🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 540
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Мхм, чудни родители, горди с дъщеря си. Явно моралът им е на същото нис(з)ко ниво
Е, Нана, в този случай какво да й кажат!

Да я насолят преди битката ли? Е, какъв ще е този родител, да не окуражи детето си? Дори и да не одобряват какво се случва, не са това моментът и мястото.

Няма нужда да я солят, но няма и нужда да се "гордеят", освен ако не споделят същите "ценности", като изключително глупавата си дъщеря.

# 2 101
Надя ако беше загубила битката с коването отиваше на 10:0.
Стратегически се пусна. И добре си е наредила дуела.
Затова Дяволчето дава +1 точка за победа на този, който няма тази възможност. Защото основните дуели се решиха от факта, кой подрежда точките.

# 2 102
  • Другата България
Евала на Андрей.
Каза му го. На кахърния маг.
Аз ако бях на негово място, за да докажа, че държа на нея - сама щях да си тръгна.
Ама не му стиска на магьосника, кинтите са по-важни от любовта....

# 2 103
  • София
Всичко е въпрос И на стратегия. Затова актрисата да си стяга куфарите

# 2 104
Секунди, 5 секунди някъде не ѝ стигнаха за първата битка с пироните. Много ме е яд. Angry

# 2 105
Ако беше втора, Дая щеше да е победител. Мамка му!

# 2 106
  • София
Айде Наде! След моста идва най-фермерската битка.
То това е Фермата. Рязане, сечене и коване. А не патенца и символчета. Stuck Out Tongue

# 2 107
Никога не е имало толкова грозни епитети и обидни думи към участниците във формата,както в този сезон.Грозно е и е невъзпитано.....Все пак това е едно шоу.Не е необходимо да се губи добрия тон.

# 2 108
о  Пешо  е на двата  фронта

# 2 109
Всичко е въпрос И на стратегия. Затова актрисата да си стяга куфарите
Стратегията на Данчо е в това, в понеделник да е първи дуелист и да играе срещу Стоян.
Затова направи женски дуел - да съхрани Стоян в играта, да не го дръпне друг.
Това с Дая ратай/първи дуелист не е стратегия, а отмъщение на отхвърлен мъж.

# 2 110
Ехх, давай, Дая!!!
Дано да ѝ стигнат силите......

# 2 111
Надя седнала и пуши кът стар каруцар....грозно ми е и то от жена ,майка и .....да пуши,но с финес,а не като .....пфу.....
Не видях как пуши Надя,но как се пуши с финес Grinning
ми виж как пуши и тогава питай....ти не беше ли съселянката на надя.....
Не съм й съселянка,просто е смешно когато не харесвате някой се хващате за глупости от рода на как пуши Grinning

# 2 112
  • София
Ако беше редила Битките Дая побеждаваше.

Скрит текст:
яд ме е, че Надя ще победи, Даяна я побеждаваше, ако редеше битките. Ще се изкефя на финала Надя да види колко малко хора я харесват. Искам да видя физиономията  [\spoiler]

# 2 113
  • Варна
Аааууу, пълно е с рода и приятели, и как пламенно защитават участниците, браво бе. 😁😁

# 2 114
Айде Наде! След моста идва най-фермерската битка.
То това е Фермата. Рязане, сечене и коване. А не патенца и символчета. Stuck Out Tongue
Така е.
Но Надя не е толкова силен съперник на арената. Ясно се видя от дуела до момента.

Общи условия

Активация на акаунт