме отврати. Принципен и честен не означава добър, сърдечен, топъл. То и въртенето на интриги са вид принципи...

# 1 732
  • ВАРНА
Аз не гледам редовно, но Надя не ми се струва злобна ... Аз също съм с ниска търпимост към глуповати хора , които не знаят какво искат. Даяна ми е голямо разочарование ... Коя зодия е, знае ли се ?

# 1 733
Аз не гледам редовно, но Надя не ми се струва злобна ... Аз също съм с ниска търпимост към глуповати хора , които не знаят какво искат. Даяна ми е голямо разочарование ... Коя зодия е, знае ли се ?
Мисля,че е Везни , но не съм сигурна.

# 1 734
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 78 (04.12.2020)

# 1 735
  • Варна
Даяна е зодия лъв.
Знаеш ли коя зодия е Надя?
 И на мен тя не ми харесва, обаче не знам защо. Не мога да посоча определено нещо.. КОгато започне да говори с оня ми ти нисък, многострадален глас ми иде да изключа телевизора... не знам..

# 1 736
  • София
Положителното от тази вечер е, че Петър се отърва.
Отрицателното е, че утре не могат да отпааднат и двете.
Най-отрицателното е, че Стоян след като онзи ден изкопа дъното с гласуването против Милена, днес подмина и миньорите в Мини Бобов дол и продължава да дълбае към нови дълбини.
Иначе Надка е Стратег - през живота си не е забивала Пирон, ама слага 4 точки на тази битка. То затова ще има и пета битка...

# 1 737
13 тата зодия - змиеносец

# 1 738
Няма да е Везни, защото по това време бяха вътре и не са й празнували рождения ден.

# 1 739
Това, че не харесваме Надя, не означава, че сме впечатлени от Даяна.
А за кофти коментарите за Надя си има причина.

Общи условия

Активация на акаунт