🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 529
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 175
Ех, какво нещо е Фермерският PR,😀....Видя се , че Надя не е толкова страшна и силна на арената.
Стана ми някак тъжно за Петърчо- нелепо изглеждаха с Мимето . Как ли се чувства, след доскорошното лигавене, нула внимание сега? За Мара- същото.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 22:18 от ellis

# 2 176
  • София
100% дуела ще е мъжки.
Надя би трябвало да си даде повече почивка след този много тежък за нея дуел и ще подходи стратегически. Защото няма как да е сигурна какво ще е решението на Мария.

# 2 177
  • Другата България
Много великодушна и всеопрощаваща ССФ! До вчера а- у против Даяна, сега като си тръгна, роним сълзи.
Ми колкото и да ми е противна Надя, се радвам, че Дайчето най- после ще се махне от екрана! Опропасти сезона това неориентирано момиче, отдавна трябваше да я разкара някой.
Аз поне винаги съм се стремяла да съм обективна.
Който пише в темата от ден първи, помни, че моята женска фаворитка беше именно Даяна.
И малко Милена.
Твърдо бях зад нея, докато не почна да прави маймунските номера.
За всички тях подобаващо съм си писала мнението.
Но!
Това не значи, че трябва да отричам силните ѝ и положителни качества.
Тя е силен играч, умно момиче, печелеше си честно имунитетите, работеше без да мрънка, не беше конфликтна, беше супер справедлива и честна, казваше си на хората в очите това, което мисли за тях, и затова аз я харесвах.
И още я харесвам.
За мен е грозно заради едно лошо нещо, да обезличаваме останалите добри.
За мен истинския победител тази вечер е Даяна. Това е, Надежда не показа наистина нищо особено и спечели само защото тя нареди битките.

# 2 178
Даяна се представи абсолютно достойно на арената.

Дайче, Дайче - ако не беше на*кала пейзажа с мъжете във Ф-6, щеше да станеш любимка на зрителите.
И работеше здраво, и заемаше позиция, и не се подмазваше на 'готините', и подкрепяше отритнатите...

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 00:11 от Tahiti

# 2 179
Ако се бяха играли игрите по ред на номерата, Надка беше пътник.. искаше ми се да видя как кове след половин час висене и резултат на нула. Двамата гноми повече пречат отколкото помагат на играта..

# 2 180
Жалко за Дая. Малко не ѝ достигна да отстрани отровната Надка.

# 2 181
  • Вестерос
Надя е змия майка, не пчела майка...

# 2 182
  • Другата България
Що се отнася до невестата невестулка, то 100% ще прати Йордан на дуел в понеделник.
Дуелът ще е мъжки.
И то само защото ще иска да докаже на Мара, че не е отмъстителна, а всъщност се яде отвътре сигурно и иска да докаже, че хората са прави да я мислят за гад......

Ама как подскочи : "За трети път...", само едно Юхуууууу остана да изкряка.
А аз бих добавила - и то неуспешни, всичките ти фермерства.....

# 2 183
  • София
Нейният човек я закопа здраво. Даяна беше по-добра и в 4те първи битки
Евала Меджик, нещо полезно и ти да свършиш този сезон

# 2 184
Здравейте! Извинявам се, че така нахълтвам в темата, но досега следях ИВ и съм гледала само дуелите във Фермата. Като качество тук битките са на много по-високо ниво и са изпипани. По едно време мислех да мина изцяло към Фермата, но ме възпряха всички новини, които изскачаха за любовните похождения и развалени годежи и т.н. И факта, че с всеки следващ сезон биеше все повече на ББ.
Затова искам да помоля някой съвсем сбито да ми обясни Даяна наистина ли е такава въртиопашка? В началото ми беше супер симпатична и се чудя. Явно за хонорар се е съгласила да участва в тазгодишния любовен цирк, но все пак. "Грешна, но хубава?"

# 2 185
  • София
Според мен тук масово се е очаквало 10:0 за Надя или да лети като Чък Норис по Арената. Някой писа какво нещо е легендата. Именно, да, създаде се легенда още от ден едно за Надя. Аз обаче написах, че ни чака оспорван и драматичен дуел, защото може и да съм пристрастен, но когато става въпрос за игри и прогнози имам набито око и обикновено познавам.
Нито Даяна ме е изненадала с нещо, нито пък Надя ме е разочаровала с нещо. И двете се представиха така както очаквах.
Алманаха не го коментирам, защото там на Надя не бе даден шанс за изява. Даяна е по-бърза и с по-дълги ръце. На играта със запомнянето на елементите няма мъж/жена в тази Ферма (и не само), който да бие Даяна. На висенето видяхме вече в една от игрите за имунитет, че това също е сила на Даяна. Но реално тази игра бе безсмислена в конкретния ден и няма смисъл да се коментира.
Надя си спечели двете най-важни за нея игри. И ги спечели цялостно погледнато категорично.
Респект и за двете. Дуел, който ще се помни, но все пак далеч от класиката между Кано и Анго. То и този класически дуел бе осран заради алманаха за 5 точки и по-точно бутона ама нейсе...

# 2 186
Даяна се представи абсолютно достойно на арената.
Ако беше редила тя битките - победата щеше да е нейна!

Дайче, Дайче - ако не беше на*кала пейзажа с мъжете във Ф-6, щеше да станеш любимката на зрителите.
И работеше здраво, и заемаше позиция, и не се подмазваше на 'готините', и подкрепяше отритнатите...
------------------

PS: НЕ Е СПРАВЕДЛИВО

1 - Само един човек да реди битките
По-справедливо би било да се редуват - като се изтеглят всички битките да се почне от вторият дуелист - колко точки слага на първата, после първият дуелист да определи точките на 2-та, и така да се редуват!

2 - Един човек да спечели 3 битки, срещу 2 за противника, и да загуби играта!
Абсурд!
Тук не визирам само Даяна, а много други участници преди това и през предишните сезони.
Дали няма да е по-справедливо да няма точки, а победителят да печели с 3 от 2 битки ?!

Ами не е много справедливо, защото по-голямата част от битките са силови/за умения. Само Алманахът и тази за памет и концентрация не са. По този начин винаги би печелил по-силният/бързият/умелият физически.

# 2 187
Ако се бяха играли игрите по ред на номерата, Надка беше пътник.. искаше ми се да видя как кове след половин час висене и резултат на нула. Двамата гноми повече пречат отколкото помагат на играта..
пречат и подвеждат. Сещам се за Милена. Проявяват пристрастия, което е нередно и непрофесионално. Ама толкоз си могат.
Помните ли епизода, когато Надка прави сирене. Не се справи, ама... голямата пчела майка майсторка.
Ще направи мъжки дуел за да си измие очите пред Мара, т.е. са не видим, колко е зла.

# 2 188
Невястата невестулка 😁😁😁😁😁
Язък , че спечели.
Но пък ще отпадне когато вече надушва тези омразни пари 😁😁😁

# 2 189
  • Другата България
Напълно съгласна.
Това беше толкова тъпо и толкова недообмислено.....защо е тогава този регламент?
Даяна печелеше битки от 1 до 31 това са 6 точки, на нула.
Четвърта игра беше на косъм, нищо не се знаеше, ако Даяна я беше взела, пета нямаше да има.
Това си беше цел на тези двамата да има съспенс до края, и Надка малко дължи оставането си и на тях.

Общи условия

Активация на акаунт