🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 743
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 310
Егоизъм и нарцисизъм - това е Дая, като искала нещо и го правела, без да се замисли как изглежда отстрани...фокусникът й трябвал вътре да я успокоява, кво й дреме, че ще му разбие сърцето, тя нали е добре
Точно!
Данчо,че не е стока и не му е работата там е ясно,ама вероятно постъпва така и с всеки човек около нея. На нея да й е Окей,пък другите като не са Окей да се оправят както знаят

# 2 311
Ето го отговорът на много въпроси:
Прибира се, а баща ѝ пита "Е, защо си без стоте хиляди лв.?"
По памет цитирам Дая.

# 2 312
# 2 313
Не че нещо, но Даяна  е гърмян заек, тя е симпатяга и се е наживяла на мъжкото поведение и се е научила да лавира. В крайна сметка в този мъжки свят,много често,  мъжът си прави каквото на него му е удобно и очаква жената да се очупи спрямо него, всяко нещо, което не се понрави на мъжа кара мъжа да "накаже" жената по някакъв негов начин _в случая Петър я наказа с безразличие, Данчо я наказа с номинация. Мъжете са като плочките както си ги наредиш, после по такива ще стъпваш. Нека малко и мъжете да видят как е. В крайна сметка изкушения има навсякъде, Данчо да си мисли иска ли да е обвързан с Камелия или не -и да не поставяме вината само  върху Даяна, защото и в реалния свят често се случва третия човек да бъде обвиняван, а всъщност вината е в този, който не е щастлив във връзката си, но от комформизъм да не остане сам, не може да се откъсне и да започне ползотворно да си търси нов партньор, а търси ситуация- чиста печалба, в която да се хване от един клон на друг. Обаче, много често тази ситуация от един клон на друг има лоши последици.

# 2 314
Чело е Дайчето тук - спомена "Дързост и красота" Stuck Out Tongue Winking Eye Обаче била си взела поука, да не прави каквото ѝ се иска вече, а да спазва моралните норми. Дано, дано...

# 2 315
На мен ми направи впечатление снощи, когато дуелистките почиваха между битките, Даяна и Данчо обсъждаха разгорещено, Данчо я надъхваше и тн, а Петър и Мария стояха отстрани, изобщо никакъв интерес.
Бяха като някакви статисти, които не знаеха защо са там. Ама то Данчо като се развихри, друг няма шанс да се включи, все пак това си е нейния човек.
Абсолютно нормално да се държът така.Просто Данчо ,беше обсебил ситуацията и те нямаше смисъл да се намесват
Обаче куку Ванче ако излезне срещу Нада ще я бие като маче у дерек

# 2 316
  • SF
Сега по телевизията пуснаха части от Мексиканската вечеря и режисирания им танц.
Сто процента Петър се е дърпал, но режисьорите са настоявали. Много дървено танцува и изпълнява подсказката "Разчупете малко, натиснете се! Хайде сега един напад назад, дръж я здраво, да не падне!" И горкичкият по договор е танцувал.

Петър и Даяна са от този тип разглезени от вниманието на другите, че не можаха да проумеят какво става, че Красавецът/Красавицата вече месец не реагира. Как така!
Те искат да бъдат харесвани дори и от тези, които те самите не харесват.
И флиртът между тях беше провокиран от любопитството "кво му става на тоя/тая, сляп/а ли е да не ме забелязва!!! Яяяяя, ела тука за малко!"

Чудя се на преценката на Даяна да се "върне" при тоя селски дистарикат с мазната сценична усмивчица. Възрастен сбръчкан объркан мъж...
Иначе с Петър наистина си приличат в много отношения, но хора, които толкова много си приличат, не успяват да направят хармонична връзка. Но това е друга тема и не е по темата Фермата.

# 2 317
  • София
Някои много се карат на Даяна, че им писнало само нея да показват в тая Ферма. Смешна работа. Все едно тя е монтирала епизодите и от нея зависи какво ще се излъчва, какво - не.

# 2 318
  • при късмета
Хванах Даяна по бтв, разказва за духовната си връзка с Йордан.
Пускат й видео от вечерята с Йордан. Май ще и отделят доста ефирно време, а за другите отпаднали участници 2 въпроса и хайде довиждане. Е, писна ми! Rolling Eyes Аз исках да чуя повече от Ангел, Милена и други отличителни участници, но неее, Даяна пак на преден план.
Хайде и едно видео с Камелия

Не разбирам като ти е писнало, защо гледаш интервюто? Айде в предаването може да ти писнало от някого, ама щеш, нещеш гледаш го, докато е вътре. Но кой те кара да  гледаш странично интервю? Или като няма друга причина да плюеш, си намираш в нещо, което хем не искаш да гледаш, хем никой не те кара, ама го гледаш

# 2 319
  • Разпиляна във въображението
От видяното снощи мисля, че Ваня би опукала и Надя и Мария.

# 2 320
Скрит текст:
Хванах Даяна по бтв, разказва за духовната си връзка с Йордан.
Пускат й видео от вечерята с Йордан. Май ще и отделят доста ефирно време, а за другите отпаднали участници 2 въпроса и хайде довиждане. Е, писна ми! Rolling Eyes Аз исках да чуя повече от Ангел, Милена и други отличителни участници, но неее, Даяна пак на преден план.
Хайде и едно видео с Камелия

Не разбирам като ти е писнало, защо гледаш интервюто? Айде в предаването може да ти писнало от някого, ама щеш, нещеш гледаш го, докато е вътре. Но кой те кара да  гледаш странично интервю? Или като няма друга причина да плюеш, си намираш в нещо, което хем не искаш да гледаш, хем никой не те кара, ама го гледаш
Защото й завиждам.
Писна ми в смисъл, че на другите участници задаваха по 2-3 въпроса, а на нея й отделиха доста време и като пускаха видеа от участието й. Не мога ли да гледам интервюто? Беше ми интересно, на всеки участник съм изгледала.  Не смятам, че съм плюла чак толкова Даяна. Да, неприятна ми е, не ми хареса участието й, поведението й. Коментирам това, което ни излъчват. Ако аз съм коментирала по много краен начин поведението на Даяна, то тези, които й пишат хиляди обиди в коментари в личния й фб профил...

# 2 321
От дуела вчера и интервюто Дая ми става все по-симпатична. Да, застана между сгоден човек и годеницата му, да, обича внимание и да флиртува, но в в крайна сметка да е свободната. И има доста качества. Битката беше силна, жалко че не си редеше тя точките.

И аз мисля, че от оставащите жени: Мария, Надя и Ваня, последната е най-силна. Дори на пръв поглед да не изглежда така.

Данчо нещо не ми допада. Да, имат специална връзка с Дая, но не биваше точно той да я прави ратай и дуелист. И му беше тъпо оправданието защо го е направил. Няма мъжко поведение за мен. И това как обикаляше с пижамката да я търси нощем....беше комично.

# 2 322
При Даяна имаше много неща за обсъждане. Няма как интервюто да е кратко, като участието и беше 70% от всички епизоди. Интересно ще ми е да я видя и в Преди обед, там много я хранят, та дано и тя не се окаже контактувала с Ковид-ен.

Наистина се прояви и затвърди, че е доста егоистична. Твоето щастие си е най-важно, но е хубаво да подбираш методите, с които го постигаш. Не знам как тя възнамерява да си останат приятели щом единият е влюбен. Явно от егоизъм ще подклажда неговата любов по "приятелски" , само за да запази МЕН 1 по-дълго като нейн слушател и събеседник.

# 2 323
Данчо е анти-идеалът за мъжката дума. Не съм виждала човек, толкова много да не си държи на думата. Фурнаджийска лопата.

# 2 324
Някои много се карат на Даяна, че им писнало само нея да показват в тая Ферма. Смешна работа. Все едно тя е монтирала епизодите и от нея зависи какво ще се излъчва, какво - не.

Да, и сума народ не може уж да я понася, но основно за нея се пише тук от мнооого време.
Ето, и сега възмутени, че интервюто ѝ най-дълго било, че тя им изнесе сезона, беше главен герой И в този сериал, нормално е да ѝ отделят повече време и внимание, пък си е и техен кадър. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт