🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 661
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 740
Надка на Овен ми прилича.

# 1 741
  • София
Скрит текст:
Ми Дори го е написала в цитата, това само от днешния епизод. Да, почеса си егото с Дая, но тя му позволи и още как и също почеса своето, хайде сега, по нейни думи "най-якият пич във фермата" ѝ обърна внимание. Моля ви, не изкарвайте сега Дая прелъстена и изоставена от Петър, падам вече 😁

Ами падай хаха. С две думи искаш да кажеш , че и двамата направиха едно и също нещо . Петър я плюе зад гърба, тя него не  ..и лошата обаче е тя. ..ами без коментар. Спирам
И аз спирам, защото диалог с хора, които представят Дая като абсолютна жертва, бяла и добра, без грам отговорност за действията си да поеме, си е като битка с вятърни мелници Simple Smile

Петър я поотсвири и тя пак цъфна при Данчо, това е истината.

# 1 742
Не знам коя зодия е Надя. Ние живеем в едно село, познавам семейството й и децата й. Синът й от първия брак е изключително възпитано момче, а мъжът й има малък бизнес, и двамата са честни и трудолюбиви.Животът й не е бил лесен, сдържана е и горда, но злобна абсурд.

# 1 743
Пешо оплю Дайчето, че не готви и че "ратайството не е нейното" ама е окей когато той мрънкаше, че му е студено и не може да издържа да му нарушават комфорта. Grinning

# 1 744
Голяма актриса е Надя. Айде сега пък нищо не можела-да кове, да реже, алманаха не била чела. Нали тя още в начало беше казала, че даже и игрите репетирала в тях на някаква импровизирана арена. Абсолютна лисица е. Забелязахте ли как брои с колко удара Даяна ще закове един пирон и прецени, че няма сила.

# 1 745
  • На морето!
Няма нужда от спойлер и този дуел. Много рев ще гледаме в понеделник.

Стоян е толкова жалък, че даже от съжаление не може да ми стане противен.

Пешо беше най-мързеливият мъж във Фермата. Заедно с другите 2 кифли щяха да изкарат на чар и обезкосмяване цялата ферма, но те си отидоха бързо.

# 1 746
  • Велико Търново
Забелязахте ли как брои с колко удара Даяна ще закове един пирон и прецени, че няма сила.
Само дето не знаеше, че тя забива по два едновременно.

Стоян и мен ме хвърли в оркестър с избора си да застане на страната на Надя. Нагаждач е голям.

# 1 747
Надка на Овен ми прилича.
Не, на Овните бързо им минава и са всичко друго, но не и злобни. Както и Овните са много импулсивни и първични... нямат време и нерви за такива стратегии като Надя.

# 1 748
  • Sofia
Не знам коя зодия е Надя. Ние живеем в едно село, познавам семейството й и децата й. Синът й от първия брак е изключително възпитано момче, а мъжът й има малък бизнес, и двамата са честни и трудолюбиви.Животът й не е бил лесен, сдържана е и горда, но злобна абсурд.
Кое село? Където е живяла с първия си мъж ли? Знаех си, че не е от Варна.

# 1 749
  • София
Кое село? Където е живяла с първия си мъж ли? Знаех си, че не е от Варна.

Как кое? Нови хан.

# 1 750
  • Велико Търново
vaflichka, камъчка пише в сегашно време. Значи не става въпрос за нищо "бивше" - ни за мъж, ни за село. Що да не е от Варна? Даже днес Андрей каза, че е от голям град, нищо че сега живее в село. В Нови хан мисля, че е в момента.

А, да - nana77 го е написала вече.

# 1 751
Комшиите /съселяни се активизираха, това подсказва ли , че Надежда е финалист и ще търси зрителски вот?
Много се надявам Мара и Ванче да са на финал , как би бил възможен такъв сценарий?

# 1 752
  • Другата България
Мери, защо вече не подкрепяш Боби?
Не знам.
Наистина не знам, поне не знам точно защо.
Няма нещо конкретно.
Някак общо се събраха някакви неща, още от самото начало, ден по ден, поведение, приказки като цяло, държание, дали това, че е на страната на Надежда ми повлия окончателно тази вечер - а не би трябвало, тя и Ваня Юхууто е там след всичко изговорено за нея от Надка....не знам, наистина.
Но не го искам за победител.
Предпочитам Ваня, а ако Петър е на финал - него.

# 1 753
А представяне ли си Ванчето и Стоян като хората с най-много дуели някак си да се окажат двамата финалисти и един от тях да спечели Grinning все ги смятаме за най-слаби ,но както е тръгнало целия сезон е толкова абсурден,че вече всичко очаквам Grinning

# 1 754
Не съм се активизирала ,за да карам някого да гласува за нея.Аз я харесвам, защото е възпитала стойностно дете, беше при мен в Училището.Тя е от Варна, живяли са в Сф, разведена е, вторият й мъж е от Нови хан.Онзи ден случайно се засякохме в магазина, поздравих я, но жената ми каза, че няма право да говори още и ,че нищо не е такова каквото изглежда от тв. Според мен не тя ще е финалист, така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт