🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 068
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 920
Може ли снимка на бившата на Петър?

# 1 921
  • София
Буквално са две страници назад Simple Smile

Снимките на бившите на Петър да се включат в инфото за зодията и самолетната компания, моля 😁

# 1 922
Според мен Надя не е зодия Лъв мисля и аз че е Козирог с асдендент Скорпион.

# 1 923
Аз пак забравих коя зодия е Петър и за коя авиокомпания работи ? Trollface
Недопустимо е да има няколко страници без тази информация Simple Smile Trollface

# 1 924
Не съм се активизирала ,за да карам някого да гласува за нея.Аз я харесвам, защото е възпитала стойностно дете, беше при мен в Училището.Тя е от Варна, живяли са в Сф, разведена е, вторият й мъж е от Нови хан.Онзи ден случайно се засякохме в магазина, поздравих я, но жената ми каза, че няма право да говори още и ,че нищо не е такова каквото изглежда от тв. Според мен не тя ще е финалист, така мисля.
ти да не си 'даскалицата' за която така охотно Надя разказа...?

# 1 925
  • Тра-ла-ла
Ако това е сваляне....наистина много сме различни хората.
А това пък, че "Ваня се води хлътнала по него", следователно да не поглежда друга жена, направо ме разби. Joy
Значи Петър виновен и на Ваня за прищевките и бушуващите хормони??? Joy
Като е лапнала куката, Петър да не диша и да стои мирно, въпреки, че ѝ обясни директно, че няма нищо към нея?
Мче то тогава не следва хората да се женят.
То винаги някой по някой друг, който е лапнал по трети, има.
Дай за да не накърняваме чуВствата на хората, да сме си всички сингъл, или групово да си задоволяваме страстите.
Еее, преувеличихте драмата Joy Принципно 2те участнички не са чак толкова големи кукувици, че да хлътнат без причина и да се лепнат за някой мъж ей така. Да не си кривим душата - Петър ги предразполага и като стане сериозно - аз не съм от тези и хоооп! назаден Joy Спомнете си колко го критикувахте Пешко, че е подлъгал Ванчето, че има интерес към нея...

Интересно как Петър не трябва да стои мирно и да се съобразява с женски чувства. А от Даяна се очаква да стои мирно, щото Данч е лапнал по нея нали..и да не го разочарова момчето...Много двоен аршин.

# 1 926
Моля ви са, аз съм козирог с асцендент скорпион. Joy Ама не съм като Надка...

# 1 927
😀 Не си, не си

# 1 928

Може , просто моето мнение е такова.

# 1 929
Когато на едната страна на везната има жена с подобна красота, а на другата страна жена с всякакви други предимства, няма никакво значение. Първата винаги е от значение и тежи, а втората..., какво от това, че ги има...
Това пък изобщо не е вярно, ама ни най-малко. Пълен абсурд с Румен Бахов...

# 1 930
Даяна трябваше да си седне мирно на дупето поради факта,че се излага като жалка и лесна жена,а не заради Данчо. Той Данчо е ясен,ненаходил се стар играч,видя една млада добре изглеждаща жена и забрави за всичко. Дая влезе със заявка на стабилна жена,аз поне очаквах много от нея и щеше да е страхотен персонаж,ако не бяха тия любовни изпълнения

# 1 931
  • Варна/Амстердам
Аз имам много добри приятели скорпион, които са страхотни хора, но за мен Надето е точно тази зодия. В случая тя е взела най-лошите скорпионски черти и ги е умножила по пет Grinning. Поне това демонстрира в предаването, не се наемам да гадая каква е в личния си живот. В моите очи тя е:

-омтъстителна, страстно мразеща, обсесивна, садистична, потайна, тиранична, манипулативна, груба, властна и нетолерантна

Animal Scorpio

НО

...нямам търпение да я видя на арената! Simple Smile

# 1 932
Категорично ще бъда за Даяна. Все тая какво ще стане. Момичето си заслужава да има поне морална награда, че я направиха на какво ли не. Дано успее да им обърка плановете на всичките там, които и те се занимаваха с нея и никой не се осмели да застане и да си изказва мнението с повече от 1 изречение.

# 1 933
Зодия телец,в българия ер работят

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 19:07 от Ivon4e787

# 1 934

А това е Елеонора

Общи условия

Активация на акаунт