🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 676
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Варна
Тя само трябва да определи мъжки или женски ще е дуела. Ако е мъжки е ясно, че трябва да избере Данчо, защото първите дуели трябва да са на участници,, които не са били на дуел
Интересно, ако определи да е женски то тя ще е с имунитет като фермер или?

# 2 296
Е, как да не ме е яд? Пуснаха й няколко видеа от участието на Даяна и ги коментират. А за другите участници защо не беше така? Коментирала съм и друг път, че би било добре тези интервюта да бъдат по-дълги. Специално ги удължиха за принцеса Даная.
Дали ще дадат такова ефирно време за бъдещия победител?

# 2 297
Хванах Даяна по бтв, разказва за духовната си връзка с Йордан.
Пускат й видео от вечерята с Йордан. Май ще и отделят доста ефирно време, а за другите отпаднали участници 2 въпроса и хайде довиждане. Е, писна ми! Rolling Eyes Аз исках да чуя повече от Ангел, Милена и други отличителни участници, но неее, Даяна пак на преден план.
Хайде и едно видео с Камелия

е нали тя им е гост ,кой да дават Grinning досега не съм гледала предаването и не знам с предните отпаднали участници така ли е било,ама все пак тя нали уж е известна и е нормално да й отделят повече време

# 2 298
Ох, приятелство с тоя, па приятелство с оня, друго било вътре дрън, та пляс.
Нещо ме изтормози да я слушам.
Добре, че е от телевизора, да не ми се метне на врата да се гушкаме.

# 2 299
Leona_ , предишните интервюта не протичаха по този начин. И какво значи по-известна? Всички са равни вътре, няма икони!

# 2 300
Даяна започва всяко изречение с “”Аамм...” 😂

# 2 301
Даяна се държи изключително адекватно  в интервюто по БТВ въпреки,че много бях против поведението и вътре, не мога да не го отбележа като я гледам в момента.

# 2 302
Адекватно и откровено егоистично, може би? Да знаеш, че е влюбен и да го държиш на една ръка разстояние за приятел?

# 2 303
Leona_ , предишните интервюта не протичаха по този начин. И какво значи по-известна? Всички са равни вътре, няма икони!
И сериала не съм гледала в който е участвала, но доколкото разбрах от темата е бил продукция на БТВ,та реално тя си е техен кадър и си я рекламират.
Гледах част от интервюто и не мога да разбера това момиче наистина ли се прави на глупава и неразбрала или наистина е толкова тъпа колкото изглежда. Вижда,че Данчо се бил влюбил в нея,ама не му казала по-рано ,че са само приятели щото да не разваля отношенията 😄

# 2 304
  • при късмета
Тя само трябва да определи мъжки или женски ще е дуела. Ако е мъжки е ясно, че трябва да избере Данчо, защото първите дуели трябва да са на участници,, които не са били на дуел
Интересно, ако определи да е женски то тя ще е с имунитет като фермер или?
Не, няма да има имунитет, ако определи женски дуел. Тя е фермер само в понеделник и само се определя първия дуел. Той се играе във вторник и фермера вече е без имунитет

# 2 305
  • SF

На Петър интересът му към Даяна се изчерпи много бързо. Той не е от мъжете, които завързват " приятелства" с жени и ги обичат платонично. Освен това бързичко й намери кусурите и ги сподели с Мария - не може да готви, не се държи като зряла жена, каквато е, а като тинейджърка..... Направо си каза човека, че не е негов тип. То само с хубавичко личице не става. И той и Мария не бяха за Даяна, а против Надя. За какво да се пънат тогава като агитка? Колкото до Данчо - манията му по нея е пословична. ...

Да, НО...
Петър не й е търсил кусурите и не е тръгнал да се жени за нея, за да му пука дали може да готви.
Петър видя, че Даяна "прости" на Данчо или каквото и да е решила Даяна да прави с Данчо.
Петър не е типа Данчо, който да влиза в стаята й и да напомня за себе си. Да злобее, да чернее, да отмъщава..
Той, за разлика от оня селяндур, се стреми да се държи на положение.  Остави Данчо и Даяна да се наиграят с двузначните думи, че харесва жени, а Даяна е още момиче, без това да звучи като обида.
Харесвам точно такова оттегляне от цирк, който смяташ, че не е твоя цирк. Тези неща той ги каза повече на зрителите и на себе си, отколкото на Мария. Намери си една-две причини да се отдръпне от разни триъгълници, където никога не е смятал, че му е мястото. А и писмото, което пристигна отвън абсолютно неочаквано за него, наля допълнително енергия да си запази положението и да не го свързват с имената на Ванче и Даянче.

Даяна можеше да опита да има с него нещо по-интересно и извън фермата, но се нареди до гаджетата му от сорта на Ванчето - ден да мине, друг да дойде.

# 2 306
Адекватно и откровено егоистично, може би? Да знаеш, че е влюбен и да го държиш на една ръка разстояние за приятел?
Не съм съгласен.

# 2 307
Сега гледам снощната битка...

агитката на Надя:      бий за да те уважават....   

Ако не беше ковала Надка надали щеше да сложи 4 т на тази игра... тя си беше казала, че се е подготвяла доста, така че....

Относно алманаха - ако го беше чела не по прашки, а гола до Калоян и МитЕ, можеше и по-добре да й се получи....

# 2 308
  • Бургас
Егоизъм и нарцисизъм - това е Дая, като искала нещо и го правела, без да се замисли как изглежда отстрани...фокусникът й трябвал вътре да я успокоява, кво й дреме, че ще му разбие сърцето, тя нали е добре, и как ехидно се усмихваше след като дадоха Камелия, можеше от кумова срама да изрази някакво съжаление, но не...

# 2 309
Гледам ѝ сега интервюто на Даяна и да ви кажа единственото поведение което е на място е на водещата. Мн точни и на място въпроси.
От друга страна Даяна пак хънка - мънка обеснява се колко видиш ли била права.

Общи условия

Активация на акаунт