🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 085
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Варна
Ееее, Саня не била красива...
Kaзах  - за мен.
Скрит текст:
Даяна е в пъти по - красива!
Ох, като абсолютно натурална блондинка , започвам да се дразня от преекспонирането на смуглата хубост / не красота/ на Д. Като ще се сравнява- да има баланс- Саня/ от миналия сезон като блондинка/ и Даяна сега.
Само русите според теб имат право да са красиви ли? Чак пък преекспониране???
За мен Саня не е красива - има красиви очи и коса, но зъбите и носа развалят цялата картинка.
О, изобщо нямам предвид , че САМО РУСИТЕ СА КРАСИВИ, а считам че И РУСИ И ЧЕРВЕНОКОСИ И КЕСТЕНЯВИ има с неустоима красота... Въпрос на вкус. В моята лична класация за красота, води Хелена Кристенсен, която съвсем не е блондинка, така че....
Е, така вече разбирам. Иначе останах с впечатление, че не ги намираш за красиви/хубави, защото са смугли.

# 1 906
Елеонора е много красива, но с Даяна са като близначки. Еднакво хубави бих казала.
Бившата му с тези джуки, въобще не я коментирам.
Говорейки си с Надя, останах с впечатление, че е разочарована от всичко като цяло. За мен тя е истинска , не позира, силна и здравостъпила на земята жена е. Ще я питам за зодията, тя е дружелюбна, но аз залагам на Козирог.В краен случай- моята: Водолей. Стискам й палци довечера аз.

# 1 907
И аз много се колебах коя искам да спечели.
В крайна сметка гласувах за Надя. Просто защото ми писна от сапунките с Даяна. Колкото Надя е пресметлива, толкова и Даяна. Ситуациите с 3-ма мъже показаха, че при нея нищо не е тооолкова спонтанно колкото изглежда.
И стига сте ровили из драмите на Надя. Тя си знае какво й е било реално, няма нужда да гадаете. И като гледате и четете, правете го внимателно. Че сумати неистини се изписаха неволно. Тя не се е омъжила за алкохолик съзнателно. Човекът се е пропил от мъка след нещастието с бебето. Хайде да не му навдигаме кокалите и на него.

# 1 908
  • Другата България
Ако ще и мис свят да е , Петър не я иска.
Та нека си красивее до Йордан.
Лика-прилика са си.
Иска я Петър, ако ме питаш. Ама няма обикновения си арсенал от оръжия за действие в ситуация, свалям готина мацка, като кола, мотор, демонстрации, фейс, по-различен от тоя елек и вкараните му в ръкавната ръце. Не разполага с това, на което се опира като сваля мацките от нейното ниво. А той знае коя е тя. Със сигурност може да е забавен и да е супер чаровен да флиртува, ама му спряха алкохола. Остана му само тежкият поглед и този ненагледен каскет. Можеше да очарова с разни истории от полети, от изживявания. Той е суетен мъж и това също страшно го потиска, че лежи в обора при овцете.
А Даяна си носи нейните оръжия за флирт със себе си - чар, красота, усмивка, размятани коси, говори и се включва в разговора и т.н.. И Пепо залитна по тях, но му трябват неговите си обикновени прийоми.
Ами не те питам казано честно, ама нямам против да си говорим.
И изобщо не мисля като теб.
Никаква идея нямам ти откъде имаш представа и си запозната с арсенала от "оръжия" на Петър, когато сваля "мацки на нивото на Даяна".
Аз коментирам това, което виждам. А то е - Даяна беше готова, дори се предложи сама на Петър. Само да ѝ беше свирнал - с каскет, без каскет, с елек, без елек - и тя щеше да си легне с него.
На Петър не му трябва алкохол, на него жените му се лепят дори и с гумените ботуши и каскета, дори и в ратайското помещение. Толкова примери имахме през сезона, от жените във фермата всяка по-млада залитна по него в една или друга степен, дори Поли не го изпрати на дуел с мотив "имаме още какво да си кажем".
Петър залитна, нормално, като всеки хетеросексуален мъж когато красива жена му се предложи. Нищо ненормално няма в това. И когато я опозна, прецени, че не е за него. Също нищо ненормално. Но го направи защото САМ го реши, а не защото Даяна се дръпна. Евала за което, можеше да я ...пийййп, и пак да я изпрати при "нейния човек".
Той знае коя е тя??? И коя е? Коя е Даяна? Прелетна птичка от мъж на мъж, неориентирана и неосъзната млада жена, участвала веднъж в някакъв филм, който АЗ , а и други нито сме чували, нито сме виждали!? Респективно и нея самата? Да си носи "оръжията", никой не ѝ ги иска, но да "стреля" с тях по правилния "улов", след като вече е сигурна, че мерникът е точен. Щото иначе факт - стремейки се да отстреля дивото, ранява питомното.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 17:34 от Merri_An

# 1 909
  • София
Какви прийоми, дори с дърварските прийоми на Пешо Дая беше хлътнала по него.
Е, Даяна е лесна, няма нужда от прийоми и напъване, въпреки милион и едната й претенции на теория.

# 1 910
едва сега гледам епизода- тази Надежда се побърка - колко лесно даваше акъл на другите дуАлисти, а сега се наака от зор - то консултации, сметки, проби, тренировки.......

ако беше срещу Мара щеше съвсем да психяса

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 17:23 от gold__

# 1 911
Според мен Петър се прояви като голям лигльо и мързеливко. Изобщо не ми хареса цялата реакция и речта която изнесе за комфорта. Много добре се измъкна от едно от задълженията и то доста трудоемко, а именно готвенето... " аз облякох хората, ти ги нахрани".. Малко пресилено и добре изигран, жалко, че Данчо се върза.. С това много ме изразни.. Той мрънка повече от Даяна..
А относно сцената на Данчо ама хич не ми допадна..
Стоян наистина се излжи като подкрепи Надя..
Абе лошото е, че нямам фаворит.. От толкова време да не мога да си избера.. Да ми хареса някой и да си кажа а ти ще си и вземе та се издъни с някоя глупост..
Интересно ми е дали ще има анкета кой е вашия фаворит за финал?

# 1 912
  • Тра-ла-ла
Какво ли се учудвам...у нас все още на мъжете им е простено като въртят няколко, а жените са кОври Bowtie

Да, Даяна бая нагази в л@йната. Ама да оправдаваме Пешко колко е нормално да сваля една, после друга. При условие, че знае, че Ваня се води хлътнала по него. Същото направи и Даяна....знае, че Данчо е хлътнал по нея, а отиде да сваля Петър. Ноооо, нали на мъж му е простено, щото то природата такава....

А, бе, опита се Петър да завърти плейбойски сюжет, ама не му се получи. И той не знаеше какво точно иска. С тази ще пробва - ох, не е моята. С онази ще пробва - ох, не е моята. Ох, ама аз с една от кастингите...ама връзка ли имаме, нямаме ли?! Joy

# 1 913
А според мен Даяна е хубава , но ми е далеч от мацките, които си знаят цената и е трудно да ги впечатлиш.

# 1 914
Петър се държеше нормално и приятелски и с двете. Хич не е очаквал човека ,че и двете ще се окажат загорели кукувици. Той си е свикнал с внимание от жените и за него е нещо нормално,само че едната си представаше вече ,че ще се женят, другата само дето не го завлече в храстите за бърз секс,пък после той виновен айде бе

# 1 915
  • Другата България
То няма смисъл от такава анкета.
Вече знаем кой НЕ е на финал от жените, остават две, които със сигурност са, едната е победителката от дуела довечера.
Твърдо съм за Даяна, но не вярвам да победи.
Писах защо, Надя е впрегнала всичката злоба, която има, че и тази, дето няма, а такъв противник е труден за побеждаване.
За нея освен въпрос на средства /които не иска, разбира се/, е и въпрос на чест, тя е влязла сама, за да се докаже като най-добра /но за нея не трябва тя самата да е на финал/, и ще направи всичко възможно, за да го постигне.
Абсолютен лицемер, едно говори с изтерзана физиономия, поглед, и глас, правейки се на светица, съвсем друго показва на практика. Утрепа се да тренира и да се подготвя, за човек, на когото не му пука и не иска финал много странна метаморфоза за часове.

# 1 916
Петър като отказа да готви и това се прие с аплаузи какъв е пич, а  представям си ако Милена беше отказала, някои вътре щяха да съборят новопостроения покрив сигурно от яд и злоба.

Мери, не мисля, че Дая би се навила на ...пииииийп... във Фермата, все пак тати ще гледа.

# 1 917
  • Другата България
Петър се държеше нормално и приятелски и с двете. Хич не е очаквал човека ,че и двете ще се окажат загорели кукувици
Именно.
Ако това е сваляне....наистина много сме различни хората.
А това пък, че "Ваня се води хлътнала по него", следователно да не поглежда друга жена, направо ме разби. Joy
Значи Петър виновен и на Ваня за прищевките и бушуващите хормони??? Joy
Като е лапнала куката, Петър да не диша и да стои мирно, въпреки, че ѝ обясни директно, че няма нищо към нея?
Мче то тогава не следва хората да се женят.
То винаги някой по някой друг, който е лапнал по трети, има.
Дай за да не накърняваме чуВствата на хората, да сме си всички сингъл, или групово да си задоволяваме страстите.
Това не звучи лошо между другото.....
Петър като отказа да готви и това се прие с аплаузи какъв е пич, а  представям си ако Милена беше отказала, някои вътре щяха да съборят новопостроения покрив сигурно от яд и злоба.

Мери, не мисля, че Дая би се навила на ...пииииийп... във Фермата, все пак тати ще гледа.
Да ти кажа, май беше по-добре тати да види пиййййп, отколкото това, което видя.

# 1 918
За Дая съм и с двете ръце. Харесвах си я през цялото време и ако отпадне довечера, то и финалът отпада за мен. Другите не вАжат. А имам силно предчувствие, че няма да се върне във фермата. То и за продуцентите Дая вече не е нужна. Тя си свърши работата и то добре, съдейки по напоителното ѝ разчепкане тук, в темата. Що романтика осигури тя като пълнеж за епизодите, направо като крем за торта бяха нейните увлечения по единия, пък по другия, пък по двамата. И в това отношение наистина изнесе продукцията на гърба си. На мен пълнежът ми беше съвсем излишен,  но без задявки между участниците не минава ни едно риалити. Само като се сетя за "сексът не е мираж" и всички трепети около тази бигбрадърска кулминация.....Laughing

# 1 919
  • София
И аз изгледах епизода.Кученцата,фокусите,изборът на Дая,по-точно изборите й,подготовката за дуела-всичко беше в изобилие-хареса ми.
Аз приключих с другото риалити,днес -с маските и влизам на макс от утре в темата.
За мен изходът от дуела е ясен,но също така ми се дава,че ще е оспорван и красив.Жалко,че Данчик така посече Дайчето,че да не може да си нареди точките в нейна полза,а това ще е решаващо за изхода си мисля.
Дадох своя глас за Дая,просто Надето няма никакъв шанс да ми хареса,ако ще и да играе довечера като олимпийски шампион. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт