🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 700
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 280
Тъпо е с това непрекъснато пререждане и отпадане на битки на дуела. Теглят 5 битки, играят 5 битки, какво има за умуване. Първо премахнаха 4 битка при равен резултат след трета. Да речем, че има логика. Ама тази простотия първо да се играе битката за 4 точки беше малоумна. Било зрителите да гледат повече битки. Но се вижда, че така трета може да стане излишна. Да връщат най-първите правила, играят до четвърта включително задължително и по ред, а при голяма разлика в резултата да отпада петата. Няма друг справедлив начин за провеждане на дуела.
.                И да премахнат това отвратително недоразумение ,,бутона на алманаха.....

# 2 281
И аз снощи само хвърлях по едно око, защото ми беше безкрайно безразличен изхода, а и знаех от спойлерите.
Кой набеди Надя за голяма сила? Тя явно сама им е внушила.
За първи път кове, за първи път хваща трион.
И още колко работи прави за първи път. А, да, киселото мляко в мандрата.
Как не обичам да ме правят на будала.
Относно Дая, ако не беше играла любовните истории и да скача от легло на легло имаше много големи шансове.
Аз съм с фотографска памет.
Но едва ли ще  запомня всяка фигурка. Тук съм убедена, че Меджика ѝ е подсказал трик за нареждане на картите.
Та като казах Богатия той първи нека изхвърчи още в понеделник.
Или не, май искам да гледам как се гъне като червей. Но те такива като него май страдат само на театро.

# 2 282
Пак може да се срещне с Мария. Нищо не е избегнала. Мария ще е тази, която ще избира и ще има две опции. Надя или Ваня. И според мен тя ще избере именно Надя, защото и там е малко лично и ще иска и да се докаже. Ако избере Ваня ще излезе, че е страхлива.
Не мисля че ще излезе страхлив. Все пак Ваня има три дуела и три победи. Ако от останалите вътре цени някой е заплаха чисто силово това е Ваня. Изобщо не е за подценяване вече.

# 2 283
Аз си мисля, че не е съвсем честно да играят първо 4-та битка. Все пак нали затова е "подредбата"? Подреждаш ги в такава поредност, в каквато искаш да се играят. Защото много важен фактор е и самочувствието и увереността, която придобиваш от спечелените битки. И понеже втори дуелист винаги слага по-слабите си битки на първи позиции, това също в преимущество на първи дуелист - преднината в тях.

# 2 284
На мен ми направи впечатление снощи, когато дуелистките почиваха между битките, Даяна и Данчо обсъждаха разгорещено, Данчо я надъхваше и тн, а Петър и Мария стояха отстрани, изобщо никакъв интерес.
Бяха като някакви статисти, които не знаеха защо са там. Ама то Данчо като се развихри, друг няма шанс да се включи, все пак това си е нейния човек.

# 2 285
Много разочароващ изход снощи! Хем заради това, че Надка победи, хем, че постоянно излизаха злобните и нишки на показ, хем, че Даяна беше номинирана за отмъщение- ако няма да я имам аз, никой няма да я има. Каквото и да се говори за нея - тя не би номинирала Йордан за първи дуелист, може да прави врътки, но някак си няма злоба в нея, каквата със сигурност има в Надя. А този Йордан първо я номинира, после я подкрепя. Не е изобщо наред това момче, не харесвам отмъстителни хора.

# 2 286
На мен ми направи впечатление снощи, когато дуелистките почиваха между битките, Даяна и Данчо обсъждаха разгорещено, Данчо я надъхваше и тн, а Петър и Мария стояха отстрани, изобщо никакъв интерес.
Бяха като някакви статисти, които не знаеха защо са там. Ама то Данчо като се развихри, друг няма шанс да се включи, все пак това си е нейния човек.
На Петър интересът му към Даяна се изчерпи много бързо. Той не е от мъжете, които завързват " приятелства" с жени и ги обичат платонично. Освен това бързичко й намери кусурите и ги сподели с Мария - не може да готви, не се държи като зряла жена, каквато е, а като тинейджърка..... Направо си каза човека, че не е негов тип. То само с хубавичко личице не става. И той и Мария не бяха за Даяна, а против Надя. За какво да се пънат тогава като агитка? Колкото до Данчо - манията му по нея е пословична. Само дето не е взел да къса листенца на маргаритка - обичам я, мразя я..... Откачена работа.

# 2 287
  • Варна

Стратегията на Данчо е в това, в понеделник да е първи дуелист и да играе срещу Стоян.
Затова направи женски дуел - да съхрани Стоян в играта, да не го дръпне друг.

Само че Данчо не е предвидил, че Надя ще избира дуелистите.. А тя може да му обърка сметките.
Може ли да избере Стоян за първи дуелист? Или е длъжна да избере Данчо?

# 2 288
Хванах Даяна по бтв, разказва за духовната си връзка с Йордан.
Пускат й видео от вечерята с Йордан. Май ще и отделят доста ефирно време, а за другите отпаднали участници 2 въпроса и хайде довиждане. Е, писна ми! Rolling Eyes Аз исках да чуя повече от Ангел, Милена и други отличителни участници, но неее, Даяна пак на преден план.
Хайде и едно видео с Камелия

# 2 289
  • при късмета

Стратегията на Данчо е в това, в понеделник да е първи дуелист и да играе срещу Стоян.
Затова направи женски дуел - да съхрани Стоян в играта, да не го дръпне друг.

Само че Данчо не е предвидил, че Надя ще избира дуелистите.. А тя може да му обърка сметките.
Може ли да избере Стоян за първи дуелист? Или е длъжна да избере Данчо?
Тя само трябва да определи мъжки или женски ще е дуела. Ако е мъжки е ясно, че трябва да избере Данчо, защото първите дуели трябва да са на участници,, които не са били на дуел

# 2 290
  • София
При започване от битка за 4т, битка за 3т може да стане излишна.
При игра подред, тази за 4т може да е излишна.

При първия вариант се дава допълнително преимущество на този, който реди точките, защто се гарантира, че най-слините му/и игри се играят.

Днес за Надя допълнителен бонус беше, че силните и битки се играха когато е отпочинала, защото се видя, че Даяна е по-издържлива.
Опосумите са много прости - при започване с битката за 4 точки има двойно по-голям шанс да има безсмислена битка!
- Ако резултатът стане 5-0 (единия дуелист спечели първите две битки), то битката за 2 точки е безмислена. Шансът това да се случи при равностойни играчи е 50%!
-Ако все пак си разделят първата и втората битка, т.е. резултатът е 4-1, то ако този с едната точка спечели битката за две точки и резултатът стане 4-3, то битката за 3 точки е безсмислена. Шансът за това също при равностойни играчи е 50%.
Т.е. При започване на игра за 4 точки има 75% шанс да има някоя безсмислена игра.
Отделно това дава предимство на втория дуелист, защото се започва с негова силна битка.

# 2 291
Даяна в момента по btv.

# 2 292
Надка колкото и да таи неприязън към жените, към мъжете друга песен пее. Та ще внимава там. Сигурно ще сложи Данчо или Боби, понеже не са играли досега.

# 2 293
  • при късмета
Надка колкото и да таи неприязън към жените, към мъжете друга песен пее. Та ще внимава там. Сигурно ще сложи Данчо или Боби, понеже не са играли досега.
Боби беше на дуел

# 2 294
Мънка Даянка по БТВ.
Йордан бил развалил идилията! Flushed
Това с Петър не било планирано за приАтелство!
А за какво?
Важно е, че за нея всичко е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт