🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 531
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
Машинка е Надето.
Айдееее

# 2 116
  • Другата България
Няма шанс Даяна.
Няма.
Жалко.
Ако редеше битките, отиваше във финалната седмица.
Надежда реже, ама гледа в Даяна....оффф.

# 2 117
  • София
Е, ако баба ми беше мъжка

# 2 118
  • София
То това е Фермата. Рязане, сечене и коване. А не патенца и символчета. Stuck Out Tongue
е и правене на сирене

# 2 119
  • София
За съжаление злото ще победи. Кефа е на финала, като види какво е мненията на хората за нея.

# 2 120
на мен,ако съпругът ми се обръща с  "невесто" ,ще яде киселяк цял живот Simple Smile

# 2 121
След като Дая си тръгна , сега вече може ли да гледаме Фермата а не турски сериал ?!   Аз лично исках много да отпадне , просто ми дойде в повече всеки епизод да гледаме Даяна и в кое легло ще легне...

# 2 122
  • Велико Търново
Така е. Според Данчо обаче по-голямото предимство е да си избереш противника...
Или по-скоро така му отърва да казва. Защото на всеки е ясно, че такова мислене е грешно.

# 2 123
Данчо изгони Даяна.
Той обаче също не мисля, че ще е на финал. Та така прецака и двамата. Глупав мъж.

# 2 124
  • Другата България
Айде Наде! След моста идва най-фермерската битка.
То това е Фермата. Рязане, сечене и коване. А не патенца и символчета. Stuck Out Tongue
Сериозно?
И кога три месеца Надя прави нещо от трите?
Не ковала пирони, току що каза, че и с трион не е рязала....та кое казваш, е фермата?
Мандрата, интригите, лицемерието и подмолните битки?

Тази на финала ще я отнесат мъжете, освен зрителския вот, фермерския също, ще я отнесе всеки един от останалите мъже.
Защото показа, че не е нищо особено на арената.

# 2 125
Дая днес показа огромна сила и дано след този дуел хората не продължават да казват, че Йордан я е избутал!
Първата битка разликата беше 1 пирон, втората, третата и четвъртата битка си ги спечели!
Тя би победила всяка една от жените!

# 2 126
  • София
Айде Наде! След моста идва най-фермерската битка.
Така е.
Но Надя не е толкова силен съперник на арената. Ясно се видя от дуела до момента.

Е ти какво си очаквал? Това е една обикновена 41 г. жена. Не е Батман.
Като изключим напълно безсмисленото висене на гредите е отлична до тук. А срещу нея е твърдо топ 3 сред жените този сезон като потенциал в игрите. Надя, Дая и Ваня изпъкват ярко на фона на останалите, а в момента гледаме дуел между две от тези три. Става точно това което предвидих. Оспорвана битка, която ще се помни.

# 2 127
  • София
Даяна освен красива и изобщо не е глупава.

Жалко, че е неориентирана и има голям проблем с мъжете. Това спокойно може да й съсипе живота въпреки всичките й заложби.

# 2 128
Надя какво е правила във фермата? Не била ковала, не била рязала...

# 2 129
Всичко е въпрос И на стратегия. Затова актрисата да си стяга куфарите
Стратегията на Данчо е в това, в понеделник да е първи дуелист и да играе срещу Стоян.
Затова направи женски дуел - да съхрани Стоян в играта, да не го дръпне друг.
Това с Дая ратай/първи дуелист не е стратегия, а отмъщение на отхвърлен мъж.
Той по-добре да беше отмъстил на Пешо, като го прати ратай с Ванчето. Щеше да му действа като китайска капка с една седмица цвърчене и то в мизерията.

Общи условия

Активация на акаунт