Фентъзи и фантастика - 20

• 29 472
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • Разпиляна във въображението
Пробвах Маас. От една от поредиците й може би съм прочела две книги. Помня, че нещо ме дразнеха героите.

Някой няма ли да купи на Новак романите. Много ми харесва стилът и историите й.

# 616
Интересно, че Мур сега има сделка както с Хулу, така и с Дисни.

Дисни купиха Хулу преди 2 години.

Между другото само това, че този продуцент стои зад сериала и ще го прави за Хулу ми дава надежда, че няма да го съсипят. Добре, че не го купи някой като ABC.

Или нетфликс, че там положението щеше да е много зле. С hulu единственото ми притеснение е относно каста. Това че Сара участва активно в писането на сценария, ми дава надеждата, че няма да има свободни съчинения и интерпретации по поредицата.

# 617
Радвам се че ще правят нещо на Маас, ще видим какво ще излезне, тъкмо дочитам "Нощен патрул" на Луканенко нещо не ме грабна, но аз съм тъпа и упорита и ще изчета поредицата. Много бавно ми върви, липсва ми руския хумор. Но идеята за добро и зло ми харесва, въпреки че никой не е изцяло добър или зъл, ще видя какво става по нататък...за сега върви изключително бавно... Confused

# 618
Аз ги препрочетох до края, почти ги бях забравила.
Самият Антон накрая призна, че границите между добро и зло са условни. Може би мирогледът на автора се е променил. На едно място направо си пишеше, че тъмните са "лоши" в кавички. Освен това, Антон попита Хесер дали може да намери благоверно оправдание за всичко, при което той отговори, че най- вероятно е така.

# 619
  • Майничка
[/b]
...Някой няма ли да купи на Новак романите. Много ми харесва стилът и историите й.
Повечко материал трябва за сериал. 😉

# 620
Е, за по един 10 сериен ще станат идеално.

# 621
Интересно, че Мур сега има сделка както с Хулу, така и с Дисни.

Дисни купиха Хулу преди 2 години.

Между другото само това, че този продуцент стои зад сериала и ще го прави за Хулу ми дава надежда, че няма да го съсипят. Добре, че не го купи някой като ABC.

Или нетфликс, че там положението щеше да е много зле. С hulu единственото ми притеснение е относно каста. Това че Сара участва активно в писането на сценария, ми дава надеждата, че няма да има свободни съчинения и интерпретации по поредицата.

Що бе, Нетфликс спасиха Луцифер когато НВО щяха да го изхвърлят на боклука? И ефектите са добри.

# 622
Открих, че има сериал Експанзията, при това правен с хубав бюджет..

# 623

вече 5 сезона Simple Smile (така де вкъщи го следим)

# 624
  • Варна
Двор от рози и бодли не ми изглежда като типа роман, който би ми харесал, но ще видим, като излязат трейлъри и новини за каста на сериала - може да привлече вниманието ми.
Първият роман е нещо като красавицата и звяра, ама с малко повече сюжет за фон и допълнителна интрига в световен мащаб. А следващите вече обръщат всичко наопаки, но в добър аспект. На мен ми харесват.

# 625

вече 5 сезона Simple Smile (така де вкъщи го следим)
Ми кажете, де Simple Smile Аз от миналата година въздишам по книгите тук. Simple Smile)
Героите се държат доста холивудски (малко като петли), но основната линия до трета серия на сезон 1 е по книгите.

5-ти сезон коя книга покрива?

# 626
Пета книга. Вървят по ред на номерата Simple Smile

# 627
Четох, че първите два сезона са върху книга 1, затова се зачудих:).

# 628
Прочетох "Нашият мрачен дует" на Шауб, по-слаба е от първата книга. Сега чета "Към небето" на Сандерсън, но пак главната героиня е от типа, който вече ми е втръснал до болка.Тийнейджърка, нахакана, устата, всичко знаеща най-добре, всичко можеща най-добре. Чудя се дали да продължавам да я чета  усещам, че намразвам Спенса и не мога да повярвам, че Сандерсън е влязъл в руслото на това клише. За разнообразие да беше направил Спенса момче.

# 629
5-ти сезон коя книга покрива?

Не съм чела книгите за съжаление. 5ти сезон е по ‘Nemesis Games’, което явно е 5та книга

Общи условия

Активация на акаунт